Ama bizim UEFA kupamız var

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tekrar aynı başarıyı sağlayamamak ve bunun süpriz olduğunu kanıtlamak,her hezimetten sonra söylenen bu cümleyi çok komikleştiriyor.

bir takım hayal ediyorum, bir takım,
inter-toto kupasında şampiyon takım.
bir takım hayal ediyorum, bir takım,
bunlar bir takım hayallerdir.

olm ne sidik yarisiymis be arkadas bi bitmediniz ln.

futbolun icine sican sizin bu zihniyetleriniz iste

Bazılarının yıllardır zoruna gider :D

Varsa şekliniz tekrar alın alkışlayayım ben de.
Hodri meydan. :p

He bi de bunu dile getiren elemanlarin bi kismi 1 buçuk sene once ortaligi yikip road to amsterdam koreografisi yaptilardi. Tabi benfica bunlara kuskuyu verince yine eski hallerine dondulerdi.

Bu aralar tekrar gündeme gelmesini bekledğim hede.

nicelik değil arkadaşlar nitelik... bir uefa kupası şampiyonluğu; istatistiğe girecek 6-0'lık müsabaka yenilgilerinden daha prestijli...
çünkü bir tarafta tarih olursun, bir tarafta eline ne geçerse yetinmek zorunda kalırsın.

Bigun Wayne Rooney’in ogluna veya Snoop Dogg’a kendi formanizi giydirirseniz bizde alkislariz. Veya Barcelona Baskani’na Turkiyede futbol deyince akla Galatasaray gelir degilde Fenerbahçe veya Beşiktas dedirtirseniz helal olsun deriz.

Galatasaray bir Dunya markasidir arkadaslar, zorunuza gitmesin gurur duyun hatta biz neden daha iyisini yapamiyoruz deyin ki ulkede bazi seyler ileri gitsin.

@No Pasaran gitmiş 8 yıllık konuyu hortlatmış : ) hocam bu kadar dert edinmeyin. büyüyünce sizin de olur.

@No Pasaran gitmiş 8 yıllık konuyu hortlatmış : ) hocam bu kadar dert edinmeyin. büyüyünce sizin de olur.
images

@Plesk istemiş sensei hemen yapsın, 22 yıl önce de galatasaray yapmış...
darısı daha çoklarına. yani umarım.

gönül ister ki bir daha alalım ama zor. kutluyoruz, paylaşıyoruz kıskanmıyorsunuz değil mi?

GÜNAYDIN. BİZİM UEFA KUPAMIZ VAR.

Geri