Almanya - Türkiye Market fiyatı karşılaştırmaları

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
1 kilo pirzola : 15 € birim para ( Almanya )
1 kilo pirzola : 114tl birim para ( Türkiye )

İsveç’te lamba direği ilanı var gitmek isteyen başvurabilir

avrupa cidden cok ucuz ya. bide oralarsa asgeri ucretle calisan %5 filandır.
abbaw

@melnur a sorsak 3500 avro maaş alıyormuş ama halâ Türkiye'den kaçarken yanında götürdüğü S3 mini kullanıyor. Burada bir yanlışlık olmalı.

@melnur a sorsak 3500 avro maaş alıyormuş ama halâ Türkiye'den kaçarken yanında götürdüğü S3 mini kullanıyor. Burada bir yanlışlık olmalı.
Sen trollüğe devam et ama ağzını fazla açma çünkü, açlıktan ağız kokun ortalığı karıştırıyor.
Kaç TL vergi verdin söylesene Fetöcülükten Tayyip yalakalığına terfiye eden troll?

Sen trollüğe devam et ama ağzını fazla açma çünkü, açlıktan ağız kokun ortalığı karıştırıyor.
Kaç TL vergi verdin söylesene Fetöcülükten Tayyip yalakalığına terfiye eden troll?
Ben senin gibi sosyal yardım alamıyorum. Burada yok öyle kurumlar. Bak, o meşhur olan Sivas'lı Sönmez ailesi nasıl aklını kullandı? adam gitti Kilise yardım fonuna ve "ben Ermeniyim, Türkler beni sevmiyor" dedi ve daha da fazlasını aldı. Sen oralarda sürün. Sende gitsene öyle fonlara başvurmaya. Oradan aldığın paradan bizi de görürsün.

Kusura bakmayın troll @ismail89 zorladı açıklama yapmamı. Amacım hava atmak, sizin modelinizi bozmak değildi.
3500 birimlik aylık ödemenin kusura bakılacak bir yanı olamaz. hangi ülke olursa olsun, insanlık onuruna yakışmayacak bir ücret.
merakımdan soruyorum 3000 - 5000 iyi bir maaş mı sayılıyor.
tr'de devlet memurları dahi yoksulluk sınırından aşağı ücret alıyor.
nedense kimse buna değinmiyor.

Ben senin gibi sosyal yardım alamıyorum. Burada yok öyle kurumlar. Bak, o meşhur olan Sivas'lı Sönmez ailesi nasıl aklını kullandı? adam gitti Kilise yardım fonuna ve "ben Ermeniyim, Türkler beni sevmiyor" dedi ve daha da fazlasını aldı. Sen oralarda sürün. Sende gitsene öyle fonlara başvurmaya. Oradan aldığın paradan bizi de görürsün.
Ha şimdi olay sosyal yardıma geldi. Sen değilmisin Almanya'da hayat zor, bizi kıskanmıyorlar,...... diyen ve şimdi efendim Türkiye'de sosyal yardım kurumu yokmuş falan filan.
Evet tek doğrun Almanya'da sosyal yardım alan dahi Türkiye'de çalışarak geçinenlerin çoğundan daha refah içerisinde yaşıyor olmaları.
Türkiye'de sosyal yardım alman için iktidar yalakalığına soyunmak gerek.
O yüzden sayısız Tayyib sevdalıları Almanya'yı terketmek istemiyorlar.

3500 birimlik aylık ödemenin kusura bakılacak bir yanı olamaz. hangi ülke olursa olsun, insanlık onuruna yakışmayacak bir ücret.
merakımdan soruyorum 3000 - 5000 iyi bir maaş mı sayılıyor.
tr'de devlet memurları dahi yoksulluk sınırından aşağı ücret alıyor.
nedense kimse buna değinmiyor.
Almanya'da orta sınıf maaş denilebilir. Ben hem ev kredimi verebiliyorum, tatilimi yapabiliyorum,... hem de azda olsa bir kenara bırakıyorum. Çocuklar kendileri kazanıyor. İki kişi için o para çok çok güzel.
Düşünün bir litre benzin 1,5 €, bir pide 1€, bir kilo un 0,45€, bir litre ayçiçeği yağı 1,39€, bir litre süt 0,90€,....
Ehh artık hesap edin, 3500€ maaşa bunları tedarik etmek o kadar zor mu?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sux
Ha şimdi olay sosyal yardıma geldi. Sen değilmisin Almanya'da hayat zor, bizi kıskanmıyorlar,...... diyen ve şimdi efendim Türkiye'de sosyal yardım kurumu yokmuş falan filan.
Evet tek doğrun Almanya'da sosyal yardım alan dahi Türkiye'de çalışarak geçinenlerin çoğundan daha refah içerisinde yaşıyor olmaları.
Türkiye'de sosyal yardım alman için iktidar yalakalığına soyunmak gerek.
O yüzden sayısız Tayyib sevdalıları Almanya'yı terketmek istemiyorlar.
Melnurcuğum, ben senin için söylüyorum. Orada böyle bir imkân sağlanıyorken neden üç beş kuruşa mahkum kalacaksın. Bak, sana bir de örnek verdim. Uyanık olan krallar gibi yaşamasını biliyor. Sen orada devletin verdiği sefil yardımıyla ayakta kalmaya çalışıyorsun.

Ermeniyim demek kötü bir şey değil. Ermeniler de senin benim gibi insanlar. Ama onlar Hıristiyan oldukları için Kilise sana kesin yardım eder. Biz nasıl Suriyelilere acıyoruz ve elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz? Onların daha çok imkânı var. Seni uçururlar. Evini döşerler, bir de gıcır bir araba altına çekerler, ve bir den 30-40.000 Avro da nakit yardımı yaparlar. Gül gibi geçinirsin. Fena mı sence?

Neden imkânın varken yaralanmıyorsun? Tamam borç istemyeceğim. Söz. Ama sen de kerizlik yapma lütfen. Gurur yapmanın yeri ayrı. İşin içine para giriyorsa, o gururunu yeneceksin.

İspat gerekiyorsa, biz sana buradan küfürlü mesajlar yazarak destek de oluruz. Senin için bir kaç gün banlanırız, ne olacak yani.

Geri