ALLAH TÜRK ORDUSUNU KORUSUN.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Kılıçdaroğlu "Suriye'de ne işimiz var? Ortadoğu bataklığında ne işimiz var?" dediğinde "Sen siyaset cahilisin, anlamazsın." diyenler...

Şimdi Putin'i yanına alıp dondurma yerken 33 ailenin tek tek yanına giderek üstün siyasi taktik ve analizlerini, Suriye politikilarını anlatmaya çalışmaya davet ediyorum.

Gece saat 12 civarı havuz medyasının hemen hemen hepsinde 1200 rejim askerinin öldürüldüğü bilgisini net olarak verebilen devletimiz ne yazık ki bizim tarafımıza ait olduğunu belirttiği kayıp miktarı kendi halkına bile inandırıcı gelmiyor. Uzun süre gündemimizi meşgul eden, abd’yi karşımıza alarak planladığımız s400 alımları bir tarafımızda patladı ki bugünkü süreçte abd’den patriot dileniyoruz. Savaş siyasetten, siyaset savaştan ayrı olmaz. Ne yazık ki uluslararası siyasette hiç iyi kararlar alınmıyor. Başımız sağolsun. Tekrarı yaşanmaz ve anneler üzülmez dileklerimle.

Şimdi efendim. Ajitasyon yapmayalım. Vatan nedir ordu kimdir sizden öğrenecek degilim. Günün sonunda bu pislikten yine ben kurtaracagim sizi. Ama gün bilmem ne günü bu iş parti üstü bilmem ne gibi ezikliklerle ağlamayın kapımda. HSS satın aldığın adamdan hava saldırısı yedin. Beceremiyorsan gideceksin aga. Şehitler tepesi boş kalmayacakmış. Sebep?

yaaaaaaa insanlar ölüyo vatan sağolsun demeyin vatan işi değil kötü yönetiliyoz ülke açlıktan kırılıyor o yetmiyo askerlerimiz öldürülüyo..........

gerçekten kızdım......... siyasi çıkarlar, anlaşmazlıklar, diplomatik sıkıntılar, kavgalar, gürültüler, savaşlar için allaha niye taraf tutturuyorsunuz....... insanların aldığı kararlarda insanlar öldü....... koruyuculuğunu allah mı yapacak........oldu.......

Son düzenleme:
Bu kadar insan şehit olmuşken sosyal yaşam içinde hala Suriye'nin bizim toprağımız olduğunu savunan insanları görmek gerçekten üzücü. Ne desek boş ne anlatsak boş. Rusya ABD Suriye üçgeninde harcananin biz olacağı asikardi zaten.
Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.Ailelerinin başı sağolsun

şu sorunun cevabını bilen var mı?
"İdlib operasyonunu kim istedi."

1-nato
2-natodan bağımsız olarak ABD
3-natodan bağımsız olarak genelkurmay
4-cb
5-diger? (Yazınız)

"Şu durumda siyaset yapmayın birlik olalım" naraları atanlara da iki çift laf edeyim.

Hangi birlik ve beraberlikten bahsediyorsun? Daha 2 gün önce CHP ye terörist kılıçdaroğluna fetocu yakıştırması yapan bir Başkan dan bugün hesap sorma günüdür!

15 Temmuzda yanında durdukta ne oldu?
"CHP teröristlerle iş birliği yapıyor ,CHP ye oy veren teröristtir" diye diye vatan haini ilan ettiniz bizi ?

Bugün sessiz kalsak yarın bunlar bu olayı da CHP nin başına yıkarlar.

Çıkın istifa edin istifa!
Ülkenin içine sıçtınız, hala destek istiyorlar.

Rejimi değiştirmeyin referandum da hayır deyin tek adama ülke emanet edilmez diye götümüzü yırttık yine vatan haini olduk.

He baba he biz vatan hainiyiz. Siz çok milliyetçisiniz gidin kurtarın hadi vatanı.

En fazla sosyal medya hesabında profil foton değiştirir Türk bayrağı koyar 1 hafta sonra unutulur gider.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu sorunun cevabını bilen var mı?
"İdlib operasyonunu kim istedi."

1-nato
2-natodan bağımsız olarak ABD
3-natodan bağımsız olarak genelkurmay
4-cb
5-diger? (Yazınız)

Nato vesilesiyle İdlib’e barışı götürdük. zamanında kore’ye götürdüğümüz gibi. Acaba kore’de de sınır güvenliğimizi korumak için yapmamız lazımdı demişler miydi ?

Aktroller ekşide de "siyaset yapmayalım birlik olalım" diye kafa utuluyor

Asıl şimdi siyaset ve bürokrasi zamanı. Bak Putin reisin görüşme teklifini reddetti. Eskiden kafası basan diplomatlar olur KGB eskileri ile görüşüldü. Şimdinin tekke mezunları bu politikayı yapamaz zaten. Dış siyaset testis ve akıl gerektirir.

Cumanız mübarek olsun.

Vallahi bu bay Recep hiç bir şeyden çakmıyor, bir bakıyorsun Fetö aldatıyor bir bakıyorsun Tramp ve şimdi de Putin. Ama gene de her şeyin doğrusunu sadece o bilir. Vay ülkemin haline, gencecik şehitlere,......
Bunlarda gurur olsa, vatan sevgisi olsa siyasi sorumluluklarını kabuk edip çekilirler ve böylece ülkenin önü açılır, savaş durdurulur, göçün önüne geçilir,.....

Gidin Esad dahil herkesi vurun.Temizledikten sonra ABD gibi bizde "pardon", "Im sorry Kardeş "deriz.Kapı Kapı dolaşıp vuralım vuralım diye destek bekliyorsunuz.

Herkes tutturmuş bir Esad. Arkadaşlar adam ülkesini savunuyor, kendi topraklarını savunuyor. Kendine ait yahu kimse bunu anlamıyor. Birileri de gelip başınızda ki adamı istemiyoruz gidecek dese ülkemize girmeye kalksa?
Şu kadar rejim askeri öldürdük demek ile insanlar avuntu yaşar belki (bir kesim) ama analar yaşamaz. Verilen rakamların da çoğu yalan zaten.
Bir kaç video gördüm ve Türk askerlerinin ne kadar profesyonel olmadıklarını gördüm. Savaş bu arkadaşlar şakası yok, sen öldürmeye gittin karşı taraf da savunuyor. Ülkede savaş çığırtkanlığı yapanlar yüzünden bu haldeyiz, bizim sınırları korumak dışında ne işimiz var o bölge de. Bundan sonra ki adımlarda maalesef daha fazla kayıplar olacaktır, bu savaşın ekonomiye verdiği zararlar çok büyük, ülke olarak zaten zor durumda bulunuyoruz.
Bunların hepsi önemsiz diyelim yazık değil mi bizim gencecik çocuklara, yanlış dış siyaset kurbanı hepsi ve bu çok üzücü. Savaşın bize fayda getirmeyeceği bir gerçek, bulunduğumuz coğrafyada elimiz güçlü değil piyon olarak kullanılmak sinir bozucu. Daha önce de yapılan Barış pınarı harekâtı da başarısız oldu sessizce üstünü örtmeye çalıştılar, bu olanlar da kısa sürede unutulacak. Bunca kötü haberden sonra sayının artmaması için akılcı bir yol izlenmelidir. Hepimize geçmiş olsun, yitip giden canların yakınlarına sabırlar olsun ne diyelim ki başka..

allah türk ordusunu her şeyden önce şovenist ve gerçekçi politikalardan uzak yöneticilerden korusun. "3 güne şam, 5 güne trablus, gerekirse moskova" derken yitip giden bu vatan evlatları çökmekte olan bir dış politikanın enkazı altında kalıyorlar aslında. ve kalmaya da devam edecekler.

50 yılda temellendirilen ve bir zemine oturtulan türk denge politikasını 10 yılda ... atan bu basiretsizlik, ülkeyi freni patlak bir kamyon misali yokuş aşağı aldı götürüyor. içeride alabildiğine "siz-biz" ayrıştırma politikası, dışarıda temelsiz "asarız keseriz" dikbaşlılığı, ve ne yazık ki bu alçaklığa prim veren ciddi bir kitle.

dün rusya bugün abd, dün s400 bugün patriot şeklinde ilerleyen yörüngesiz bir dış politikayla, şartlar değiştikçe ele güne muhtaç halde savrulurken, ne olmasını bekliyorduk ki? bazı meseleler zaafiyeti, kararsızlığı kaldırmıyor işte.

daha 2-3 gün önce bizzat devletin başı "biz talebimizi yaptık ama şu an abd'de bize verecek patriot yok, duruma bakacağız" demişken, dün böyle bir hava saldırısı olmasına şaşıran var mı? ben bir sivil olarak okuduğum, takip ettiğim hesaplardan aylardır duyuyorum bu zaafiyet durumunu. normal bir ülkede "madem böyle ciddi bir zaafiyet vardı, neden askerlerimiz oraya konuşlandırıldı?" diye sorulmasını beklersin ama sorulmuyor, sorulmadığı için de siyasi erk fevri davranıyor. belli ki bu bir riskti ve alındı, elde de patladı. yazık toprağa düşenlere.

Suriye bataklığında hava desteği olmadan binlerce askerin, onlarca ülkenin terörist olarak kabul ettiği yerellerle birlikte hareket edip rejime ve Rusya‘ya kafa tutacağını düşünmek bir akıl tutulmasıdır.

İdlib gibi rejimin güçlü olduğu bir noktada NATO gazına gelip görece etkin olmayan bir orduyla, Rusya önüne sürülmemiz ABD’nin de aslında sonunu bildiği hikayede neyi amaçladığını açıklar nitelikte.

Son düzenleme:
Cihatçılara sahip çıkmanın bir bedeli diyelim.
Sözün bittiği yer. Artık millet bu gidişe dur demeli. Aklı başında siyaset adamlarına ihtiyacımız var, Tayyip ve Bahçeli gibi kabadayı siyaseti yapanlara değil. Gidişat hiçte iyi değil. Başımıza daha büyük bir felaket getirebilir bu tek adam ve yaveri.

Nerde o kefenini giyip reisten emir bekleyen akpliler tayyonun sonu geldi tahminimce allah tecavüze uğrayan çocuğu kurtarmıyor bu iş duayla olmaz kafayla olur ailelerine baş sağlığı dilerim 100 den fazla ölü var saklıyorlar Hulusi akar açıklama yapıyor 309 kişiyi öldürdük diyor rütbesinden de utanmıyor yalan söylüyorlar hala oralarda namaz kılacağız derken adamlar bize cenaze namazı kıldırdı istifa edin ..

Bir de konu başlığı bildiğin saçmalık allah gelse beni ne karıştırıyorsunuz sizin siyasi liderlerinizin bok yemesi der. Ben kuzey kaledonya’da yaşayan bir adam olup suriye sınırları içinde bulunan türk askeri suriye devrik lideri askerleri tarafından öldürüldü haberini görsem ne işi var onlarında suriye’de derdim sanırım.

Nerde o kefenini giyip reisten emir bekleyen akpliler tayyonun sonu geldi tahminimce allah tecavüze uğrayan çocuğu kurtarmıyor bu iş duayla olmaz kafayla olur ailelerine baş sağlığı dilerim 100 den fazla ölü var saklıyorlar Hulusi akar açıklama yapıyor 309 kişiyi öldürdük diyor rütbesinden de utanmıyor yalan söylüyorlar hala oralarda namaz kılacağız derken adamlar bize cenaze namazı kıldırdı istifa edin ..
Onlar ancak tankı ve uçağı olmayan Kürtlere karşı yapılan savaşta ortaya çıkarlar. Söz konusu Rusya olunca seslerini çıkartmazlar, nede olsa fakirlerin çocuğu asker şehit oluyor.
Bunlar tiyatrodan kahramanlar, oklarla savaşa giderler,.... ver mehteri bunlara yeter.

Geri