Altında rekor serisi sürüyor: Gram altın ne kadar oldu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Tarihi rekorun ardından altının gramı 3 bin 439 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 5 bin 820 liradan, Cumhuriyet altını 23 bin 180 liradan satılıyor.

Altının gramı, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 3 bin 439 liradan işlem görüyor.

Dün ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 3 bin 423 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, yeni güne de artışla başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışına göre yüzde 0,5 değer kazancıyla 3 bin 439 lira düzeyinde bulunuyor.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 5 bin 820 liradan, Cumhuriyet altını 23 bin 180 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise bugün 2 bin 947 dolar seviyelerini görerek rekor tazelerken, şu sıralarda önceki kapanışına göre yüzde 0,3 primle 2 bin 945 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kaynak

1739515384845-thumbs-b-c-a-108-e-9-ee-2-a-111-c-8-e-2-dbaab-9330199540.jpg

geçen altın şeyini üç ay daha uzattım
neden uzatmayayım

Çok şanslıyım)

Ucuzken 1 teneke almıştım, gramı 4 bin olunca satcam. :) Evleneceklere Allah kolaylık versin.

altın iyidir. şu anki fiyatlarına bakıp ilerleyen yıllarda ne kadar ucuzmuş diyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: ne
3 grupta (1 grupta tam, birindeyarım ve birinde gram olmak üzere) altın gününe girdim. Altının artacağını az çok tahmin ediyordum ama bu kadar artacağını tahmin edemedim. Haraç'a bağlanmış gibi hissediyorum.

Dolar baskılandığı için herkes altına saldırdı. Yıl sonu doların 40 olacağını tahmin edersek 2025 sonu gram altın 5bin tl bile olabilir. Evdeki 50gr altını prim yapıyor diye şu yükselişe sevinmek komik. Yükselen bir şey de yok aslında, paranı koruyorsun sadece.

Geri