Altay Bayındır

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Fenerbahçe'de Altay Bayındır dönemi kapanıyor. Altay Bayındır'ın Manchester United'a imza atması beklenirken, İngiliz devinin Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu.

Altay Bayındır'ın 4 yıllık Fenerbahçe macerası noktalanıyor. Sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan ve Manchester United için sağlık kontrollerinden geçen milli kalecinin transferi an meselesi.

Dominik Livakovic'i resmen açıklayan Fenerbahçe, Altay Bayındır'a veda ediyor. 25 yaşındaki eldivenin Manchester United'a imza atması beklenirken, kırmızı şeytanların Fenerbahçe'ye ödeyeceği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Manchester United, Altay Bayındır için Fenerbahçe'ye 5 milyon euro net bonservis ve 2 milyon euro bonus ödeyecek.

7 milyon euroluk paket konusunda Fenerbahçe ve Manchester United'ın anlaşmaya yakın olduğu haber detayında vurgulandı.

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı Ankaragücü'nden 1,5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Altay'ın karnesi

Fenerbahçe formasıyla toplam 145 maça çıkan milli eldiven, 162 gole engel olamadı. 25 yaşındaki kaleci, 44 maçta ise kalesini gole kapattı.

Kaynak

1681800500259-altay-bayindir-0.jpg

çok üzülüyorum şu cocugun Türkiye'den ayrılacak olmasına
Fenerbahçe kötü kaleci bulmaz, bu cocugun kumaşı iyi ama doğru antrenör ile çalışması lazkm.

Taffarel'le calissaydi yerli Muslera olurdu

Yazik oldu.Altay Livakovic'in 3 gomlek ustudur.Sayet tersi olsa Manu,livakovic'i alirdi.Ligde kova gibi kaleye top girdigin de gorurum ben Ali Koc'u ve Kartal'i.

Siradan topculara milyon milyon dolarlar öde, genc gelecek vadeden adamlari bedavadan biraz pahali ver. Arda Güler'i 20, Altay'i 5 milyona vermek transfer fiyaskosudur. Eger Arda Portodan Madrid'e gitseydi en az 70 milyon ederdi. icler acisi bir durum.
Gelecek vadeden Arda'in bonservis geliri, futbol ömrünü bitirmis Dzeko'un maasina gidecek. Cok enteresan bir kulup idaresi, cokkk...

Deli gibi eleştirdikleri liva musleradan sonra kendi takımlarına düşünülüyordu ;d

Deli gibi eleştirdikleri liva musleradan sonra kendi takımlarına düşünülüyordu ;d

Gel desek ara transfer donemin de kosarak gelecekti.Ama bu yonde bir taklif gitmedi.Hatta Liva son dakikaya kadar Bayern'den haber bekledi ama gelmeyince mecburen Fenere imza atti.Fenerin Turk kaleci yonunden sansi yaver.Milli kaleciler hep Fenerde oynamistir.Lakin yabanci kaleci yonunde boyle degil.Ben Liva'nin basarili olacagini dusunmuyorum.

Gel desek ara transfer donemin de kosarak gelecekti.Ama bu yonde bir taklif gitmedi.Hatta Liva son dakikaya kadar Bayern'den haber bekledi ama gelmeyince mecburen Fenere imza atti.Fenerin Turk kaleci yonunden sansi yaver.Milli kaleciler hep Fenerde oynamistir.Lakin yabanci kaleci yonunde boyle degil.Ben Liva'nin basarili olacagini dusunmuyorum.
Bakalım göreceğizzz

İnşallah başaralı olur milli takım formasını yıllarca taşır

Geri