-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazen 2. el sıfırdan daha iyi ve ucuz oluyor, bugün al yarın fiyatı kesin %20 düşer. Ama dün çok güzel bir bisiklet buldum ve hemen aldım, sıfır km canım. Cube Kathmandu one 750, artık bakarsın fiyatına kendin. Ama bu adam videoda bayağı atmış.@melnur da hâlâ ikinci el bisiklet bakıyor
Borç versene.Bazen 2. el sıfırdan daha iyi ve ucuz oluyor, bugün al yarın fiyatı kesin %20 düşer. Ama dün çok güzel bir bisiklet buldum ve hemen aldım, sıfır km canım. Cube Kathmandu one 750, artık bakarsın fiyatına kendin. Ama bu adam videoda bayağı atmış.
O kadar zengin adam issizlik maasi guzellemesi yapar mi be :d issizlik maasi almayi gururuma yediremem.)
Ikinci el buranin kulturu ibadeath para olmadigindan degil. Kibir olmadigindan.
Videodaki vatandaş ben değilim ki borç verecek param olsun İsmailim. Sen reisinde iste borcu canım veya komşundan.Muhabbet olsun.
Belki de akrabalar borç ister diye korkuyordur.
Borç versene.
Milletin Almaya'daki tanıdığı Araba, Ev, Yazlık alıveriyor, benim tek tanıdığım bi Çikolata bile getirmiyor. Şanssızlığın gözü kör olsun.Videodaki vatandaş ben değilim ki borç verecek param olsun İsmailim. Sen reisinde iste borcu canım veya komşundan.
İyi güle güle bin, koca adam oldun hâlâ pedal çeviriyorsunBazen 2. el sıfırdan daha iyi ve ucuz oluyor, bugün al yarın fiyatı kesin %20 düşer. Ama dün çok güzel bir bisiklet buldum ve hemen aldım, sıfır km canım. Cube Kathmandu one 750, artık bakarsın fiyatına kendin. Ama bu adam videoda bayağı atmış.
Yok İsmail biz burada köleyiz, para yok borç veremeyiz.Milletin Almaya'daki tanıdığı Araba, Ev, Yazlık alıveriyor, benim tek tanıdığım bi Çikolata bile getirmiyor. Şanssızlığın gözü kör olsun.
Bisikletle gidince daha güzel yerler görüyorsun koçum. Bir dene anlarsın. Düşünsene kızılırmak boyunca tur yapıyorsun.İyi güle güle bin, koca adam oldun hâlâ pedal çeviriyorsun
Ben yat tercih ediyorumYok İsmail biz burada köleyiz, para yok borç veremeyiz.
Bisikletle gidince daha güzel yerler görüyorsun koçum. Bir dene anlarsın. Düşünsene kızılırmak boyunca tur yapıyorsun.