Aman diyelim! Bu burçlardan mümkünse uzak durun... İşte en kinci burçların listesi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
62c03c0ae4bfdc0548ec1531

Dünyada binbir çeşit insan vardır. Bazı insanlar kendine yapılan yanlışı unutup affedip hayatına devam ederken, bazı insanlarsa bu durumu içten içe bir kin haline getirebilir. Kindar insanları ilk görüşte belki tanıyamayız ama burçlarına bakarak bu konuda bilgi sahibi olabiliriz. İşte kin tutan burçlar…​

Her insanın karakteri kişilik özellikleri farklıdır. Bazı insanlar kendine yapılan hatayı affedecek kadar merhametliyken bazı insanlar ise kindardır. Bir kişiyle konuşurken sohbet ederken nasıl bir insan olduğunu anlayamayabiliriz. Ancak burçlarına bakarak karakterini çözebiliriz. Peki, en çok kin tutan burçlar hangileridir? İşte o burçlar...

Akrep

Akrep​

Kindar olmalarıyla meşhur Akrep burçları tüm burçlar arasında ilk sıradadır. Değişken ruh halleri bulunur.

Boğa

Boğa​

Boğa Burçları öfkesini sinsiliğini örtü arkasında saklar. Boğa burcunun damarına basıldığında intikam için plan yapmaya başlar ve tuttukları kin boyutu çok yüksektir.

Aslan

Aslan​

Alan burcu küçük düşürülmediği sürece kin tutmaz. Toplum içinde küçük düşürüldüğünde tuttukları kini ve intikam hissini asla kaybetmezler.​

İki burçtan da yakınım yok…

Tutturmayin olum sizde .d

30 yıllık olayın kinini tutuyorum hiç tartışmayalım bence..

ben intikamımı alırım

Kime yakın olalım peki kovaya, balığa mı

Kincilik mi yoksa yapılanı affetmeyip de defterden silmek mi?
İkincisi bence çünkü intikam almak gibi çabası yoktur Akrep burçlarının ve sadece uzaklaşır, bir daha da yakınlık göstermezler.

• Beğenmedim
Tepkiler: Sux
Ben mi kin tutuyorum kim söylüyorsa kin tutuyordur. Kin söylüyorsada ben tutmuyorum. Kim görmüş hem kin tuttuğu mu kim görmüş, ama kim Eleni' yi öptüğü mü ?
Kesin kinimden öpmüşümdür peh !! Burcuma bak sen Eleni de kim hem ?

Geri