Altıncı hissinize güvenir misiniz ?

Є
  • Kullanıcı Єναηєscєηcє
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Altıncı hissinize güveniyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    20
2AaRyL.png

Güvenirim diye diye boka sardığım da çok oldu :D

Bilemedim şu an :P

Güvenirim ve şu ana kadar hiç yanıltmadı çok şükür...

Mutlaka.
Dıstan gelen bilgiyi tartarım, icten gelene inanirim yumurta/yasam iliskisi gibi :)
Aslinda söyle, beynimiz bizim bilincli olarak algiladiklarimizdan cok daha fazlasini kavrama-yorumlama-tasnifleme yetenegine sahip.
İnsanlik milyonlarca yillik bi gecmise sahip, genlerimize aktarilan binlerce bilgi var iclerinde bizim algiladigimiz ancak adini koyamadiklarimizin da dahil oldugu.
Bi kadinla tanıstıgımda "aa buna kanim kaynadi" veya bi adama "yildizim barismadi bi ya" diyorsam eger, muhtemelen aslinda o ic ses-on sezi dedigimiz sey, benim nasil yorumladigimi bilmedigim fakat beynimin (kalp dedikleri hep bu bilincsiz filitreler) yorumladigi ve algiladigi sinyallerden olusmakta.
Karsimizdakinin bedenini, jestini bilincsizce degerlendiriyoruz ve aslinda bu zihinsel tepkilerle hareket etmek bizim dogamiz, olmasi gereken

Sinsi insanları seziyorum bazen ama sezmeme gerek kalmıyor aslında. Zaten gösteriyorlar. Diğer konularda nanay. Safım ben. 6. hissim bile beni kandırıyor.

Altıncı hissimden daha çok Süreyya'ya güvenirim.

Bu sessiz seziler rotaya dönüşürse her zaman doğru isabet olmayabilir.Benim rehberim olmadığı kesin.

Siz panzehir olduğunuzu kabul edin de, biz yine içmeyiz Süreyya hanımcım..

Panzehir yara bandi gibi bi sey.
Kabul edemem.d
Bu not 6.hissime güvenerek yazilmistir.

yara bandı yarayı korumak için kullanılır,
panzehir zehrin etkisini ortadan kaldırır.
ben diyorum ki, her ikisini boş verip Kaş'a gidelim. Bungalov işletelim beraber.

(bu not hiçbir şeye güvenmeyip cahil cesaretiyle yazılmıştır)

Antiphellos da turist dövüstürmek icin mi?

Bu not 6.his güdüden cikip, mantikli ticaret kafasiyla yazilmistir.

Likya yolunu yürümek isteyenlerin Kaş'a uğradığında hikayelerini dinlemek, hiç keşfedilmemiş bir ara sokak üçüncü nesil kahvecisinde beraber yeni hikayeler yazmak için.

Bu not romantik serseri duygularla yazılmıştır.

Beni oralara cekme.
Dayanamam.Kanarim.

Bu not antik dönemde haps olunmus bir arzu ile yazilmistir.
6.his ise sinsi sinsi arkada nifak tohumlarini ekmekte.

Çok güvenirim. Şimdiye kadar hiç yanılmadı beni. Malum AKREP Burcuyum.

Geri