Ama ne seneydi be!

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
Sosyal medyayı alt üst eden olayları, milyonları ekran başına kilitleyen o viral anları hatırlıyoruz.

Sizce en unutulmaz pilot twist'i hangisiydi?

Son düzenleme:
Toprak'ım Razgatlıoğlu'm ne güzel videoda parladı ışıl ışıl
WorldSBK , MotoGP duyurusu, pole istatistikleri <3 daha nice galibiyetler getirdi ülkemize...
2026 onun senesi olsun daha büssürüü büssürüüü şampiyonluklara

sultanlarımız, 2025 FIVB dünya şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza atarak gümüş madalya kazandı<3

01K4JFR5NF1KYBCRZWSDHZ23GS.jpg

Kötü günler geçti daha kötüleri geliyor )

1 ay civarı süren ağırlıklı Almanya olmak üzere ab serüvenim dışında verimsiz ve zamanın kıymetini bilmediğim bir yıldı.
O kadar boşa harcadım ki zamanımı, yapmam gerekenleri yapsaydım şu an çok farklı bir rotada olabilirdim. Okulu çok saldım,işi saldım, hedeflerimi çok saldım,1 kitabı aylarca bitiremedim.Celik gibi disiplinim nazara geldi. Cok da sitemkar olmuyorum;dengeye ve zamana inaniyorum.
Bir şekilde yine olması gereken olacak, tercih etmediklerim de yine sonsuz bir soru işaretine sahip olacak.

İnsanlık için küçük VAN için büyük bir adımdı ... qp ..Lig şampiyonu olduk şehir olarak çok güzel ve anlamlıydı
Screenshot_2025-12-31-12-27-54-124_com.google.android.youtube-edit.jpgtesekkurler Van gölü canavarları

Geri