Almanya'nın ermeni soykırımını kabul etmesi

Konu sahibi son olarak 3635 gün önce görüldü
Almanya soykırımı kabul edince, 'Biz de kabul ettik sayılacak mı?', diye sorduran karardır. :nee:

2.dünya savaşında kendi yaptıkları soykırımı da biz kabul edelim bence yahudilere karşı hatta tüm dünyaya karşı işledikleri bu insanlık suçun için aynı muameleyide bizim onlara yapmamız lazım.

inşallah kınamakla yetinmez bu sefer bu hükümet artık dişlerinizi iyice gösterin kurtulun şu pısırık duruşunuzdan türksünüz lan siz türklüğünüzü gösterin artık!

Ne bekliyordunuz ki arkadaslar ? Hadi gecmisi gectim tanik olmadilar, ama gunumuz pkk'sina gozleriyle gordukleri halde bile ''hak arayan Kurtler'' diyorlar.

Anladım hocam yine esip gürleyeceğiz ama değişen bir şey olacak mi ? tabi ki de hayır. Unutulup gidecek her zaman olduğu gibi ...

+

Keşke hükümetin sesinin çıktığı kadar Eylemsel anlamda da bir şeyler yapabilecek bir kadar cesareti ve öz güveni olsaydı....

Abd ve küresel emperyalizmin kuyruğundan kopacağın günleri hayal ediyorum ey Türkiye , ey Ortadoğu...

Ne bekliyorduk ki ?

Şamil Tayyar kolpacısı twetinde " madem Almanya soykırımı kabul etti hadi gelin bizde cevap olarak Ayasofya'yı ibadete açalım " demiş :)

Ulan sanki 14 senedir iktidar da olan bunlar değil de başkası ve yazıktır ki FATİH'İN VASİYETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN GEÇERLİ BİR SEBEP ARIYORLAR KENDİLERİNE ..
Ha bu arada yapacaklarından değil, yapamazlar da maksat seçmene ara gazı vermek ..

Alman parlamentosu altığı karar kendileri ile alakalıdır...

Türkiyeye yaptırım söz konusu değil...

Ama Türkiye de kendi tarihiyle yüzleşmesi lazım artık...

İnkar etmenin faydası yok zaten. Gerçekten çok acı olaylar yaşandı. Ülkemize yaptırım uygulanmasına da ama en az inkar psikolojisi ve geçmişle yüzleşemekten korku kadar karşıyım.

Gerçekler yok demekle yok olmaz.

''geçmişle yüzleşmek'' iyi de bu yüzleşmeyi kimler yapmalı?
Türkler mi, fransızlar, İngilizler, Ruslar, taşnak komitacıları mı?

Geri