alvaro morata

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
"SEVİYE"
Biri oyuncusu Benfica, Beşiktaş, Al Nassr gibi takımlarda oynamasına rağmen “Yıldız Futbolcu” tabirini kullanır. Diğeri ise oyuncusu Real Madrid, Juventus, Chelsea, Milan gibi takımlarda oynamasına rağmen “Profesyonel Futbolcu” tabirini kullanır. Gerçi logolarına bile fazladan yıldız koyan takımdan oyuncuya yıldız demesine şaşırmamamız gerekir. Seviye farkı der geçeriz mesela.

;d

IMG_0099.png

Profesyonel futbolcu Alvaro Borja Morata Martin ve kulübü AC Milan S.p.A. ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşma kapsamında, AC Milan S.p.A. tarafından şirketimize 5.000.000 EUR tutarında fesih bedeli ödenecektir. Ayrıca, futbolcu 651.562 EUR tutarındaki alacaklarından feragat etmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Eee bu adama noldu hislerin takımı güya fjksşkdkfjfj

kiralık aldığımız oyuncudan para kazandık ne var bunda
como takımı ile anlaşmıştı bizimle sözleşmesi olduğu için yaptığımız masrafı çıkartıp o şekil gitmesine izin verdik ne var bunda :d
siz ölüp bayıldığınız iki futbolcunuzu yemekhanede kovar gibi uğurladınız hatırlatıyım dedim :d

Alvaro Morata'dan sitem dolu veda mesajı:

"Galatasaray taraftarları ve Türk halkı, bana gösterdiğiniz sevgi, sıcaklık ve destek için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum."

"Maalesef kulüpteki deneyimim hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Verilen sözün ve temel değerlere saygının yerine getirilmediği anlar oldu."

"Son ana kadar verilen sözler tutulmadı; öyle ki, maaşımın bir kısmından ve işimle kazandığım diğer sözleşme haklarımdan vazgeçmek zorunda kaldım. Benim için hayatta ve işte, her bireyin haklarına saygı gibi asla çiğnenmemesi gereken ilkeler vardır. Kazanılanın tanınmaması ve telafi edilmemesi, benim için kabul edilemez ve inandığım adalet ve profesyonellik değerlerine aykırıdır."

"Bu konuların genellikle açıkça konuşulmadığını biliyorum ancak taraftarlara olan bitenin gerçek açıklamasını yapmanın doğru olduğuna inanıyorum. Siz ve İstanbul şehri her zaman kalbimde olacaksınız. Size bugün ve gelecekte en iyisini diliyorum."

Nasıl başladı;
iddia ediyorum icardi'den daha çok ses getirecek

sabah aspor yorumcusunun söyleminde
atletico madridin ikinci döneminde öyle bir baskı yemiş ki kramponlarımın bağcıklarını bağlayacak halim kalmadı demeci vermiş sonrasında ispanya milli takımıyla şampiyon olup inanılmaz bir geri dönüş yapmış

nasıl gidiyor;

kulübe laf söylüyor ama kendisi profesyonellikten uzak hareketler sergiledi. olmadı yapacak bir şey yok. yolu açık olsun.

Her gelenin pişmanlıkla ayrıldığı kulüp. Yersen his takımıyız biz yeaaaa ıfjfjjf
Aynen canımslar

Geri