ALLAH sizi seviyor

Konu sahibi son olarak 3063 gün önce görüldü
RABBİMiz bizimle çeşitli şekillerde konuşur. bunu en bariz örneği kurandır. kuranı meali ile okuyan arkadaşlar buna şahit olmuşlardır.
koran okurken kimi zaman kendimizden de bir şeyler buluruz. ve kendimizi emniyete, güvende hissederiz. yani kuran okumak veya dinlemek iyi gelir.

birde RABBİMiz bizi imtihan eder. zaten peyğamberimiz de öyle dememiş mi.
beni seviyorsan belaya hazır ol. ALLAHı seversen çileye hazır ol.
çok şükür ne sevğimizden vaz gçetik nede muhabbetimizden.

çektiğimiz sıkıntılar hep bir imtihan olmak la beraber aslında RABBİMizin bir seslenişidir.
mesele senin bunu işitip işitme men ile alakalıdır.

yakın süre zarfı içerisinde çok çetin bir imtihan ile karşı karşıyaydım. aslında yapacak çok şey vardı. mesela onların seviyesine inmek, onlara hakaret etmek veya çirkefleşmek.
ama RABBİM bana seslendi. çok şükür ben onu duydum ve namazıma daha çok sarıldım. dua yı bir silah bildim. duaya yöneldm. arkadaşlarım dan dua istedim.

kurulan tezgahları birer birer yıkıldı. oyunlar bozuldu
tıpkı güneşin karanlığı yenmesi gibi gün ağardı. haklı haksız ortaya çıktı..
bir kez daha anladım kiRABBİM bizden vaz geçmedi. bize darılmadı. bize küsmedi..

sende inan. RABBİM seni seviyor

Uğur Koşar'ın bir sözü aklıma geldi birden.
Sözü tam hatırlamıyorum da içeriği, bazen bazı şeyleri Allaha bırakıp, Allahın bizim avukatlığımızı yapmasına izin vermeliyiz ... :cici:
Çok şükür ki sen imtihanı büyük sabır ve teslimiyetle geçmişsin ve sorunların da geçiyor yavaş yavaş. Rabbim kaldıramayacağımız büyük dertler vermesin inşAllah. :cici:
Rabbimiz bizi çok seviyor ve her ne kadar dünyaya dalıp onu unutsakta o bizi unutmadan hep çok seviyor çok şükür

Uğur Koşar'ın bir sözü aklıma geldi birden.
Sözü tam hatırlamıyorum da içeriği, bazen bazı şeyleri Allaha bırakıp, Allahın bizim avukatlığımızı yapmasına izin vermeliyiz ... :cici:
Çok şükür ki sen imtihanı büyük sabır ve teslimiyetle geçmişsin ve sorunların da geçiyor yavaş yavaş. Rabbim kaldıramayacağımız büyük dertler vermesin inşAllah. :cici:
Rabbimiz bizi çok seviyor ve her ne kadar dünyaya dalıp onu unutsakta o bizi unutmadan hep çok seviyor çok şükür

çok şükür ve elhamdülillah :cici:

Başıma gelen her güzel şeyi O 'ndan bilirim ve bu his mutluluğumu daha derin ve kalıcı yapar.

Geri