Kim
Gümüş Üye
Ekonomimiz kötü Avrupa ülkelerine göre demek bu kadar zor olmasa gerek ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bayağı zorluyorsun hayal gücünü ama gene de başarıyorsun. Çok basit hayal gücün, böyle ancak kendi kendini tatmin edersin. Biraz daha ayakları yere basan bir hayal ürünü üretmeye çalış. Gerçi bu zekayla çok zor ama gene de dene istersen. Bırak bu ucuz sataşmaları saadete gel.Melnurcuğum, ben senin için söylüyorum. Orada böyle bir imkân sağlanıyorken neden üç beş kuruşa mahkum kalacaksın. Bak, sana bir de örnek verdim. Uyanık olan krallar gibi yaşamasını biliyor. Sen orada devletin verdiği sefil yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyorsun.
Ermeniyim demek kötü bir şey değil. Ermeniler de senin benim gibi insanlar. Ama onlar Hıristiyan oldukları için Kilise sana kesin yardım eder. Biz nasıl Suriyelilere acıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz? Onların daha çok imkânı var. Seni uçururlar. Evini döşerler, bir de gıcır bir araba altına çekerler, ve bir den 30-40.000 Avro da nakit yardımı yaparlar. Gül gibi geçinirsin. Fena mı sence?
Neden imkânın varken yaralanmıyorsun? Tamam borç istemyeceğim. Söz. Ama sen de kerizlik yapma lütfen. Gurur yapmanın yeri ayrı. İşin içine para giriyorsa, o gururunu yeneceksin.
İspat gerekiyorsa, biz sana buradan küfürlü mesajlar yazarak destek de oluruz. Senin için bir kaç gün banlanırız, ne olacak yani.
He he devam et böyle ucuz trollüğe.Hadi @melnur cuğum, bize de anlat neden hala S3Mini kullandığını. Bizde o telefonlar artık Müze'ye kaldırıldı da.
S3'ün kamerası var mıydı?He he devam et böyle ucuz trollüğe.
Aşağılık kompleksi böyle yapıyor insanı. Devam et gülünç olmaya.S3'ün kamerası var mıydı?
Fakirlik Allah’a yakın olmaktır Melnur bey. Diyanet reisi öyle diyordu. Belki de İsmail bey böyle bir yoldan yürümek istiyordur.Aşağılık kompleksi böyle yapıyor insanı. Devam et gülünç olmaya.
Merakımdan sormuştum. Öyle bir cihaz görmeyeli çok oldu.Aşağılık kompleksi böyle yapıyor insanı. Devam et gülünç olmaya.
Tabi tabi milyonluk kazancım var diye vergi karnesi göster ama diğer taraftan siftah yapamadım açım de. Tam bir zübüklük bir durum. Yalan var, sahtekarlık var,.... Ne ararsan var.Merakımdan sormuştum. Öyle bir cihaz görmeyeli çok oldu.