Alyans takmayan evli çift..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
oje de sürmüyorsa ameliyathanenin steril yıkanan tayfasından olabilirler.

Alerjik durum yoksa o alyans o parmağa takılacak.
Sinirlendirmesin beni.

Sürekli yüzük kullanmak zor gelir sanırım alışmak lazım

Sevmiyorum abi evlenince takmicam belediyenin kupeledigi köpekler gibi karşı tarafta takmasın

Hiç sevmediğim bir sembol, takmadım tak diye de zorlamadım.Canımın istediği yüzüğü istediğim zaman istediğim parmağıma takarım zaten.

Bi alyansta bi insana bukadar yakışmamalı arkadasımın alyansını denemiştimde hehe

bi dümdüz yüzükte ağır gelmesin bi zahmet.. takmayan kocayı boşarım..

ben takmayı sevmiyorum bunun ne anlamı olabilir ki, dayatma ile olacak şeyler değil bunlar, anlayış lazım.
Evlilik nişanesi mi,dışarıda veya ortamda çıkartanlar var her daim yanında olamayız.
Güven şart.

kalbe giden damarlar yüzük parmağından geçiyormuş-muş..
böyle bi kisve yaratıyorlar. yalan dolan aslında.
bu bildiğin sahipliyim/sahiplisin durumu işte..

Taksın diyeceğim de
Beni bile darlıyor yüzük takmak
Neyse ben de takmayıveririm o da takmaz
Bekar gibi geçinir gideriz negzel

herifle ben. ben sadece tr ye gittiğimde takıyorum birini de damda çamaşır asarken düşürdüm ahamdlfkfjfjfjfjfhf

elitlerdir onları kimse ayıramaz cunku mantıkken birlikte olmak zorunda olduklarını bilirler. Ez bir ilişki yani , ascended iliski jefferson airplane iliski jajhsbsb ve geri kalan modern her şey
kendi arkadasimdan biliyorum. adam yurt disina gitmek icin mantik evliligi yapmisti. kral **Spam/Adversiting**

tek taşımı göstercem diye uğraşıyorken mi :)))) ay tatlım zengin koca bulmuşum gerekirse alnına adımı yazarım :))))

ne yani hepiniz mi karşısınız bi ben mi takıcam.. neyse sizin yerinize de bi beş taş takarız......

Geri