Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Suna bak.
Hemen de yargiladi **Spam/Adversiting**.
Aklimin ucundan bile gecmedi seni christian olarak deklare etmek.
Sonra laflar boydan büyük gölgeden kücük.
Asil ben sana hakkimi helal etmorum desem nolcak simdi?
Önyargilarinizi ütülediklerimin.
Bi bunlar biliyor Islami.
Bunlarin tekelinde.
Neyse ben de gidip Beyoglu'da nisanlim ile dügün alisverisleri yapayim.
Nisanlisi ile dügün alisverisini Beyoglun da yaptigini anlatan birinin dini referansida gösteristen baska birsey olmaz.
Anlatmayin bana hikaye.
Gömerim.
Kız erdoğanı nasıl sevmesin Euro olmuş 6 tl Beyoğlu’nda çattur çuhuttur yiyecek
Lan sen bonfile yediginden beynin asiri fazla calistigindan devreleri yaktin zahar.
Yaziyi oku önce.
Ben ironi yaptim zeki sey seni.
Beyoğlu ironi olabilir cansızı lakin Euro 6 tl köylü Almancı
Ama ben bir başkasının yaşadığı olayla ilgili hüküm veremem. Hüküm verme işi musibeti çekene aittir.
Sen şimdiden, bu töhmet aldında bırakan sorunla hakkına girdiğin her hak sahibinden helallik almaya başla bence..Belki ölünceye kadar bitirebilirsin!..
İşi çok ciddiye alıyorsun. Tabii öyle olmalı ama her koyun kendi bacağından asılır. Ve herkesin bakış açısı farklı. Hristiyan'lara göre İsa Allah'ın oğlu. Bu onların sapkınlığı. bizi bağlamaz.
Artık ikna oldum. Ben de gidip o baygın bakışlı hocanın poposunu öpeceğim. O kusursuzdur, mehdi'dir.Düzeltme: Hala savunmaya devam mı edeceksin bu adamları ?!
Artık ikna oldum. Ben de gidip o baygın bakışlı hocanın poposunu öpeceğim. O kusursuzdur, mehdi'dir.