Allahla Konustum Depremi Doguya Gonderdim..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]aBqmRuzeuTE[/YOUTUBE] hoca olmus ama insan olmamis denyo:liv:

Şu sapık adamı dikkate almayın.

Tam da şu videoyu izliyordum. Bu konuyu gördüm. :)
Neden bu tarz insanların çıktığını anlamak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. :)

[YOUTUBE]jHTDDxhEAdY[/YOUTUBE]

Sonuna kadar izleyeyim dedim lakin sabir tasti. Usluba gel, askerlik arkadasiyla konusuyor sanki.

-Doguya gitsin mi? dedi.
-Gitsin dedim.

Bunların yolundan gidenlerin de aklindan süphe ediyorum.

Şu sapık adamı dikkate almayın.

Tam da şu videoyu izliyordum. Bu konuyu gördüm. :)
Neden bu tarz insanların çıktığını anlamak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. :)

[YOUTUBE]jHTDDxhEAdY[/YOUTUBE]

sende buna bak herseyin sahte oldugunu anlarsin : )[YOUTUBE]V85pmOySvj4[/YOUTUBE]

Arkadaş bunlar ne yiyor ne içiyor da bu kafayı yaşıyor : /

İns şeytanları bunlar. Biliyorsunuz Kuran'da saptırıcıların sadece cinlerden değil insanlardan da olduğu yazıyor. Şu adam güya ehli sünnetmiş. Yok canım? Başka arzunuz?

Belamın müritleri bunlar, haddi aşan tağutlar.. Sağdan yanaşan sahtekarlar

Bundan olsa olsa ancak Ehl-i sapık olur.
Bu şeyhülşeytanların şirkinden Allah'a sığınırım.

Söyledikleri Kuran ve sahih hadise tamamen aykırıdır.

Yabani benim inancım video izleyerek sarsılmayacak kadar güçlüdür. Boşuna uğraşma ;)

Ben delil ile inanan biriyim. :) İnkarı savunmaya çalışmak gülünçtür. ;)

zaten inanlarin cogu oyledir dogru oldugu icin savunmaz inandigi icin savunur nasil ki bir hindistanliya inege tapma bu yanlistir desen onunda kendine gore savunacagi bir inanci vardir delilleride : O

Benim inancımdan sana ne? Yine ön yargınızı konuşturmuşsunuz.

Uydurulan dinci birini paylaşmışsın. Onun üzerinden İslam'ı karalıyorsun. Senin şuan yaptığın şeyde çok çirkin zaten. Bu paylaştığın din Tasavvuf dinidir. İslam böyle değil, tamamen akıl ve mantık temelleri üzerine kuruludur. Delil esaslıdır.

Öyle değil Allah'ın varlığının yüzlerce delili var.. Sen bulamadıysan ben ne yapabilirim? Kuran'daki İslam öyle değil.

Şu da bir gerçek ki bu videosunu paylaştığın adam, cübbeli, nihat hatipoğlu gibi tipleri ateistler çok seviyor. Ben anlayamıyorum cidden acaba ateistler ile tasavvufçu tarikatçılar arasında bir gizli itifak mı var ne :)

Yabani sen yine İslam'la alakalı olmayan şeyler paylaşıp, İslam'ı karalama görevini mi devam ettiriyorsun? :D

Kardeşim yeter daa, yeter. Tamam sen maymundan geldin tamam haydi.

Abdülhakim Arvasi hazretleri siyasete hiç karışmamış, siyasi fırkalara bağlanmamıştır. Bölücülüğe karşıydı. Talebeleri kendisine tekkelerin kapatılması ile ilgili olarak sorduklarında:
“Hükümet, tekkeleri değil, boş mekanları kapattı. Onlar kendi kendilerini çoktan kapatmışlardı” demiştir. Bu muazzam görüş, o günlerin umumi manada tekke ve dergah tipine ait teşhislerin en güzelidir.

16387194_1373963645996478_3067544320246060355_n.jpg

Biri eski deli videolarını paylaşır, öteki abdulhakim arvasi der başka bişi demez. Aklımı oynatacam lan :)

hızı x2 yapın , süper oluyor.

Hz. Ali soyundanım diyen biri Hz. Muhammed'in can düşmanı olan hutbelerde hz. Ali ve oğullarına hergün küfür ettiren birine ''Hz. Muaviye'' diyebiliuyor ise peygamberimize de Hazret demesinin bir anlamı kalmıyor demektir.

Ciddi ciddi yorum yapanlar var. Çıldırıyorum. Akhrkskdjdks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri