Ashriel
Gümüş Üye
-
-
-
-
Bu minnoslar minnosu kizin sozlugu nasil olmaz? Arattim bulamadim. Yok canım dedim on sayfa aradim, gözüm bozuldu resmen ama i ıh yok. Hala daha acaba ben mi bulamadım diye suphelerdeyim. (Simdi öğrendim sildirmis
)
Neyse bir yandan da açan kişi olduguma sevinmiyorum değil hani. :sırıt:
Guzuuum bu kız içimden boyle cigirtiyor beni iste.
Forum icerisinde uzaktan uzağa böyle bıcır bıcır dolaşmasını izlerken, sozlugunde yasadigi talihsizlikleri okuyup tuzum kuru oldugundan kahkahalar atarken de çok tatlı geliyordu zaten ancak sohbet edince çok daha fazlasının oldugunu anladım. Çok temiz, çok fresh bir hatun. Samimiyet akiyor her yerinden. O kadar doğal geliyor ki sahtelige dair bir şey hissetmiyorsunuz ki bu sebeple sohbet sirasinda siz de içinizden geldiği gibi davranabiliyorsunuz çok egleniyorum bu yüzden onunla sohbet ederken ve saatler nasıl geçiyor hic anlamıyorum. Ben bu frekansi cok kisiyle yakalayamiyorum acikcasi. Bir de hamarat ki sormayın oh daha nolsun. Erkek olsaydım çoktan göz koymuştum.
Bir de içimdeki o anacligi çıkartıyor sanki biraz. Boyle sarıp sarmalayasim, koruyup kollayasim geliyor. Üzen olursa döğerim diyeceğim ama bu kıza kim kiyabilir ki. :aeg:
Sanma ki bu kadar burası dolsun ben gene gelcem. :kaç:
Neyse bir yandan da açan kişi olduguma sevinmiyorum değil hani. :sırıt:
Guzuuum bu kız içimden boyle cigirtiyor beni iste.
Bir de içimdeki o anacligi çıkartıyor sanki biraz. Boyle sarıp sarmalayasim, koruyup kollayasim geliyor. Üzen olursa döğerim diyeceğim ama bu kıza kim kiyabilir ki. :aeg:
Sanma ki bu kadar burası dolsun ben gene gelcem. :kaç: