Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adaklar adayacağım sana Tanrı Alavarez hanımAkxmskdk Yabani donanımhaber'in yurt dışı temsilcisi.
Oradan yüz koyun al gel, Kurban bayramında 1000% kazanç ile burada satarsın. Fena mı olur?Adaklar adayacağım sana Tanrı Alavarez hanım
Çok gaz yapıyor diyorlar.ben her et yediğim sonrası pişmanlık oluşuyor bende derin üzüntü içine giriyorum inşallah vegan olacağım son kez bi pirzola yiyeceğim içimde kalmasın...utanıyorum kendimdenYabani seni veganlığa davet ediyorum. Nohut dürüm ye.
Sen veganmısın!? Vegan burger hoşuma gidiyor birde falafel arada kendim humus yaparım.bu işin bir provası yok mu nasıl kontrol edeceğiz kendimizi töbee
Değilim ara sıra çabaladığım zamanlar oluyor fakat tofu bir süre sonra midemi bulandırıyor.Sen veganmısın!? Vegan burger hoşuma gidiyor birde falafel arada kendim humus yaparım.bu işin bir provası yok mu nasıl kontrol edeceğiz kendimizi töbee
Bana nasihat verene bak teyww.Değilim ara sıra çabaladığım zamanlar oluyor fakat tofu bir süre sonra midemi bulandırıyor.
Genetiğimize işlenmiş, zor gerçekten. Humusa pastırma koyuyoruz, bizden bir cacık olmaz. Akdndkdm
İsmail'de bunu hesaplayacak akıl mı bıraktı bay Recep sevdası. Şimdi Türkiye'de et daha ucuz dahi der.İsmail hiç hesaptan anlamıyon 200 Euro 2 bin TL yapıyor zaten benim ülkemin koyunu daha ucuz