Almanya'da Alman Çocuğunu Döven Zalım Gurbetçi Çocuk

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
[YOUTUBE]CEH2RK5Xo9U[/YOUTUBE]​

1 kişi 5 kişiye dalmalarına neden olucak bir durumdan değilde , böyleleri karşı taraftan karşılık alamayınca dahada hırslanırlar , yıllar evvel bir yerde izlemiştim gezinirken rastladım , hala ilk günkü gibi utanırım izlerken

beni 8 kişi dövmüşlerdi orta okula geçince dayak atmasını bildiğim halde temiz sopa yemiştim kaç yaşıma geldim hala övünürüm yediğim dayakla muhteşem adranalin ve heyacan tavan oluyor nerde o eski dayaklar

beni 8 kişi dövmüşlerdi orta okula geçince dayak atmasını bildiğim halde temiz sopa yemiştim kaç yaşıma geldim hala övünürüm yediğim dayakla muhteşem adranalin ve heyacan tavan oluyor nerde o eski dayaklar
Konuyla alakası yok ama sözleriniz Fight Club'ı hatırlattı.

Hayır, dayak yemekten zevk aldıkları birkaç sahne vardı.

bahsettiğin filmi çok önceden izlemiştim şimdi yabancı dil bilgisi kıt olunca uyanamadım bi çok film gibi o da konusunu insanların gerçeklerinden alma dövüş sporları ile ilgilen insanların bi çoğunun hoşuna gidiyor dayak yemek darp edilmek hani şu dışardaki insanlarda az bucuk yaylalara yada ringlere çıkıp tekme atıp yumruk yese kimsede sinir şitres kalmaz

bahsettiğin filmi çok önceden izlemiştim şimdi yabancı dil bilgisi kıt olunca uyanamadım bi çok film gibi o da konusunu insanların gerçeklerinden alma dövüş sporları ile ilgilen insanların bi çoğunun hoşuna gidiyor dayak yemek darp edilmek hani şu dışardaki insanlarda az bucuk yaylalara yada ringlere çıkıp tekme atıp yumruk yese kimsede sinir şitres kalmaz

laz laz konuşma araya nokta firgül falan koy beyin mıncıklaması geçirtmenin anlamı ne dostoyevski misin sen bir cümlede 50 kelime kullanıyon nefessiz

Beş Türk çocuğu bir Alman çocuğuna ..
Yirmi Türk esnafı bir İrlandalı boksöre bedeldir ..

Geri