Sözlük konuma yazayım derken helak olmadın inş zira magmanın derinliklerinde olduğunu tahmin ediyorum fdsalkh
Seni çok seviyorum bunu zaten biliyorsun ben bu cümleyi kolay kolay kurabilen biri değilim ama sana kurarken hiç çekinmiyorum ki bu da sanırım senden, samimiyetinden ve kendi sevgimden en ufak bir şüphem olmadığı için. Bazen uzun zaman konuşmadığımız, iletişimsiz kaldığımız oluyor ve hatta o dönemler benden uzaklaştığını düşünüyorum ama tekrar konuşmaya başladığımız da hiç de öyle olmadığını görüyorum.
Öyle güzel bir kalbin var ki üzüleceksin diye endişeleniyorum. Bu yüzden sürekli olmayan aklımı sana vermeye çalışıyorum sen de uygulamasan da dinliyorsun fdsakj ama biliyorum ki bazı şeyleri tecrübe etmek şart. Ne yaparsan yap 3. bir kişiye zararının olmadığını düşündüğüm hiçbir şey için seni yargılamam bu yüzden daima bana rahatlıkla içini dökebilirsin. :ash: anca işte biraz daha akıl verip başının şişiririm başka da zararım olmaz dfskah
Umarım karşına hep seni hak edecek insanlar çıkar da kalp kırıklığı, güvensizlik nedir bilmezsin. O zaman aman ya selin de ne abartıyormuş her şeyi dersin dfsaj