-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bay Recep gibisin maşallah. Gönder gönder gerekeni yaparız, seni kış ortasında aç, sefil bırakmam ama canın her sıkıldığında da hemen alış verişe gitmek yok haa@melnur iban gönderiyorum canım arkadaşım Jsjsjs
Tam bir ALAMANCI cimriliği ve mantelitesi alkışlıyorum seni arkadaşım : DBay Recep gibisin maşallah. Gönder gönder gerekeni yaparız, seni kış ortasında aç, sefil bırakmam ama canın her sıkıldığında da hemen alış verişe gitmek yok haa
Faktencheck: Ab 2023 kommt das Bürgergeld: Zahlt sich dann das Arbeiten überhaupt noch aus?Dicektim bir benmi duymadim bu haberi. Thor dedigin gercek olsa Ulke 1 senede batar. Malesef dogru degil
Genau.. ornek : cocuk parasi net 250€ olcak/ emeklilere bir kerelik 300€ / ogrrncilere bir kereligine 200€ gibi. Yani bana yine birsey yok
Neyi çarpıtmıyoruz ki?
Daha biz tam olarak bilmiyoruz ama troller her b*ku daha iyi biliyor. Nede olsa sazan çok.Genau.. ornek : cocuk parasi net 250€ olcak/ emeklilere bir kerelik 300€ / ogrrncilere bir kereligine 200€ gibi. Yani bana yine birsey yok
Bu yardimlar galiba ab 2023de olacak daha iyi bilen varsa tarihi ekler
Gidelim mi ? ;dHic.
Almanyada insanlar calismiyor zaten.
Cikin cikin gelin.ddGidelim mi ? ;d
Aha, sen zaten oradasın ? ;dCikin cikin gelin.dd
KaderAha, sen zaten oradasın ? ;d