Always look on the bright side of life!

Konu sahibi son olarak 2730 gün önce görüldü
tumblr_mxr2z9wcnm1rd7qdbo1_1280.jpg

#Nokta ile Virgül'ün aşkı...

Günün birinde kağıda düşen tek bir nokta cümlenin sonunda ıssız ve tek başına bakınırken, kendinden sonra gelen harfin yeni bir fikri, düşünceyi temsil ettiğini bildiğindenmidir nedir bilinmez hüzünle mırıldanır dururmuş olduğu yerde.

Bir kaç arkadaşı da varmış elbette ama hiç biri ile içinde ki eksiği tamamlayacak iletişimi kuramadığından SON olmanın sızısını duyarmış he nefesinde...

Ünlem gelirmiş bazen yanına ama olur olmaz sinirlenir, atarlanır lafı kestirip atarmış. Oysa yumuşak ve sakin sohbetlerin adamıymış Nokta..

Bazen bir kaç nokta toplaşıp yarıda kalan fikirleri anlatırlarmış fısıl fısır.

Bazen de başının üzerinde bir çengel, cevap ararmış sorularına...

Bir gün yine etrafa amaçsızca bakınırken bir ses duymuş inceden. Bu kırılgan varlık da kim olabilirmiş ki ?

- Selam

- Selam da sende kimsin?

- Virgül'üm ben. :)

- Ne istiyorsun benden?

- Hiçbirşey öyle yalnız görünüyordun ki sesleneyim dedim...

Bir an söylediğinden utanmış Nokta. Hem yalnızım diye şikayet edip hemde kendine seslenen birine neden bu kadar kaba davrandığına bir anlam veremeyerek özür diler bir ses tonu ile hitap etmiş Virgül'e :

- Haklısın. Fikirlerin sonunda olmak nasıl birşeydir bilemezsin.

- Neden bilemeyeyim ki ? Demiş Virgül'cük... Ve devam etmiş : "her varlığın hayatta farklı bir görevi vardır"

Böylece Nokta ve Virgül günler geceler süren sohbetlere girişmişler. Virgül uzun uzun yerli yerinde yaşanan bir hayatın artı ve eksileri olsa da keşkelerden uzak olacacağını fısıldamış Nokta'ya. Virgül anlattıkça Nokta vurulmuş bu bıcır bıcır konuşan kıza... O anlattıkça içinde ki karamsarlığın dağıldığını hissetmiş.

Günlerden bir gün Virgül hüzünlü bir sesle veda etmek zorunda kalmış Nokta'sına : Gitmeliyim demiş sesi titreyerek. Ama gidişim seni hüzne düşürmesin. Benim varlığımı hissedemesende seni düşüneceğimi ve beni kalbinde hissettikçe hayatında olacağımı biliyorsun. Ne benim gidişim, ne de senin cümlelerin sonunda oluşun asla birşeylerin bittiği anlamına gelmiyor unutma...

Her sonda yeni bir başlangıç, her başlangıçda yeni bir umut vardır aşkım...

Sen var oldukça ben hep yaşayacağım...

Geri