tabiyki kötü düşüncem, ayda yılda bi şey istiyoruz :/
anlıyorum peki bu cümleden sonra bir şey diyemem ALLAH kabul etsin okuttugunuz Kur'anı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tabiyki kötü düşüncem, ayda yılda bi şey istiyoruz :/
anlıyorum peki bu cümleden sonra bir şey diyemem ALLAH kabul etsin okuttugunuz Kur'anı
verim mi bi cüz? 30'u al bak zaten yarısını ezbere biliyosundur, hep namaz suresi
teşekkürler ama almayayım ben bilmiyorum okumayı![]()
Kardeş gönder bana, okuyayım yazayım buraya =))
kardeş ilişki durumunda serbest yazıyo ılık değilsin di mi ona göre veercem? benim için tevekkül çok önemlidir, devemi sağlam kazığa bağlamak istiyorum
:zuha:
Ilık ne lan :zuha:
Yav göndereceksen gönder, ama çok uzun olmasın, vaktim dar benim :zuha:
tamam bacanak ilk 10 cüz sende
Buraya yaz, gönder, ben okunuşunu yazayım, sonra okuyan okur.
Ayrıca 10 cüz dediğin kitabın 3 de 1 ' i. Bu kadarını okumaya vaktim yok. Buraya istediğin cüzlerden sadece bir tanesini yolla onu çeviririm.
anlamadım tefsir mi etcen? o zaman bakara 122'yi tefsir eder misin zira ırkın ırktan üstün olmasını kabul edemem aşırı hümanikim
Ben senin ne istidiğini anlamış değilim.
Kardeş arapça birşey varsa gönder, okunuşunu çeviririm.
Aksi halde hem ders çalışmıyorsun hem de hatimi de bana indirtiyorsun. Uyanık![]()
arapça biliyo musun? panpa coca cola'nın tersten yazılışını okur musun çok merak ediyorum
Tersten yazılışı ne demek?
Kardeş boş işlerle uğraştırma, Kur'an'ın okunuşunu da internetten bakındım şimdi varmış.
Hadi git internetten oku.
:zuha:
Ilık ne lan :zuha:
Yav göndereceksen gönder, ama çok uzun olmasın, vaktim dar benim :zuha: