Amazon Prime Video İçerik Önerileri

• Kullanıcı glu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Son zamanlarda Bond Koleksiyonu dışında epey bir 90'lar sonu Hollywood yapımı eklendi. Bunlar dışında benim yakın zamanda en beğendiğim yapım The Peripheral oldu. İnanılmaz özgün bir senaryo değil ama olay örgüsü yapımı izlenir kılıyor.
abi o dizinin konusu çok dikkatimi çekse de birinci bölümün yarısında sıkıldım kapadım....... bi de başroldeki çocuk çok sünepe geliyor bana hiç sevmiyorum....... ajdsajfjdj

• Kahkaha
Tepkiler: glu
İzlediklerim çok sınırlı. Aklıma gelenler
Zaman çarkı: ikinci sezonu çıkarsa devam edeceğim bir fantastik dizi, beğendim.
Upload: ilk sezonu severek izlemiştim ancak ikinci sezon nedense sarmadı ve birkaç bölüm sonra bıraktım. Belki devam ederim.
Good Omens: aşırı iyiydi ancak maaalesef tek sezoncuk. yetmiyor.

Karnaval sokağını izliyorum şimdilik beğendim ama devamı nasıl gelcek bilmiyorum

en son the devil's hour dizisini izlemiştim. güzeldi.

Netflix dizi önerileri azalıp Amazon Prime önerileri artmış.... @Oggy al sana doktora konusu... kur ve medine hurması arasındaki spesifik detaylar...

adamlar acıyor bize. 8 lira nedir ya.

amazona taparım
en son hediye kartı tanımlamışlar bana müşteri hizmetleriyle chatta anlayışlı yaklaşımlarımdan

şoook geçirmiştim.

bond serisi çok iyi oldu ya. tekrar izledim alayını

devil's hour'dan bahsetmeye gelmiştim, plesk bahsetmiş......... ilk bölümü izledim son durak filmlerinin tadını verdi, devam edeceğim.........

secret level bitirildi........ 3. ve 9. bölümler, mesaj kaygısı ve duygusal yönleriyle favorilerim oldu....... zaten love, death, robots'u da çok seviyordum......... umarım uzun sezon süreli olmadan sürekli devam edilir bu yapıma :bahar:

• sarılma
Tepkiler: glu
secret level bitirildi........ 3. ve 9. bölümler, mesaj kaygısı ve duygusal yönleriyle favorilerim oldu....... zaten love, death, robots'u da çok seviyordum......... umarım uzun sezon süreli olmadan sürekli devam edilir bu yapıma :bahar:
Yeni bölümler gelmiş, hemen açıyorum.

romantik-ağlamalı zırlamalı ergen filmlerim bu platformda o yüzden kıymetlimisss

amazon var ya
arada bakıyorum

yeni eklenen içerik çok az. en son hangover serisini eklemişlerdi. yıllar sonra ilk film tekrar izlendi.
dizinin/filmin ortasında uzun uzun reklam izleteyim politikasına umarım ayak uydurmazlar.

Geri