ALLAH TÜRK ORDUSUNU KORUSUN.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Haber aldığımız kaynak sağlam. Yukarıda ne yazdıysam teyit ediliyor. Çok şükür sağlam kaynak bulduk. Mültecilere açıldı kapılar. Natodan gerekli desteği alamayan hükümet mültecilere açmış kapilari.

An ve an hatemi takip ediyoruz ne günlere kaldık ya zora gelince hemen zaten sosyal medyaya kısıt getirin..

Mültecilere sınır kapıları açılacak sanırım. Bu saatten sonra nargile içmelerine seyirci kalırsak üzücü. Onlar ülkesine veya nereye isterse, askerimiz ülkemize.

Saldırıyı Rus ucaklarinin yaptığı teyit edilmiş

Bu gece için valiyi sözcü seçmişler. Ne Cumhurbaşkanlığı, ne Milli Savunma Bakanlığı ne de Genelkurmay Başkanlığından bir açıklama var. Şehit sayısını toplumda infial yaratmasın diye yavaş yavaş açıklıyorlar hadi bunu anlıyorum da bu saldırı nasıl oldu, kim yaptı hala resmi bir açıklama yok. Rusya yaptıysa Rusya yaptı demek zor olmamalı.

Bu gece için valiyi sözcü seçmişler. Ne Cumhurbaşkanlığı, ne Milli Savunma Bakanlığı ne de Genelkurmay Başkanlığından bir açıklama var. Şehit sayısını toplumda infial yaratmasın diye yavaş yavaş açıklıyorlar hadi bunu anlıyorum da bu saldırı nasıl oldu, kim yaptı hala resmi bir açıklama yok. Rusya yaptıysa Rusya yaptı demek zor olmamalı.
Rusyanin yaptığı teyit edildi diyorlar ama bunu itiraf edebilirler mi?

Ruslardan başkasının yapma ihtimali yoktu zaten. İkili oynamanın sonucu bunlar. Ne olacak şimdi? Rusya ile savaşa girmeyeceğimize göre..

Yetkililer şuan istişare yapıp kendi aralarında metin yazmak ile meşguller. Şöyle bir durumda bile üst düzey bir yetkili çıkıp kontrolü eline alıp vatandaşı bilgilendirmekten aciz.
Sosyal medyada ki haberler korkutucu ve doğruluğu teyit edilmesi gerekiyor.
Gerçekten ürkütücü haberler ve görüntüler var maalesef. Muhtemelen yarına sağlıklı açıklama yaparlar, çünkü maalesef ki sayı artacak gibi.
İnsanları galeyana getirmemek için yavaş yavaş açıklama yapılıyor. Yaralı askerler de çok fazla hepsine geçmiş olsun.

buraya küfretmemek için kendimi hiç bu kadar tutmamıştım. çünkü dakikalardır içimden sövüyorum. o kadar çok sebep var ki bu duruma neden olan şimdi enine boyuna konuşmanın, üstüne tartışmanın ya da birileriyle sidik yarıştırmanın zerre anlamı yok. bir dini inanca mensup değilim, sadece yitip giden masum canlar.. hava kurşun gibi ağır, öyle ağır ki..

arkadaslar 22 falan değil. sayısız sehidimiz var ve bi o kadar da göcük altında oldugu söyleniyor güncel ses kayıtları ve video izledim elim ayagım titriyor

Şehitlerimizi bilip elimizden bişey gelmiyor ya. tarifsiz bir acı bu.
Yavaş yavaş yükselecek o rakamlar.. bir anda açıklamaya cesaret edebilirler mi? o videoları ben de izledim. saatlerdir kendime gelemiyorum.

Allah korusun
Videolar çok kötü.

Az önce balkona sigara içmeye çıktım,karşı blokta Maraşlı uzman çavuş bi abimiz var o da balkonda elinde telefon sigara içiyordu. Vaziyet çok mu kötü abi dedim " çok fena emre çok fena" dedi o sıra telefonu çaldı içeri gitti.
Büyük ihtimalle o bölgede arkadaşları felan var irtibat halinde sürekli.
Allah yardımcıları olsun.

Söylenecek çok şey var aslında ama hep tuttuk kendimizi. Birlik olma zamanı aman susalım böyle durumda siyaset yapılmaz aman particiliğe dönmesin ayıptır şudur budur diye diye bu noktaya geldik.

Corana virisünden daha tehlikeli bir virüs ile 18 yıldır yaşıyoruz! Engel olmak için çok mücadele ettik ama olmadı sonuç ortada.

Yarından tezi yok, Suriye ye savaş açarsın yanlarında olanlarda düşmanımızdır dersin ya da istifa edip siktir olup gidersiniz!

Suriye denilen o bok bataklığına ısrarla bizi soktunuz sonuçları ortada. Ne kadar şehit verdiğimizi bile bilmiyoruz. 50 100 200 ?
Hem acı hem de utanç verici bir gece.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Off çok geç gördüm. Dünyadan haberim yok ya. Bir saattir midem ağrıyor stresten üzüntüden!
Bunu yapanlar geberir umarım. Karşılık verildi deniyor. Kesin bir bilgi yok mu ya resmi sayı 29diyorlar ama her zamanki gibi yine saklı gizli.Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
kalbim sıkışıyor zor nefes alıyorum resmen

ALLAH tüm askerlerimizi ve ülkemizi korusun.

bu olayın A yada B partisi ile alakası yok. şimdi birlik olma zamanı her ne olursa olsun ülkemiz zor günler altında ancak şunuda belirtmeden geçmek istemıyorum. çarşambanın gelişi pemşembeden belli idi. 9 senedir suriye ile yatıp kalktık. sözde emevi camisinde namaz kılacakdık şimdi şehitlerimizin cenaze namazını kılacağiz. ALLAH kabul etsin. babacan part kurmadan daha şimdiden TEFECİ oldu davutoğlu FETÖ cü oldu. ailecek tatile gittiğimiz ve bir dönem basında boy boy resimlerimizin çıktığı KARDEŞİM ESAD- KATİL ESED oldu. anlasma üzerine anlaşma yaptiğimiz DOSTUM PUTİN şimdi HAİN PUTİN oldu. bizim uzun adam ise hala DÜNYA LİDERİ .

son olarak evladını askere yollamayan hiçbir aile veya hiçbir kişi ŞEHİTLİK nedir bilmez. DÜNYA LİDERİ dediğimiz şahıs oğlunu askere yollmadı neymiş efendim askere elverişli değilmiş. ama nedense paraları sıfırlamak aklına geliyor okçuluk federasyonu başkanlığı için herşeye elverişli ama askerlik için değil:

herne olursa olsun ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR. bütün ŞEHİTLERİMİZE ALLAH tan rahmet yakınlarına başsaglığı diiyorum.

Yine birton boşa atarlanmalar yasanmis. Biz alzeihmer bir milletiz. Dün olanı bugün unutmaya çok meyilliyiz. Değil 33, 3333 olsa bir iki Allah belanızı versin, Tanrı Türk u korusun falan deriz saçma sapan şekilde. Sonra biri çıkar Akparti falan der, diğeri ona küfür eder. Sonrasinsa daha bir hafta olmadan yine içtiğimiz saraplari & rakilari servis eder; tatlı hayvanların resimlerini birakip ayyy canım ya like'lari alır ve boyaya bulanmış suratlarimiza seksepal yaklaşımları biyikalti gulumsemelerle takip ederiz. Dünyanın neresinde olursa olsun, açık seçik savaş sebebidir bu durum. Pollyannaciliga gerek yok bu saatten sonra. Yok Türk askerinin ne işi varmış, yok oymuş; yok buymuş. Bunlar sonra konuşulacak konular,gerekirse idamlari dahi sonradan yapılır. Vakit unutmama ve gunu anlama vaktidir.

Şu dakikadan sonra ordumuza destek olmak gerekiyor. Umarım devlet aklı devreye girer, bu iş AKP veya CHP'ye bırakılamaz.

Geri