Altında Yükseliş Durmuyor: Çeyrek Altın 10 Bin TL'yi Aştı! Gram, Çeyrek, Cumhuriyet Altını Bugün Ne Kadar Oldu? 17 Ekim 2025 Cuma Altın Fiyatları…

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Altın her zaman kazandırır ama borsa rüzgar esse etkileniyor ve bunu anlatamiyorsun )

Altın her zaman kazandırır ama borsa rüzgar esse etkileniyor ve bunu anlatamiyorsun )
Tamam sen altın al, yav nerede borsaya koy yazıyor paranı tam olarak?
Finans cahili olarak all in altın al lütfen hep altın al hehehe.
Bir de anlatamıyorsun falan yazmış yav shdjd ya sen ne anlatıyorsun da anlatamıyorsun xd

Bir de anlatamıyorsun falan yazmış yav shdjd ya sen ne anlatıyorsun da anlatamıyorsun xd
Borsaya koy yazmıyor borsada para var şuan altınla kiyasladim ve konu altin iniş çıkışi ya hani ??? Ayrıca her ikisinde de yatırım var ama ben altina daha çok güveniyorum bu benim tercihim cahil yapmaz bu beni ama seni de finanstan sorumlu bakan falan yapmıyor böyle yazınca parasal konulara ara veriyoruz hadi git burdan )

Cahil aeg… altında hikaye değişiyor uzun vadede. Altının high quality likit varlık olma hikayesi başlıyor… çöp varlıktan finansal bir varlığa dönüşüyor, belki altını teminat olarak gösterip krediler alabileceksin ileride??????

Cahil aeg… altında hikaye değişiyor uzun vadede. Altının high quality likit varlık olma hikayesi başlıyor… çöp varlıktan finansal bir varlığa dönüşüyor, belki altını teminat olarak gösterip krediler alabileceksin ileride??????
Hımmmmmmm…… mantıklı, portföyde bir miktar tutmaya devam edebilirim o zaman.

Hımmmmmmm…… mantıklı, portföyde bir miktar tutmaya devam edebilirim o zaman.
Ama yine de %10-20yi geçmesin ve yanına btc de ekle uzun vadede

Ama yine de %10-20yi geçmesin ve yanına btc de ekle uzun vadede
Tamam teşekkürler, aydınlatıcı mesajların için…

Geri