ÜSözlük amber

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Geç tanıştık.
Pek çok anlamda benziyoruz. Bilmiyorum biraz da saftiriğiz galiba.
Seviyorum, onun için söyleyebileceğim en net şey, böyle giderse çok üzüleceği ama sapasağlam bir insan olacağı.
Gönlünce olsun. Güzel kalbine göre versin Rabbim.
Seviyorum seni.

bana forumda sempatik gelenlerden biridir.yaydığı pozitif enerjiyi çok seviyorum ,insanı tebessüm ettiren bir havası var.yazdığı mesajlarda kalbinin temizliğini hissedebiliyorsunuz.Yaşadıkca önüne hep iyi insanlar çıksın,hayat ona hep güzellikler sunsun dilerim.Adı ile yaşasın bu tatlı hanım öpücükler ve sevgiler :)

Çok sevimli.
Ayı yavrusunu döverek severmiş diye bir laf var ya bu da o misal sinir ede ede seveceksin :p

Bir benzeri için bkz. f5 alskdj

Sözlük konuma yazayım derken helak olmadın inş zira magmanın derinliklerinde olduğunu tahmin ediyorum fdsalkh

Seni çok seviyorum bunu zaten biliyorsun ben bu cümleyi kolay kolay kurabilen biri değilim ama sana kurarken hiç çekinmiyorum ki bu da sanırım senden, samimiyetinden ve kendi sevgimden en ufak bir şüphem olmadığı için. Bazen uzun zaman konuşmadığımız, iletişimsiz kaldığımız oluyor ve hatta o dönemler benden uzaklaştığını düşünüyorum ama tekrar konuşmaya başladığımız da hiç de öyle olmadığını görüyorum.
Öyle güzel bir kalbin var ki üzüleceksin diye endişeleniyorum. Bu yüzden sürekli olmayan aklımı sana vermeye çalışıyorum sen de uygulamasan da dinliyorsun fdsakj ama biliyorum ki bazı şeyleri tecrübe etmek şart. Ne yaparsan yap 3. bir kişiye zararının olmadığını düşündüğüm hiçbir şey için seni yargılamam bu yüzden daima bana rahatlıkla içini dökebilirsin. :ash: anca işte biraz daha akıl verip başının şişiririm başka da zararım olmaz dfskah
Umarım karşına hep seni hak edecek insanlar çıkar da kalp kırıklığı, güvensizlik nedir bilmezsin. O zaman aman ya selin de ne abartıyormuş her şeyi dersin dfsaj

Velhasıl
Amber görünce aklıma
fındık kurdu, (forumdaki değil) mini mini sevimli pıtırcık biri geliyor aklıma :D
Senden naber xd

Birkaç ay öncesine kadar güzel konuşuyorduk. Ne olduğunu anlamadığım bir şekilde, herhangi bir açıklama yapmadan, bir anda muhabbeti kesti.

Süslü, ağdalı cümleleri bıraktım ben.
Seni de çok seviyorum.
Her zaman mutlu olmanı dilerim.
Ağzımdan sana yanlış olduğunu duyduğun şeyler olabilir ara sıra ama üzüleceğini tahmin edemeyebilirim. Hatamı mazur gör.
Benim çok sevdiğim insanlarla iletişimimde rahat olmamdan kaynaklı bu. Seni üzmek amacıyla değildir. Bu zamana kadar olmuşsa da özür dilerim. :k1:

Saçmalıklarıma maruz bıraktığım için kusura bakma. :D

Forumun en ponçik insanı, aradığın işi bir an önce bulursun umarım.
Ama iş iş diye paralama kendini, oluruna bırak.d

okadar zamandır yorumlarını okurum denk gelirim felan daha geçen gün tanıdım hemşerim olduğunu öğrendim insan bi Konyalı olduğunu belli eder ya ne bilim etli ehmeh yidih felan der cx neyse hemşerim olduğu için karışan felan olursa bana söyle onu etli ehmeh gıvamına getirek.

artı olarak o uçaktan atlicaz merak etme

Bir tek siz mi seviyorsunuz karşim bizde seviyoruz
Çekilin şırdan ben doktorum
Bizim başımız kel mi

Ne güzel insansın be
Çok da kibar hanımefendi birisin
Çok yakın değilsek de (benim sıcak gibi durup soğuk bir insan olduğumdan yada çekinik olduğumdan) samimiyetine dürüstlüğüne inandığım birisin Allah yolunu bahtını açık etsin

Ben de cok severim.
Sevmeyende yoktur onu. Varsa da kendi kaybeder.
amberin kaybedeci bir sey yok.
Varsa da kendi kaybeder. Kimse kayip brosu degil.
Bos bos konusmayin....
Ben bos konusan insan sevmiyorum. Dolu dolu konusacak.
Dolu yagmasini sevmem ama. Arabalar vs. hasar goruyor felc ediyor. Yazik.

Forumun en tatlı hatunu. Kalbide kendisi gibi ponçik,pırıl pırıl.
Hep böyle kal,değişme . seviyorum seni

Neden gittin? Neden beni nedenler icersine hapsettin amber hnm.
Oyle gidiş mi olur yahu? 01234 ne mantık lutfen.
Sen tek gitmedin amber giderken bizlerin de kalbini söktün goturdun.
Hayir yine muslum dinlemiyorum. Benim ruhum arabesk.s
Size gelin diye seslenmicem. Benim gelinim degilsiniz.
Zaten benim gelinim olma ihtimaliniz cok dusuk.
Ama siz bu ihtimallere takilmayin cok uzaklaşmadan geri donun.
Sizsiz buralar kavak yelleri gibi yaprak dokumu , ask ı memnu gibi.

Seviyorummmmm
Forumda kalan son kişi bana en yakın olanlardan
Uzaktan uzağa istisnalar haricinde genelde insanları severim ama çok sevdiklerim toplasam 2-3 kişidir. Amberim de o kişilerden başı çeker.

Arada kızarım ama kıyamam ki
Çok tatlıdır
Keşke Konyaya gelebilseydim çok güzel şeyler yapardık.
Ve son olarak hep mutlu ol. Kendine şugar davran ponçiğim :hile: :ask

Ben de seviyom nolmuş.
Larim ve sadişim. Bu ikisi aşırı iyi niyetli,pamuk gibiler ya.
Kimseye zararları dokunmaz.
Herkeste seviyor zannımca. öpüyorum kalplerinizden.

Ben de seviyorum.
Muhabbetimiz çok azaldı ama yeri ayrı olanlardan biridir. Onu bilse yeter.

Cok ortak zevklerimizin oldugunu dusunuyorum. Coban Eyupten, Ayten teyzeye kadar desem anlar buyuk ihtimal. Sevdigim sarkilardan da haz aliyor bu guzel bir sey :)

Geri