Allahım sen yardım et onlara

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
10339759_10152148302967483_4169578152677211917_n.jpg

içeride kalanlara yaradan güç kuvvet versin. Göçüp gidenlere rahmet diliyorum. Ailelerine de ssabır.

Allah yardımcıları olsun , ama sanırım daha asıl üzücü görüntülerle karşılaşmadık. Haberlerde okudum patlamanın olduğu yere ulaşılamamış ve toplu ölümlerin orda olduğundan korkuyorlar.

Allah yardimcilari olsun guc kuvvet versin

aldıkları üç kuruş maaş ile ailelerini geçindirmeye çalışırkan canından olan tüm vatandaşlarımıza ALLAHtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.. :(:(:(:(

Elimizden şuan sadece bu geliyor maalesef daha büyük kayıplar olmasın diye..Allah yardımcıları olsun..

Başımız saolsun. Umarım bir daha yaşanmaz bu olaylar. Ölenlerin ailelerini düşündükçe bu nasıl bir acı. Allah sabır versin.

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Racîun..

Şehit olan madenci kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
Madenci kardeşlerimizin acılı aileleri başta olmak üzere bütün milletimizin başı sağ olsun.

Haberleri izleyemiyorum. Kendimi o ailelerin yerine koyamıyorum. Böyle bi acı böyle bi çaresizlik yok. Allah dayanma gücü versin
ALLAH 'ım Göçük Altında Kalan Kardeşlerimizi SELAM İsmi Şerifinle Selamete Çıkar
Gözlerini kapat ve orayı düşün sadece dua et..

10309659_245494885637372_8079065644939741076_n.jpg

Yüz karası değil,kömür karası.
Böyle kazanılır,ekmek Parası..
Allah,yardımcıları Olsun..
Dua'larımız Soma ile...

çok büyük bir acı
mevlam yardımcıları olsun

İki gündür ne diyeceğimi bilemiyorum. Boğazımdaki yumru bir açılsın, bir nefes alabileyim kusacağım. Olan hep fakire yoksula zayıfa güçsüze oluyor. Bu ölümleri yok sayarcasına vurdumduymaz ve ihmalkar davranan bu adamların gözlerine, ölenlerin ailelerinin yüzlerine nasıl bakacaklar, nasıl bakıyorlar. Diyecek çok şey var, hele bir yumru çözülsün.

Kader deyip Allah'ı cinayetlerine ortak etmeye çalışan kapitalistler: Siz öldürdünüz!

Doğrusu Allah, insanlara hiçbir şekilde zulmetmez..
Yunus 44

Geri