Alttaki üye üstteki üye oyunlarında gerçekten içinden geçenleri yazamayan üyeler.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
- Genelde orta yolcu üyeleridir. Kalp kırmak istemez.
- Sempatik görünmek isteyen üyeleridir.

Arada bir o oyunlara bakıyorum ve sevmedigim kişilerin benden önce mesajları varsa yazmamayı seciyorum,gerek yok.

sevdiklerime canım cicim yapmaktansa sevmediklerime giydirmek daha hojuma gidiyor

Özellikle asansör oyunu çok ilginç, benim aklıma fena şeyler geliyor.
- Ya asansörde kaldık halatı falan koparsa :(

İçimden geçmeyen hiçbir şeyi yazmam,söylemem
İçimden gelmeyen hiçbir şeyi de yapmıyorum,tembelim sanıyorlar.. oysa sadece içimden gelmiyor....

alttaki üyenin
neresine
ne yazacağım

alttaki üye olmak mı ? üstteki üye olmak mı daha tehlikeli mukayesesini yaptıran konu ?

Forumda altlı üstlü oyun oynuyorlar.

Yazamayanda ne bileyim jxjxj cekinmenize gerek yok şekerler yazin en fazla ballanırsınız jxjxjxj

bütün düşüncelerin alt üst olduğu konulardan

Yazdığım zaman kavga ediyorlar. Övgü dolu sözler duymak için, övgü dolu şeyler yazacağım. Benim de ruhumun okşanmaya ihtiyacı var.
Kızlar benden övgü dolu sözlerle bahsedince squat yapmama gerek kalmıyor.

Ben de bilirim fitneci domuz yazmayi ama ne gerek var ? o bana ben ona derken sonu gelmez…. En iyisi yorum yapmazsin olur biter.

Evet, var öyle bir sıkıntı.
Forumun kanayan yarası.
Sıkıntıların piri, hüsnül sıkıntı. (Osmanlıca bilen şunu uyarlasın bi zahmet, rezil ettim kelimeyi.ddd)

Sevmediğime yazmıyorum o oyunda. Prensibimdir, böyle önemli konularda prensip sahibi bi insanım... yoksa biz de biliriz iftiracı itler, dedikoducu sincaplar yazmayı... nilü kadar yaratıcıyım djddjh

Evet, var öyle bir sıkıntı.
Forumun kanayan yarası.
Sıkıntıların piri, hüsnül sıkıntı. (Osmanlıca bilen şunu uyarlasın bi zahmet, rezil ettim kelimeyi.ddd)
hısnul-muslim sıkıntı duası varmış döngüsel hanım. Senin için küçük bir araştırma yaptım :)

Gerekirse geçeriz içinden, sorun yok.

Ben bıraktım bu tür oyunları oynamayı. Sürekli aynı yorumlar da sıkıyor..

Geri