Almi - Allie

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almi
Kısa bir zaman da olsa tanışalı çok sevdim ben bu kadını. Bıcır bıcır, tatlı mı tatlı, sohbetiyle hoşluklar veren mühendis hanım. :p

Konusu açılmamış sanırım. Açıldıysa da livmiilon gerekeni yapsın. :p
Neyse ne diyorduk? Her şey kalbin kadar güzel olsun tatlı kadın. :gel:
Seviliyorsun. Dont forget me. Yoksa küserim. :trip:

İçildiysi livmiilin girikini yipsin :liv:

Almi pek aktif olmamakla birlikte sıcak kanlı yapısıyla kendini hızlıca sevdirebilme potansiyeline sahip üye. Daha çok aktif görmek dileğiyle son olarak şunu söylemek istiyorum
Ali mi, almi mi? Sanırım almi :liv:

Zevkini sevdiğim samimi insan,sohbet etmesekte çok sevdim sanırım kitap sevgimiz bizi birleştirdi.
Konuşalım kaynaşalım canımmm :tatlı:

Başka bir forumda bu nicki anımsıyorum eğer o kişiyse çok naif ve nazik biriydi.
Ki burada olan Almi'de farklı sayılmaz. :cici:
İçten ve oldukça samimiyet dolu. =)

Heyyyyy Almik seni arıyordum :) Nayber?

Almiş, nasıl desem, gönlü geniş insanlardan. Neşeli. Özellikle bazen çok güldürüyor beni. Kızın içersinden, sınav zamanları, bir cmylmz çıkıyor. (Gerçi ben cmylmz sevmem, örnek versem başka bir komedyeni verirdim ama sen onu seviyorsun sanırım, onunla örneklendireyim :D)
Bıcır bıcır, tartışmaların içerisinde -benim gördüğüm kadarıyla- yer alamayan ya da uzatmayan, "kafa nereye, ben oraya" şeklinde takılan bir hatun üye. Tarafımca sevilir.

Artık, anneme senin yüzünden "annik" diyorum. :D Tşkkrlr. Belki gelir, bir gün başka güzel şeyler yazarım, pamuk şeker :* (şu öpücük tam nefretlik)

Özgür kız olarak nitelendiriyorum ben bu tatlıyı. :benmi:

Almiciiim.
Geç tanıştığımıza inanıyorum.
Biz çok geç tanıştık sevdiceğim :p ama olsun geç olsun, güç olmasın.
Ben çok seviyorum şahsen her dediğinin altına imzamı atasım geliyor.
Ben olsam seni alırdım. Net.

Forumda ve forum disi en cok konustugum uye. Hatta suan konusuyoruz.

Bana cok kapris yapar, kaprisli biraz ya.

Nazini geciriyor, kucuk daha yasi kucuk, ogrenci diye kizamiyorum.

Saka bir tarafa, farkli bir espri anlayisi, dusunce tarzi var. Eglenceli ve nesesi yerindeyse etrafa yansitiyor bunu. Eger biri moralini bozduysa o da benim moralimi bozmaya geliyor.

Idare ediyorum :)

Bence çok tatlı çok hoş birisi ama bana çok kötü davranıyosun Almi üzme beni :liv:

Çok sevimli birisi. kıpır kıpır öğrenci arkadaşımız.

tanımıyorum :gamer:

ama tanınması gereken birisi, kafa dengi. mesajını görürsem girer okurum ne yazmış reyiz diye :cici:

Güncellemenin vakti geldi benim açımdan. :mrslkm:

Ben bunu başka bir yere daha yazmış idim, bu forumun, belki asla karşılaşmayacağın insanlarla yolunu kesiştirmesi benim için çok ilginç ve çok tatlı. Almişim, tanıdığıma memnun olduklarımdan. Farklı hayatlarda ve yollarda olsak da, aynı duyguları, benzer dertleri, aynı hüznü, aynı neşeyi, aynı esprileri paylaşabiliyoruz. Tamamen aynı olmak mühim değil ve bence pek mümkün de değil; farklılıklarda benzerliği yakalamak önemli. Aynı vicdanda buluşmak önemli. Bu kısmı anlatabildiğimden emin değilim, ama sen anladın sanırım. Birini sadece kelimelerinle gülümsetmek, yazdıklarında kendini bulmak, "ayyy şuna bak aynı ben" demek çok ilginç ve şeker.
İyi ki buradasın, birini sadece kelimeleriyle de olsa tanımak ve sevmek çok hoş. Kelimeleri küçümsemiyorum, zira benim işim onlarla. Çok tatlısın, iyi kalplisin. Annikine selamlar.
Mutlu olasın güzel kadın, içten söylüyorum. Öperim.

Almicik yazmak istedim bi mahsuru olmaz umarim
çünkü böyle yazmamin sebebi şu, cok cicili bicili, tatlı matli,
sevimli mevsimlisiniz.
Kafa dengi olmanız çok hoş
Rahat sohbet edip saçmalamada zirveye ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
Bir gun deneyelim nereye kadar sacmalasabiliyoruz.
Almi hanımefendi corbada benim de tuzum bulunsun dedim
Bir iki kelam etmek istedim.
ne ekersek onu biceriz değil mi?
Sakla samani gelir zamani atalarımız çok öhütgar değil mi sizce de?
özel üye felan bunlar hikaye almi hanim muhim olan insanligimiz bizim ozelligimiz takva da belli olacaktir efendim.
Saygilarlan hürmetlerlen..

Trabzonlu, hareketli yeri geldiğinde yorumlarında karadeniz gibi hırçınlığını belli eden, samimiyetinden ödün vermeyen bir arkadaşımız :)

al al mi mi almi almi almiiiiiiiii :ppp şeker kız alimiş , öpüyom derse uçuyom beybi :p muckss

bazı arkadaşlarının kendisine almik dediğine şahit oldum. bu onu olduğundan daha sevimli kılıyordu.

Forumun en sevecen kişilerinden.
Arada böyle bir sinir geliyor kendisine, isyankar mesajlar yazıyor keyifle okuyorum :hppy:
Orjinal tepkileri olan insanları çok beğenirim, her şeyin doğalını seviyorum galiba.
İyi niyetli biri fakat dozunda fark ettiğim kadarıyla ne güzel.
Barış ile çok uyumlu bir arkadaşlıkları var, bozulmasın dilerim.
Hayatınızda başarılar.

Artık başka forumlardan mı dersiniz yoksa bir önceki hayatımdan mı bilmiyorum ama içimden bir ses bu kızı bir yerden tanıdığımı söylüyor nedense. Birden bu kadar yakın hissetmemin başka açıklaması olamaz çünkü. :p

Bir de kendime bir miktar benzetiyor olabilirim çünkü arada benim de hayata tripli olduğum oluyor. jsdkhf

Hiçbir yere kaybolmasın hep bu forumda kalsın çünkü seviliyore. <3

Tam bir bff ya ahsfsjsgs
Sanki uzun zamandir tanisiyomusuz gibi bi sevgi xd
Boyle enerjik, civil civil, eglenceli; tam benim sevdigim gibi yani xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri