Almanya’da banka soygunu 30 milyon vurgun.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
GELSENKIRCHEN- Almanya tarihinin en büyük kasa soygunu: Zarar 30 milyon avroyu buluyor- Mağdurlar arasında çok sayıda Türk vatandaşı da bulunuyor

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Gelsenkirchen kentinde bir Sparkasse şubesine yönelik gerçekleştirilen soygun, ülke kriminal tarihinde en büyük banka kasası hırsızlıklarından biri olarak kayda geçti. Noel tatili döneminde yapılan soygunda, 3 binden fazla müşteri kasasının kırıldığı, ilk tahminlere göre yaklaşık 30 milyon avroluk nakit para, altın ve değerli eşyanın çalındığı bildirildi.

Sparkasse Gelsenkirchen, 3 bin 250 kiralık kasanın yaklaşık yüzde 95’inin kırıldığını duyurdu. Bankaya göre her kasa standart olarak 10.300 avro sigortalı. Bu nedenle polis, şu an için zarar hesabını sigorta limiti üzerinden yapıyor.
Paraların büyük bir kısmı gurbetçilerin parasıydı..

IMG_5177.jpegIMG_5178.jpeg

Para harcamam lazim.

GELSENKIRCHEN- Almanya tarihinin en büyük kasa soygunu: Zarar 30 milyon avroyu buluyor- Mağdurlar arasında çok sayıda Türk vatandaşı da bulunuyor

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Gelsenkirchen kentinde bir Sparkasse şubesine yönelik gerçekleştirilen soygun, ülke kriminal tarihinde en büyük banka kasası hırsızlıklarından biri olarak kayda geçti. Noel tatili döneminde yapılan soygunda, 3 binden fazla müşteri kasasının kırıldığı, ilk tahminlere göre yaklaşık 30 milyon avroluk nakit para, altın ve değerli eşyanın çalındığı bildirildi.

Sparkasse Gelsenkirchen, 3 bin 250 kiralık kasanın yaklaşık yüzde 95’inin kırıldığını duyurdu. Bankaya göre her kasa standart olarak 10.300 avro sigortalı. Bu nedenle polis, şu an için zarar hesabını sigorta limiti üzerinden yapıyor.
Paraların büyük bir kısmı gurbetçilerin parasıydı..

Ekli dosyayı görüntüle 123977Ekli dosyayı görüntüle 123978
Evet,basin bu haberle calkalaniyo.
Kasalardakiler calinmis.
Banka da iclerinde ne oldugunu bilmedigi icin, sigorta vermiyor.
Gitti milletin fondslari,altinlari,bilmem nereye denk anahtarlari.

Seninde altınların vardı orada..kaderin biraz daha daraldı şimdi kim ne yapsın züğürt kızı..

Seninde altınların vardı orada..kaderin biraz daha daraldı şimdi kim ne yapsın züğürt kızı..
Benim altinlarim emin yerde.
Banka calisanlarindan süphe ediyorlar.

Allah sana akli kit,zengin bir hanim nasip etsin Yabaniyem.

Uçaktayım nach niederlande parayı saklamaya gidiyorum kendimden harcamayım diye ablama bırakacağım..kendimi kendimden koruyorum

Yani 140 bin frankı kaçırıyorum kontrolden geçti

İster inan ister inanma bende özel foli ile yapılmış ufak çanta var görünmez

Inandim Yabaniyem.
Tamam.
140bin Frank i da ciddiye almiyorlardir belki.s.s.s.s.s

Geri