Almanya Türkiye'yi kıskanıyor mu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Almanyadaki kuzenin yanına gittim 0.45 kuruşa bira içiyorlar la hemde güzel bira 10 euro 70 lık rakı yanına 2 bardak hediye ediyorlar son model i9 işlemcili rtx 2080 ti li 32gb ram li pc yi 2150 ye toplamıs ulan ekran kartı sadece turkiyede 15k falan

Almanyadaki kuzenin yanına gittim 0.45 kuruşa bira içiyorlar la hemde güzel bira 10 euro 70 lık rakı yanına 2 bardak hediye ediyorlar son model i9 işlemcili rtx 2080 ti li 32gb ram li pc yi 2150 ye toplamıs ulan ekran kartı sadece turkiyede 15k falan
Yalan söyleme lütfen. Sen gidince sırf seni etkilemek için Alman devleti fiyat düşürmüştür. Yoksa normalde bir şişe bira en az 20€ ajddgj.

melnur öyle bir ortama düştükki millet birbirine mercedes a 180 filan hediye ediyor sokak hayvanlarına biftek kıyma yediriyorlar gerisini sen düşün

melnur öyle bir ortama düştükki millet birbirine mercedes a 180 filan hediye ediyor sokak hayvanlarına biftek kıyma yediriyorlar gerisini sen düşün
Önceki yorumunda söylediğim gibi Alman devleti sırf seni etkilemek için, sefaleti gizlemek için uyduruk fiyatlar yapıp senin gözünü boyamış. Yoksa Almanya'da insanlar aç, evsiz,.... Çoğu varlık kuyruklarında zaman geçiriyor.

Aynı etki ipsaladan geçer geçmez görülüyor.
50 cent'e bira alabilir olduğumuzu kavrayınca bağımızdan boşanmışçasına içmiştik. :D

Almanya'ya gitmedim ama Alman gezginlerle hosteller de sıkça denk gelip laflamıştık. Bence de bizi kıskanıyorlar, bir hatun kişisi yanında Türk kahvesi ve cezve taşıyordu. :D
Almanya da yaşamak istemezdim ama sık sık uğrayabileceğim bir dostum olmasını isterdim. Hüloğğğ

Almanya'ya gitmedim ama Alman gezginlerle hosteller de sıkça denk gelip laflamıştık. Bence de bizi kıskanıyorlar, bir hatun kişisi yanında Türk kahvesi ve cezve taşıyordu. :D
Almanya da yaşamak istemezdim ama sık sık uğrayabileceğim bir dostum olmasını isterdim. Hüloğğğ

Buluşları çoğu alman bilim adamları tarafında bulunmuş.
Rönesansın başkenti olmuş
Sanayi devi
Bilmem kaç adet dünya çapında ünlü araba fabrikaları var
Devlet sistemi oturmuş,
Dünyanın en ilkeli ve kurallı devleti
Çok kıskanıyorum çok

Almanlar bizi tabii ki kıskanacak. Ülkemizi en çok ziyaret edenler Almanlar. Görüyorlar ve kıskanıyorlar.

Almanlar bizi tabii ki kıskanacak. Ülkemizi en çok ziyaret edenler Almanlar. Görüyorlar ve kıskanıyorlar.
Bilgilendirme için teşekkürler canım. Hangi şehirde yaşıyorsun acaba İsmail bey, gelip tıraş olmak istiyorum sana.

Şaka bir yana kıskanılacak hale getirebiliriz. Bu mümkün.

Kıskanıyorsa eğer bu ilişkiyi gözden geçirmek lazım.
İleride çok baskıcı olur bunlar.

Önce önemsemezler, sonra gülerler, sonra kıskanırlar, en sonunda ise yenilirler.

Mahatma Gandhi

Şu an için pek sanmıyorum.Biz hangi evredeyizdir diye düşünmedim hiç ama Hindistan sona yaklaşmış gibi

Avrupa'yı baz aldım bu arada

tabe lan ne sandınız, kıskanacaklar tabi dünya lideri desen bizde muhteşem bakanlar süper vekiller bizde, sen başka nerede gördün bu fiyatları bu enflasyonu ve daha bir sürü şey, gıpta ile bakıyor tüm dünya bize ve dahi kıskanıyorlar münafıklar.

Almanya ne ki... bizi tum dunya kiskaniyor.
Ama roportaj veren insanlar neden g*tleriyle gulduler. Ona takildim sadece..

Geri