ÜSözlük amber

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Bu minnoslar minnosu kizin sozlugu nasil olmaz? Arattim bulamadim. Yok canım dedim on sayfa aradim, gözüm bozuldu resmen ama i ıh yok. Hala daha acaba ben mi bulamadım diye suphelerdeyim. (Simdi öğrendim sildirmis :D)
Neyse bir yandan da açan kişi olduguma sevinmiyorum değil hani. :sırıt:
Guzuuum bu kız içimden boyle cigirtiyor beni iste. :D Forum icerisinde uzaktan uzağa böyle bıcır bıcır dolaşmasını izlerken, sozlugunde yasadigi talihsizlikleri okuyup tuzum kuru oldugundan kahkahalar atarken de çok tatlı geliyordu zaten ancak sohbet edince çok daha fazlasının oldugunu anladım. Çok temiz, çok fresh bir hatun. Samimiyet akiyor her yerinden. O kadar doğal geliyor ki sahtelige dair bir şey hissetmiyorsunuz ki bu sebeple sohbet sirasinda siz de içinizden geldiği gibi davranabiliyorsunuz çok egleniyorum bu yüzden onunla sohbet ederken ve saatler nasıl geçiyor hic anlamıyorum. Ben bu frekansi cok kisiyle yakalayamiyorum acikcasi. Bir de hamarat ki sormayın oh daha nolsun. Erkek olsaydım çoktan göz koymuştum. :D
Bir de içimdeki o anacligi çıkartıyor sanki biraz. Boyle sarıp sarmalayasim, koruyup kollayasim geliyor. Üzen olursa döğerim diyeceğim ama bu kıza kim kiyabilir ki. :aeg:
Sanma ki bu kadar burası dolsun ben gene gelcem. :kaç:

Uzgunum ama vizeleri bitince buluscaz biz :aeg:
Dort gozle bekliyoruz diymi:dyg:
Once kahvalti, ustune kahve yaninda amber sefin tiramisusu, ustune lahmacun, ustune de dondurma. Simdilik planimiz bu xd

Çok kafa bi kız sadoş, konuşurken sürekli sırıtıyo insan. Eğlenceli doğal sevimli aynı ben ajjsjd. Hani bazı insanlar direkt hissettirir, sebepsiz güven duyarsınız ya heh amberde öyle işte. Birde belli etmese de hassas ve kırılgan bi yapısı var. Dikkat edin bu güzelliği üzmeyin.
Şimdilik bu kadan sadoş uykuluyum, yine gelerim ben:D öpüyom

Tam 54 dakikadır konuşuyoruz. Onun sesi eşliğinde buraya yazayım biraz.
Sözlerime öncelikle onun size yolladığı selamla başlayayım. Başak ve Ashriel size çok selam yolladı amber ^^

:hppy:

Ya çok özledimmm. :dyg:
Telefonun çabuk yapılsın. :hıı:
Ne kadar tatlı ve samimi olduğundan bahsedip rakipleri çoğaltmak istemiyorum. :e2:
Seni çok sevdiğimi biliyorsun. Fazla övmeyeceğim.
Hem konuşup hem buraya yazmak biraz zor. İleride yine yazarım.
Geri dön tülayyyy :(
Öpüyorum. Çabuk gel.
:ks::hile:

Sınava gidip beni burda sensiz bıraktığın her an acı çekiyorum.:anla:
:kanayangülsmileyi: :silahvegülsmileyi:
Sensiz Saadet neymiş, yerlere gelsin bee :mrslkm:
Daha fazla yazmak isterdim ama malum tepemde enci var o yüzden çok şaapamıyorum :kaç:
Gülü susuz bizi sensiz bırakmağ canısı :ak1:
Gel de şaaparız, öptüm çokçana. :hppy:
:amber:

unuttun mu beniii her şeyimiiii sildin mii bütünnn hisleriniiiiii

amber hnm seviyoruz çünkü çok tatlı bence, sizce de değil mi? :p

Ben de, bence de, evet xd
Almisu nun mesajina istinaden yani .p

Ben de mathimin mesajina hi him cok haklisin diyorum .p

Nasil yumuk,yumuk biseysin sen ya üf
Cok tatli buluyorum zaten agzindan da bal damliyor.sjk

fazla sempatik. hiç olumsuz bi yorumunu görmedim? sahi hiç sinirlenmez misin? yada üzülmez misin? :D

:p
[YOUTUBE]qcT70jSbwUE[/YOUTUBE]

Seniiiggg seviyoruummm bu geceee aaahh girr kollarimaaaggg diririm

:gtr:

buraya sayfalarca yazı yazsam, O'nu anlatabileceğimi düşünmüyorum. :D

not: senden sonra izlediğim filmler çok keyifsiz. film kültürümü değiştirdin resmen ya. çabuk bitsin şu sınavlar. :d

yorumlarının olduğu alanlarda oluşan o pozitif havayı hemen fark edebiliyorsunuz. sayesinde temiz hava alıyoruz sağolsun :liv:

Bu kızın bütün konuları siliniyor sanırım burda da şansızlığı baş gösteriyor:d kişisel sayfanı okumak çok keyifli senin için olmasa da okurken öyle:d bir gün turnayı gözünden vuracak bütün şansızlıkların yerine vuracak gol olcak :f

Sadiş sadiş :dyg:
Resmen sesini ısırasım geliyor bu kızın, öyle bi pomçik.
Edemediği küfürlere gülmekten bir hâl oluyorum nasıl tatlısın amber faresu jasjajaj
Seni yiyerimmm :galp:

Amber, bir esanstır. Bu esansın kapağını açıp koklayınca burnunuza ağır gelecektir. Fakat bu esansı herhangi biri sürdüğünde ve siz o ortama sonradan girdiğinizde işler değişiyor. Bir koku bütün ortamı himayesi altına alabilir mi? Alır. Bir bakıyorsun ki ortamda bir güzellik var, huzur veren bir şeyler var, iç açıyor.

İşte yorumlarda bahsedilen mesele de bu. Bizim amber de bu etkiyi yaratıyor. Kendisi felsefe taşındaki unicorn, avatardaki kutsal ağacın tohumları ve hatta ihlas su aritma cihazindan arındırılmış munzur suyu kadar saf ve masum bir kızımız olduğu için, bulunduğu ortam da kendisine uydurmak zorunda kalıyor.

Kendisine fotokopi dükkanı açmam konusunda tehdit ediliyorum. Yani bu masumiyetle bana en fazla napacak ki? Saçımı çekip kaçar heralde. Bilmiyorum belki de sakal demeliydim fjjddksk Tamam bakarız bi çaresine.

Sana güzel dualar ediyorum canım benim. Hoşçakal.

(napon)

Geri