Almanya Sokaklarında Neden Çöp Yok'muşşşş....

Konu sahibi son olarak 1242 gün önce görüldü
sosyal-medya-bununla-yikiliyor-almanlar-bizi-kiskaniyor-mu_3274.jpg

Eeeyy Almanya, sen kimsin ya?

Onu SSK'yı batırmadan önce söyleyecektiniz. Camileri ahıra çeviren zihniyet yıllarca Batılılaşma diyerek memleketin altını üstüne getirdi. Neyseki bunlara gereken cevabı 15 Temmuz'da verdik biz!

Bizde olsa sokaklardaki pet şişeleri toplarlardı. :cici:

Videoyu izleyemiyorum fakat soyle bir gercek varki disari cop atmanin buyuk cezasi var ve Almanlar sikayet etmekte cok usta. Komsunuz balkondan birsey atmayi denesin ? Mumkunu yok ertesi gun kapida polisi buldugun gibi 100 eurodan fazla ceza yersiniz. Ayni seyi Turkiyede yapmiyor mesela Almanlar nicun ? Cunki yasak yok.

Birsey daha eklemek istiyorum yemek artiklarini tuvaletten atiyorlar çopleri bu yuzden dolmuyor ve kurtlanmiyor. Artan makarnayi wc'den attigini soyleyen bir arkadasim vardi :mrslkm:

Türkiye'nin neyi eksik buradada yapılabilir ve talep patlaması olacagını düşünüyorum.İsteyince herseyi yapar bu memleket bu iktidar sorun yok yeterki canı gonülden iştiyelim.

orda kanun kanundu :) musluman ulkelerinde kanun gecmez cunki bizde rusvet ac gozluluk vardir ona gorede paran varsa kanun sana hitap ediyor kristoslarda istiyir paran olsun istiyir baban olsun qanun qanundu )

dönüşüm otomatları deniliyor
ibb bu yıl başlıyor

Geri