Aman da amaaaaan!

Konu sahibi son olarak 438 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@need
ya meriç, ben bunu diyorum işte sen çok tuhaf bir varlıksın. beni bile arşivlemişsin, adım adım takip etmişsin vs. vs.
ben, muhabbet çevirmek istediğim kişilere hep genelden etkileşim verdim ki bir gün senin gibi bir kaşmer karşıma çıkarmaya yeltendiğinde ne olduğu belli olsun. yani etek altına girip dedikodu çevirmedim, yılışmadım, yaltaklanmadım kısacası senden feyz almadım.

Kıskançlıktan cidden çıldırıyorsun.Bir saniye kendimi öveceğim tanımadığın için bunu yapıyorum.Ayrıca sen kimsin ki ortak hiç bir şeyimiz yok tanımıyorum kendin laf sokuyorsun sana cevap veriyoruz.Israrla burada ikizler burcu muhteşemliğimi göstermemeye çalışıyorum ama ısrarla bir ortaya çıkarma çabası var..." Hayırrrr yokkkk üstüme gelmeyinnnn" yok yok bu şarkı değil...Dur bir saniye ya da şöyle konuşacağım...

Ahhh tüm bunları ben mi söylemiştim.Gerçekten hatırlamıyorum. :D

konu başlığı, iftarlık gazoz filminin tütün toplama sahnesinde söylenen 'ammann ammann' türküsünü hatırlattı.
tabi yukarıda ki kavga daha mühim, takipteyim.

Kıskançlıktan cidden çıldırıyorsun.Bir saniye kendimi öveceğim tanımadığın için bunu yapıyorum.Ayrıca sen kimsin ki ortak hiç bir şeyimiz yok tanımıyorum kendin laf sokuyorsun sana cevap veriyoruz.Israrla burada ikizler burcu muhteşemliğimi göstermemeye çalışıyorum ama ısrarla bir ortaya çıkarma çabası var..." Hayırrrr yokkkk üstüme gelmeyinnnn" yok yok bu şarkı değil...Dur bir saniye ya da şöyle konuşacağım...

Ahhh tüm bunları ben mi söylemiştim.Gerçekten hatırlamıyorum. :D

maşallah, süphanallah gkhfd
ikizler burcu muhteşemliği diye yorumladığın ağır şizofreni ama hadi hayırlısı olsun.

1663069607539.jpeg
güzeller güzeli foruma giriş konumun son haliyle ilgili görseli bırakıyorum, repliğini siz tekrarlayın… yassak.
hoş geldim tekrardan, iyi forumlar…

ya need kdks sen hakiketen çok tuhaf bir cisimsin. yani mesela bu konuyu hortlatırken ne düşündün? konudaki abartılı yorumlara yapılmış abartılı bir yorum olarak oradaki ironiyi göremedin mi? kdkdj ne düşündün bunu yaparken, algı mı yapıyorsun? sen çok mu umursandığını düşünüyorsun tarafımızdan ya bu platformdaki çoğunluk tarafından? kdkdj suni gündemler oluşturma, adım adım takiptesin. sen kendini övdün mü övdün. adam bunu söyleyince mi dokundu? ya nsjss ahaha. bak kendi işlerine vaktini ayır benden sana tavsiye. tamam mı, sorunlu görünüyorsun. arşivcilik yapma diyeceğim ama belli ki bir renk değil huy olmuş sende... melocum, olayın seninle ilgisi yok. sen hoş geldin.

yahu az önce aklıma şu geldi, forumun adı ircforumlari değilde needforumlari olsa daha evla olur. forumun tüm yedekleri meriçte mevcut, server gibi bir şey olmuş ama bunu ikizler burcu muhteşemliği olarak yorumluyor ghklfs

:D :D ironiyi anladım mı ? yahu erkek arkadaşın sürekli kıskançlıktan çıldırıp sataşıyor.Sataşmaya konu cümlelerinden cevap yazıyorum ona da çıldırıyorlar.Ben genelde arkadaşlarımla konuşunca "meriç" veya daha anlaşılacağı tabirle çok anlaşılır ya :D (pussyhunter) oluyorum ama kendilerine kendi yazdıklarıyla cevap verince şizofren oluyorum.Kendi yaptıklarınıza güzel kılıf buluyorsunuz da bayağı düşük seviye bir hayalgücü...Benim adıma düşünüp forumun benim için çok önemli olduğunu düşünmek ciddi bir psikolojik vaka..

Gerçekleri söyleyince siz

aa iyice liseye döndü bura, bana hoş geldin demek isteyip varlığıma şükretmek isteyenler kalsın diğerleri konuyu terk etsin… özelde derdinizi çözün, çözesiniz yoksa da bana hoş geldin desenize… teşekkürler hoş buldum.

ah be meriç niçin anlamıyorsun! senin gibi müthiş birini kıskanmıyorum, benim hatunun mesajını arşivlediğin için sana sığdırasım geliyor. bu kıskançlık değil be gülüm öfke.
konu senin muhteşemliğin değil, arşivciliğin.

melocum olayın kesinlikle seninle ilgisi yok biliyor musun :D acaba ben kimlerle muhatabım burada meloyla yeni tanışıyoruz mesela :D bu kadar kıskanç olduğunuzu bilmiyordum. ( biliyordum)

meriç, ruh sağlığı bozuk bir arşivcisin ama seni kıskandık bil, öyle avun.

allah aşkına senin neyini kıskansın? senin neyin var ki? hemen bir multi hesap al, öv bakalım neyin varmış neyin yokmuş, biz de öğrenelim. ben senin arşivciliğini geçtim, sen gerçekten garip birisin. tutmuş oradan bir mesajı alıntılıyor, 17 yıl önceki bir mesaj ksjsj neyse need sana hayatta başarılar dileriz, bu keskin yeteneğinin işe yarayacağı forum dışı daha önemli yerler bulursun diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri