Almanya-Türkiye Koyun fiyatları.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
EE5F30DC-D597-47B8-BF58-3A3D5AD721CF.jpeg0ECD7741-FCC9-4ECA-A5C3-B2BA2A267422.jpegTürkiye’de koyun fiyatları 1500-2000 TL civarında Almanya’da ise 150-220 Euro arası..
Benim ülkemin koyunu bile bir başka bakıyor.N.doğan

:D:D:D:D:DD: vaybe 150birim paraya koyun alıon,

biz 1.5 kilo biftek alabilioz 150birime :\

yerli sınır tanımayan hekimlerim videosunu izlemiştim, afrika'da meslekleri dışında nakdi yardımda yaptıklarından bahsetmişti.
kocası olmayan çocuklu kadınlara koyun ya da keçi vermişler, yanılmıyorsam tanesini 200 dolardan almışlardı.
"fiyatta pazarlık yapmadık çünkü piyasası düşerse katma değeri azalır, aile'de koyunu kesip yer uzun süre faydalanamaz" demişti.

yurdum insanı yokluktan gelince her şeyin ederini büyütüyor.
aslında söylediği o bölge için mantıklıydı ama biz niye pahalıdan alıp satıyoruz açıklaması yok.

hem 150 liraya koyun mu olur lan.

İsmail hiç hesaptan anlamıyon 200 Euro 2 bin TL yapıyor zaten benim ülkemin koyunu daha ucuz

Şimdi Türkiye’de bilinçli bir toplum olmadığı için et,akaryakıt gibi en çok talep gören ürünler diğer ülkelerde olduğu gibi ucuz olursa millete ne büyük baş nede küçük baş hayvan dayanır.her 10 metrede Restaurant olan bir ülkeden bahsediyoruz,bu kadar pahalılığa rağmen tüketim çoksa sıkıntı var demek,mazot 7,5 TL ye dayanmış her adım araba birde etin kg 10 TL,mazot 1,50 TL den satıldığını hayal edin.

Yabani seni veganlığa davet ediyorum. Nohut dürüm ye.
Çok gaz yapıyor diyorlar.ben her et yediğim sonrası pişmanlık oluşuyor bende derin üzüntü içine giriyorum inşallah vegan olacağım son kez bi pirzola yiyeceğim içimde kalmasın...utanıyorum kendimden

Sen veganmısın!? Vegan burger hoşuma gidiyor birde falafel arada kendim humus yaparım.bu işin bir provası yok mu nasıl kontrol edeceğiz kendimizi töbee
Değilim ara sıra çabaladığım zamanlar oluyor fakat tofu bir süre sonra midemi bulandırıyor.
Genetiğimize işlenmiş, zor gerçekten. Humusa pastırma koyuyoruz, bizden bir cacık olmaz. Akdndkdm

Geri