Almi - Allie

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatar istemişti benden kalmış öyle, bir ara halledeceğim söz. :p
Kullanıcı adını değiştirdiği için bende tanıyamadım tabi başta sonra yorumlarından ve enerjisinden tanıdım ki o bir ''Almi''. Hiç konuşmadık ama insanları sıcaklığıyla bile mutlu eden kendisine çeken bir havası var.

Özledik ya. Gelse de hemen kaçıyor. Vın turizm. Allie
Bi sarılalım.

Hani biz bir angels çetesi idik. Spice girls gibi nayrı mı düştük. Çekerim saçlarını haa. :sırıt: Öptüm çok.

Mühendis kadın! Sempati duymaya yeterli muhabbet edince sevmeye de yetti.

Çabuk dön buralara.:u3::k1:

Tam bir Koç kadını.
Tepkileri ani,heyecanlı,sabırsız.
Samimi bulduğum insanlardan ve hemşehrim.
Barış ile atışmaları gülümsetiyor,sevimli bir bağ var aralarında.
Başarı ve mutluluk seninle olsun.

Almisu, Almikim.
Şu an bir şey fark ettim. Yooğg ben kimseyi sevmiyorum burada derken, sevdiklerimin çok olduğunu. Bence bir kardeşim olsa senin gibi olurdu. Düşünsene günlerimizi birlestirdigimizi Cagatayin hakkından gelirdik.p
Love you too much.
Muyendis bebeyim.
Dikkat et Ankarada usutme, istersen sana şapka orerim <3 hatta ıclik bile.p

Gunde 3 ogun tartisiriz barisiriz.

Bol bol kuser bana. Ama cok da sever bilirim.

Begeni attiktan sonra silindi :)

sevimli düzgün bir insan

Bir de “ :kaç: “ la biten cümleleri gülümsetmiyor mu :aeg:

Birlikte şey oynuyorduk forumla çok kaynaşmadığımız zamanlarda: Ne dinliyorsun, ne tarz giyinmektesin, msn'de kimle konuşuyon :sırıt: neydi almik o oyunun ismi ldadkl

Almişim, benim sevimli kuşum, minik kuşlarımdan biri :*
Çünkü gerçek minik.
Seviyorum kafasını, adaletli oluşunu, kendi olarak farklılıklara saygı duymasını.
Farklıyız ama hiç farklı değiliz aslında. Duygularımızın yönü aynı.
Şu lafı hiç sevmem aslında, bilirsin ben popüler olan şeyleri sevmem. Ne diyordum, şu laftan hoşlanmıyorum "yüreğinden öptüğüm" "kalbinden öpüyorum" jdaslkjd çok tuhaf geliyorrr lskd

Fakat seni çok çok öpüyorum, o güzel zekandan, kocaman gönlünden, saçma komik söylenmelerinden, tatlı dırdırından, neşenden
kocaman bir kalp ve de şarkı bırakıyorum en dinlemeyeceğinden dlska belki de dinlersin bilmiyom lkf ay lav yu, yu nov

https://www.youtube.com/watch?v=HIQTtQYxfqE

Gökkuşağına kuracaksın salıncağı, Almi ile alacaksın dünyayı ayaklarının altına.
Öyle bir tatlılık.

Sempatik,ayaklari yere basan,akli basinda biri.

Almiyle birbirimizden hoşlanıyoruz. :d çok sempatik geliyor bana.
Bazen içimden geçenleri benden önce dile getirdiğini görüyorum.
Fazlasıyla samimi,misafirleri gitti mi acaba??
Bizimkiler gitti.
Tşk.

Siz nasi kocsunuz ya? :nopsrn:
Burda tanidigim koclar, koclara olan on yargilarimi yikacaklar sanirim. Daha once hic tatli koc gormemistim. Almik hanimcimda da ekstra bi tatliik var zaten :)
Ama azmine sasirmiyorum tam bi koc azmi. Daha cok cok basarilar diliyorum : *

Hişştt iyiyim senden naber : *
Gözlüklü patates potter beni hep sinir ediyor ya, bence tam bir şapşal.
11 yaşında üç büyücü turnuvasına katılmasını ise sadece yaramazlığına bağlıyorum zira süpürgenin üstünde düşünemedim kendisini ashsg
Keşke şey yapsak sek sek oynasak. Ben sek sek oynamayı severim. Seninle oynasak eğlenirdik :D acaba patates bey seksek sever mi ki bilmiyorum
Ben küçükken saklambaç oynamayı severdim ama ebe olmayı sevmezdim, ebe olmayı kim sever ki
Almik seviyom seni :*

Almi'm,
şu forumlar da tanıyıp, en sevdiklerimin başında gelir.
Onunla en çok saatlerce sohbet etmeyi ve kahve içmeyi severim. İnşallah bir gün karşılıklı kahve içmeyi de çok isterim.
Dört yıl önce tanıdım kendisini, konuşmadığımız zamanlar da yokluğunu hep aradım. Sen, hep ol Almıla'm.*
İyi ki varsın.

Heyyyyy Almik seni arıyordum :) Nayber?

Almiş, nasıl desem, gönlü geniş insanlardan. Neşeli. Özellikle bazen çok güldürüyor beni. Kızın içersinden, sınav zamanları, bir cmylmz çıkıyor. (Gerçi ben cmylmz sevmem, örnek versem başka bir komedyeni verirdim ama sen onu seviyorsun sanırım, onunla örneklendireyim :D)
Bıcır bıcır, tartışmaların içerisinde -benim gördüğüm kadarıyla- yer alamayan ya da uzatmayan, "kafa nereye, ben oraya" şeklinde takılan bir hatun üye. Tarafımca sevilir.

Artık, anneme senin yüzünden "annik" diyorum. :D Tşkkrlr. Belki gelir, bir gün başka güzel şeyler yazarım, pamuk şeker :* (şu öpücük tam nefretlik)

böyle yazmışım, onunla ilgili ilk yorumum bu olmuş. sonra defalarca yazmışım, hepsinde büyük bir sevgi var yorumlarımın.
Üstünden çok vakit geçti ve onunla ilgili duygularım hiç değişmedi. çok muhabbet ettik, çok özel şeyler anlattık birbirimize. aramızda çok yaş farkı var ama ne bileyim hiç hissetmedim onunla. ben pek reele geçiremiyorum güvenerek buradaki ilişkilerimi. güvendiğim ilk kişi olabilir kendisi.
onu anlatmama hiç gerek yok, defalarca yapmışım zaten.
seviyorum çok.
minnoş kız.
şüşko değil, inanmayın alayınızı kandırıyor. kadın tam bir kadın. ne diyeyim daha fksdjk
öptüm. özledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri