Amacını Aşmış Cümleler

Konu sahibi son olarak 1166 gün önce görüldü
Türklerin İngilizcesi :)

---Clean family girl: Temiz aile kizi.

---My mother to be ......my wife: Anam Avradım olsun

---Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel

---Chicken translation: Piliç çevirme

---Leave the door december: Kapıyı aralık bırak

---Where is this waiter who I put: Nerede bu kodumun garsonu!...

---Your hand is on the job your eye is on playing: Elin işte gözün oynaşta

---Sensitive meat ball: İçli köfte.

---Urinate quickly, satan mixes: Acele işe şeytan karışır

---There is no saturation to her observations: Onun gözlemelerine doyum olmaz

---Man doesn't become from you: Senden adam olmaz

---Enter the desk: Sıraya gir

---Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit.: Bak koçum, ben Anadolu çocuguyum, bir koyarsam oturursun

---Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: Osuruktan teyyare,
Selam söyle o yare

---Master !!! do something burning-turning in the middle: Usta !!! Ortaya yanardöner bişi yapsana

---Exploded egypt has escaped to my bosphorus: Boğazıma patlamış mısır kaçtı

---In every job there is a no: Her işte bir hayır vardır

---She is such a mother's eye girl: Çok anasının gözü bi kız )

Hep kötüydü matematiğim,
Bu yüzden hesapsız yaşadım hayatı
İşte bu yüzden ortası olmadı,
Ya sevdim ya sildim insanları.

Hep böyleydim sanırım hepte böyle kalıcak

Bazı İnsanlar Telefonda ki kayıtlı şablonlar gibi, Ne bir Halta yaradığı var, ne de silinip gittiği

Sevilmek istiyorsan,
önce sevmeyi bileceksin..!

~Nietzsche

keIac4.jpg

Tamda Aşk bu bence :)

Bazen anılara en çok yakışan elbise,
birkaç damla gözyaşıdır unutma

Yama İle Kaplanmıs Bir Yüregim Var Benim
Sevdamı Baska Bir Sevda iLe Kapatmadım..
Dua'ya Bıraktım
Kalbim Allah'a Emanet...

Gozyasi neden aktigini bilmez ama
Gozler neye agladigini cok iyi bilir.

Aşağılık kompleksi olan insan kendisinde olmayan özellikleri sanki kendisindeymiş gösterip üstünlük kurma çabasına girer, hasetçi ve egoludur.
Haset öyle bir hale getirirki baskasını acısından zevk duyar hale gelir.
böyle insanların durumu gerçekten çok vahim.

Sabah uyandığımda herşey değişecek mı ?
İlla benim düşüncelerimin mı değişmesi gerekli ?

Dilinin unuttum dediğini kalbin hatırlıyorsa sıkıntı büyük.

Vedalarin her turlusunu yasadim tek bir sonuca vardim herseyin bir sonu var.
Cok buyuk sevdalarin da dostluklarinda arkadasliklarinda hepsinin bir omru varmis.
Keske cirkin olmasa vedalar.
Yurege dokunan sozlerin sahiplerinin veda sozleri yurege oturmasa.

Gök Gözlü kızım derdi babam .Gözlerimi babamdan almışım abim zaten gök gözlü kızınız var benim niye gözlerim siyah der hep

Doğduğum günü anlatır hep annem babamın sevincini mutluluğunu Gözlerime ilk baktığında gök gözlü kızım diye sevinmiş . Ben babamın kızı Annemin pıtırcığı yaşım 28 ve hala öyle sevmekte Bazen diyorum ismimi neden pıtırcık koymadınız Abimin nadide yürekli bacısıyım.Abim harika bir insandır ama laf aramızda hala gözlerimi kıskanır Şu hayatta abimi hiçbirşeye ve kimseye değişmem .Kardeş olmak başka şey ama babasının kızı olmak bambaşka bir şey .Evde en iyisini sana alırlar ayağın taşa çarpsa taş tuzla buz edilir öyle abartılıdır sana duyulan sevgi.

Babamın gök gözlü kızı olmaktan ömrüm oyunca gurur duyucam . Annemim pıtırcığı olmaktanda tabi

Şıpıdık Terlikler

Anne terliğidir Eski vakitlerde günlere gidilirdi güne gelen bayanlar şıkır şıkır giyinir süslenirdi ee o zamanlar çocuktuk tabiki özenirdik Bayanlar her daim süslenmeyi severler zaten.Benim Annem öğretmendi o terliği ilk aldığında nasıl gizlice acaba giyinsem diye düşünürdüm.Topuk vardı 6 cm Annem anlamıştı onu giymek istediğimi giyipte bir yerimi kırmayayım diye köşe bucak saklardı anacığım. Onu her giydiğinde topuğundan çıkan seslere şıpıdık şıpıdık derdik abim ve ben Velhasıl bunu yazmamdaki sebeb o terliğin artık sandıktan çıkmasıdır Annem artık giyebilirsin düşsende artık bir yerin kırılmaz demesidir . Canım anam benim için kıymetli o terlikler onları hep saklayacağım .

Terlik kırmızı üstü tüylü bir terliktir. Ama annem bunun Modası geçti artık sen giymessin demeside espri konusu olmuştur ..Laf aramızda giyicem

Ve eğer hala umut'tan bahsediyorsak , ben tren istasyonunda vapur bekliyorum ...!

Çok beğendim bu sözü AntepLi abinin bulunduğu kanalda görmüştüm

Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir...|

Geri