Alti devlet bir millet

Konu sahibi son olarak 791 gün önce görüldü
Bir devleti idare edemiyoruz, dünyaya rezil oluyoruz 6 devleti nasıl yönetelim.
Önce elimizdekinin değerini ve yönetmeyi öğrenelim bize yeter.

Moğollar cengiz han hulagu bütün türk ilini üzerinden geçti _ sonra ne oldu moğollar _ iran ilhanli moğol imparatoru müslüman oldu_ üzerine altından harflerle mevlananin mesnevisinden beyitler yazdırarak çıktı _ bu milletin ortası yok _ ya çukura kadar batar yada kartallar gibi yüksekten üçarlar _ bu millet tarih boyunca batmış çıkmış _ yine yükselir _ dünyaya lider olur. Dünyada en çok devlet kurup batıran milletiz. _ her karanlıktan bır çıkar _ bız görmesek bile görecek nesil gelir

Umutlar bitmez, hayaller seni ayakta tutar,.....
Ama bu arada atı alan Üsküdar'ı geçer gider ve sen yerinde sayarsın.

Dünya bu çalışan kimse layık kimse o kazanır _ eskiden araplar çalışıyordu hükümdarlık mülk saltanat onlara geçti _ araplar çalışmayı bıraktı ırana geçti _ sonra türklere geçti _ türkler sevku sefaya daldı _ tanrının kırbaçi cengiz han türkeri hakettikleri cezayı verdi _ tekrar türklere geçti _ türkler yıne sevku safaya daldı avrupaya geçti_ şimdi sıra çinde _ allah çalışan kulunun dinine bakmaz _ yürü ya kulum der

benim bu safsataya karnım tok! kardeşliği yahut bir millet hissini kısmen kuzey ağırlıklı olarak da güney azerbaycan'lılardan gördüm.

Avrupalı birlik kursun canıniza okusun _ türkler bölük pincik. Kalsin gelen giden irzimiza geçsin . Bu 1 günde olacak bisey değil zaman lazım ve.olacak

Turancılık tedavisi mümkün olmayan bir hastalık ama bağışıklık kazanılabilir. Günümüzde pek rastlanmıyor bunlara. Olanlar da ölünce bu safsatalar tamamen unutulacak

Turani istemeyenler ya akp li ıslamcılar yada ateist maocu kominist pkkli kominist kürtleri de unutmayalım

Son düzenleme:
Turan geldi hoşğğ geldi ley ley lımı lımın leyyy

Bütün gavurcuklar toplandi toplandi toplandi sor bakalim niye toplantı _ şu forumda pkkli ateist maocu bölücü kadrosunu azaltın

Avrupa Birliği'n8n ne alakası var kardeşim. Madem Avrupa Birliği canımıza okuyor neden inadına üye olmsl istiyoruz, başvurumuzu geri çekmiyoruz?
Neden Atatürk yönünü Avrupa'ya çevirmiş?
Boş işlere enerji harcayacak kadar fazla enerjimiz mi var?
Türkiye yetmiyor, her tarafı cennet yaptık,.... şimdi sıra "kardeşlerimizde"?
Kardeş mardeş hepsi hikaye, amaç yönetmek, pastadan en büyük payı almak,......
Glrüyoruz Türkiye'de "kardeşlerimize" eker yapıldığını.
Kardeşiz ama hep benim dediğim olacak aksi taktirde hainsin mantığı ile bu devirde haşır neşir olan kafayı anlamak imkansız.

Bana mi sordular avrupa birliğine girelim diye_ milletin önüne sandık koysalar 70 yıldır kapısında köpek gibi beklediniz daha ister misiniz _ belediye başkanı kim olsun diye_ soran bile yok

Bana mi sordular avrupa birliğine girelim diye_ milletin önüne sandık koysalar 70 yıldır kapısında köpek gibi beklediniz daha ister misiniz _ belediye başkanı kim olsun diye_ soran bile yok
Konu sen değilsinki kardeşim. Avrupa Birliğine tam üye olmak istiyoruz diyen partileri uzaylılar seçmiyor demi.
Yav AB kapıyı açsa ülkede yaşlı ve hastalar dışında kimse kalmaz gider sen sandıktan bahsediyorsun.
Oy verdiğin partiye isteklerini söyle.
Seni ciddiye almayan parti ve siyasetcilerle beraber mi Türk birliğini kuracaksın? Güldürme beni.

Melnur elleşme pomkağa adam turancılık oynuyor
Daha yanı başındaki akrabasıyla anlaşamayan adam Moğolistan,Özbekistan gibi ülkelerle turanı kuracak
Pavyonlar randevu evleri,masaj salonları Azeri, özbek,Tacikistan,Kırgızistan eskortlarla,konsomatrisle dolup taşmış pomkoşta hayal kuruyor **Spam/Adversiting**

Melnur elleşme pomkağa adam turancılık oynuyor
Daha yanı başındaki akrabasıyla anlaşamayan adam Moğolistan,Özbekistan gibi ülkelerle turanı kuracak
Pavyonlar randevu evleri,masaj salonları Azeri, özbek,Tacikistan,Kırgızistan eskortlarla,konsomatrisle dolup taşmış pomkoşta hayal kuruyor **Spam/Adversiting**
Kursun hayalìni arkadaş, hayal fakirin sermayesidir.

Yabani senin gibi pkkli kilikli bölücü insanlardan daha çok anlaşırız _ israil devleti 1948 yilda kuruldu _ adamlar kafalarına takti kurucaz diye_ öve ove bitiremediğiniz batı yahudileri nerede bulsa öldürüyor _;yagmaliyor _ karilarina kızlarina tecavüz edip öldürüyordu. Yahudiler 1948 yil uzun bir surede olsa başardı _ tarih boyunca büyük devlet ve medeniyetleri kuranlar inanmış idealist insanlardır _ onlara sizin gibi lavuklar hayal kurma dedi _ başaramazsin dedi_ nah yaparsınız _ deli dediler_ sizin gibiler hayal kuramaz _ küçük insanlarsiniz

Fetö kılıklı pomkonun hayal dünyası karma karışık.
Kiminle kuracaksın turanı Tayyip’le mi yoksa böhçali

Geri