AlwaysGood kimdir?

Konu sahibi son olarak 1007 gün önce görüldü
AlwaysGooD Kimdir?
Bu konu altindan kendisi hakkinda yorumda bulunabilir, dusuncelerinizi belirtebilirsiniz.
Not: Kullanıcıyı küçümsemek, hakaret veya tartışma yaratıcak postlar atmak yasaktır.

Kendisinin hâlâ hatırlanmasını sağlayan yegane şeyi bence çizgisini bozmaması olmuştur. IRC sunucularında ne olursa olsun o kendi IRC kültürünü mIRCTurk sunucusuna yansıtmış/onu yaşamış ve tadını kaçırmadan da bırakmıştır. TTNet'ten sonra gördüğüm en kaliteli sunucu kitlesine sahip sunucuydu mIRCTurk. Onun üzerine IRCForumlari projesi. IRC için gerçekten çabalamıştı zamanında. E tabi kitlede bi değişiklik, yenilik olmayınca bi çok kişi gibi o da bıraktı. Kitle yenilenebilse tabii muhteşem şeyler olabilir ancak bu koşullarda o da çok zor.

Bu alemde herkes mIRCTurk.com sahibi olarak tanır AlwaysGood' u.
Çok kaliteli beyine sahiptir, Fikir babası , proje üreticisi, marka sahibi , yapımcı , yazılımcı , yazar vs vs..
Kendisi ile türkiyede tek görüntülü röportaj yapmış birisi olarak söyleyebilirimki, tanınası & sohbet edilesi bi insan.
Bizim kendisi ile çok eskiye dayanan dostluğumuz & kardeşliğimiz var, aynı evde kalmışlığımız aynı tabaktan yemek yemişliğimize kadar.
Zor ve sıkıntılı stresli dönemlerde desteğini arkadaşlığını esirgemeyen birisi.
Benim seneler önce kendisine bir sözüm vardı, bana nerde nezaman nasıl olursa olsun farketmez, ihtiyacı olduğu her an yanında olacağım şeklinde idi.
Bendeki yeri dostluğu bu şekilde olan tek kişidir.
Şimdi "biz yardımını istesek yokmu diyeceksin ?" diyen olabilir belki, elbetteki insanlara yardımcı olmayı severim, ama yapılacak yardımıda sorgularım, duruşuma müsaitliğime göre herkesin yardımına koşabilirim.
Ancak Altuğ a sormam ne yapacağız ne lazım diye, böyle güvenilesi bi insan benim nezdimde.
AlwaysGooD seviliyorsun kardeşim :)

mIRCTurk.Com'un unutulmaz supervisor_'u :)
zamaninda yaptigi islerle ve yaptigi projeler ile mIRCTurk'u unutulmaz haline getiren guzel insan

Dipnot : Senin gibilere hala ihtiyac var altug

Eski IRC Efsanelerinden, şimdilerde bizim forumumuzun Best OF'u :)

Şahsen tanışmak nasip olmasada neXus sayesinde görüntülü ropörtajda geniş bilgiye sahip olduğum bi yönetici.
Internet Relay Chat üzerinde tabir ise bedel ödemiş , şahsa münasır güzel bi şahıs.
**Spam/Adversiting** üzerinde oldukça emeği olan başarılı bi Üstad.

Şahsi reel hayatında başarılar.

Fikirleri düşünceleri ve çalışmalarıyla Türk irc dünyasına büyük katkılar sağlamıştır henüz müzelik olmamış efsane bir fosildir

AlwaysGooD ile mIRCTurk'te değil ancak 2008 yılında TurkIRCleri adında açtığı IRC forumunda kısa dönem çalışma fırsatı bulmuştum. Moderatörlükten başlayıp adminliğe kadar yükseldikten sonra proje rafa kalktığından ayrılmıştım. Kendisi gerçekten yöneticilik, liderlik vasıfları tam olarak zirve yapmış birisidir. neXus'un kendisiyle gerçekleştirdiği görüntülü röportajı da izledim, tam düşündüğüm/hayal ettiğim gibi bir adam. :)

Başarıların daim olsun Altuğ abi.

Uzun yillar mircturk havasi solumus biri olarak soyleyebilirim ki gorup gorecegim hatta gordugum en kaliteli root lardan birtanesi... Bence turk ircinde ozellikle help tabaninda irci hiyerarsi ile tanistiran mircturktur... Hala isminin aniliyor ve unutulmaz olmasi zaten onun basarisinin sonucudur..

Kendisini Mircturk.com duydum hala ismini duymak güzel tanışmak nasip olmadı ama bir gün tanışmayı isterim bu güzel insan ile devam eden hayatında başarılar dilerim.
Saygılarımla.

AlwaysGooD , dOubLe ve MT ekibi ile zamanında az ev partileri yapmadık :) güzel günlerdi, güzel zamanlardı .. İşini hakkıyla yapan adamdır ..

Şahsi fikrim IRCye kurumsallık anlayışını getiren ilk kişidir. Kurmuş olduğu sistemli ve hiyerarşik yapının dışında katmış olduğu yeniliklerle tarihe adını altın harflerle işlemiş birisi. Kısa bir süre yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay Kelebek.ORG ve MT'nin birleşmesi sonucu beraber çalışma şansı da buldum. Dışarıdan gözlemlediğin doğruları aslında içeriden yönetici olarak değerlendirdiğimde çok daha büyüleyici olduğunu fark ettim. Umarım hayatının her döneminde başarılı sonuçlara imza atarsın.

Geri