Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi güzel kardeşim. Benim kişisel görüşüm tek fotoğraf bu. Değerlerinin değil sanatsal, günlük fotoğraflama olarak bile değeri yok. Fotoğraf merakin varsa bununla ilgili bir çok internet sitesi var. Sana ilham verecektir.
Şimdi güzel kardeşim. Benim kişisel görüşüm tek fotoğraf bu. Değerlerinin değil sanatsal, günlük fotoğraflama olarak bile değeri yok. Fotoğraf merakin varsa bununla ilgili bir çok internet sitesi var. Sana ilham verecektir.
Paylasiyorsan eleştiriye açık olacaksın. Fotoğraf bir "anı" içerebilir. Bu anı, çeken için manen değerli olabilir. Ama "photography" olarak çöptür genelde. Bunlar aile albumunuzde olduğu sürece sorun yok ama "ben fotoğraf çekiyorum" dersen eleştiririm.
Sizin icin değeri olmayan fotoğrafların bende yeri ayri.
Merakım olsa idi fotograf Makinesi ile çekerdim.
Kişisel görüşünüz biraz abartı olmuş.
Amma kezban çıktın ve evladım. Yazık sana anana babana.
Seninle alakalı bir durum yok. Çekil kenaraBir insana annesinden babasından yorum getireceksen o insanı tanıyor olman lazım. Konu onun sen kaybolsan ?
Amma kezban çıktın ve evladım. Yazık sana anana babana.