S
SiyahBeyaz
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Hoşgeldiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddi ilişkiden kasıt, kimseyi kırıp incitmeden karşılıklı duygu düşünce alışverişi, gülmek eğlenmek filan. (: Cinsiyet değişikliğine yine de gerek var mı? :ppCinsiyet değiştirirsen neden olmasın .s
Sanal diyaloglarda problem nasıl olsa hiç karşılaşmayacağım saçmalamanın dibini bulayım mantığıyla hareket etmesi insanların, bende gereksiz yılışıklıklardan hazetmem tanışalım : ))bende ciddi ilişkiler açığım hazzetmiorum yılışık ilşkilerdeb tanışalımmı.s
Mrb. HoşbuldumMerhaba Foruma Hoşgeldin
: )))bana bir kez gülmez misin komşu kızı?
Senin fantaziler alegoriye mi dönüştü?Bu forumun gidişatı iyi değil tüm fanteziperestler burda . :S
Anneye akşam iletirim selamını, babaya iletebilmek için daha zamanım var sanırım..Hoşgeldin komşu kızı. Anneye babaya selamlar .
Hayır forum tüzel kişiliğiyle (: HoşbuldumHepimizle mi ?
Hos geldin Naciye (:
Komsu kizinin adi öyle
Fena olan ne ? Hoşbuldumhoşgeldin komşukızı
Gitme gitme seni ürkütmemek için soft bir giriş yapmıştımSadece dostluksa hayal kırıklığına uğradım gidiyorum :T:
divinejustice?Gitme gitme seni ürkütmemek için soft bir giriş yapmıştım
yoksaaa beklentilerinin de ötesine geçeriz ::öp:
epica..?divinejustice?![]()
Sıpa? Ajsjdkfkglepica..?![]()
Mrb.
Ben bu forumla ciddi bir ilişki düşünüyorum da, müsait misiniz..? :dyg:
şampiyon sensin ikinci ben :p Hoşbuldum cnmSıpa? Ajsjdkfkgl
Çok fenasin çoook, hoş geldin![]()
Tanışıyomuyuz.. :dGözlerim yanlış mı görüyor ya? Yok yok kalbim buna dayanmaz artık. Nerde benim ilaçlarım? Işide mi katılsam acaba?
HoşbuldumNiyeti ciddi insan hoşgeldin.
Affedersin:kiss:Kalbimi incittiniz ama kirildim simdi.s
Hoşbuldumİnsanların tutumuna göre şekilleniyo benim davranışlarım, niyeti boza da bilirim..asdfghjklş
Affedersin:kiss: