Amatörce Çekimler

Konu sahibi son olarak 1807 gün önce görüldü
RHuvRf.jpg

Olmamış. Tema belli değil. Mezarlık mı konu? Öyle ise mezar taşları daha kadrajda olmalı. Yok eğer doğa içinde mezar ise konu o zaman o yol niye göze sokuluyor.
Yok eğer yol ise konu, neden zemine odakliyiz. Yol fotograflarinda amac sonsuzluğa uzanıyor izlenimi olur genelde.
Yok eğer sonbahar yaprak mevzusu ise mesele, yine olmaz bu yapraklar sonbahar rengi ve kompozisyonunda değil.

Niyetim heves kırmak değil ama bu foto malesef değersiz.

"yolun sonu kara toprak" demek istenmis ise eğer, yola yapisarak kadraj olusturulmali ve yok amaçsız bir hatta değil lahitlere direk projeksiyon göstermeli.

Ben de amatörce çekimlerimi paylaşmayı düşünüyorum, maksat climax yorumlasın. :)
Kumlu yolları sevmiyorum, içe göçüyorum sanki. Bak mesela o yol bana toprağın altını hatırlattı şimdi, her yer kum ve ayaklar kuma batıyor yürüdükçe. Yavaş yavaş ölüyoruz. Nasıl yakaladım ama? Gizli mesaj var fotoğrafta.
Elinize sağlık Ecren.

Climax boş ver temayı belediye kimse tebrik ettim asfalt belediyeciliği değilmiş hiç değilse [emoji16] ana yollar genel de asfalt oluyor nadide kalmış bir çiçek gibi toprak gormek.

Panasonic GD55 cihazımdan mobil olarak gönderildi

Doğada çekim yapmayı çok seviyor olmalısın Ecren
Ama daha önce de benzer bir eleştiride bulunduğumu hatırlıyorum, profesyonel bir makinayla çekip ışık ayarı yapsan çok daha hoş olacak emin ol.
Ya da cep telefonuyla çekiyorsan bile hafif ışıklarıyla oynama dene.
Ortaya çok daha hoş kareler çıkacak.
Emeklerin çok güzel, ufak dokunuşlarla daha güzel olacaktır eminim.

Ohhh.. tamam bu iyi...sarı şerit çizgisi bana en heyecan veren sey.. güz temasi.. yol... Yolun sonundaki aydınlık. Basit ama çok çok etkili bir tema. Kutlarım Ecren

pWv3nL.jpg

Seviyor sevmiyor.
Konunu ve bu fotografi görünce icim bi an huzurla doldu.. Bu fotografi hatırlıyorumm.
Sanalin en iyi grafikeri en nahif dostu , gelmeyecegini biliyorum ama maillerine düsüyorsa okuyup gülümsemeni cok isterim. Renklerimizi ve seni özlüyorum.

Seviyor :kalp:

Madem böyle bir konu var bende ekleyeyim kadrajımdan bir kaç foti :)

Geri