Allah sizi ıslah etsin.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Ben sana bela okumadım. Okuduğunuzu algılamakta sorun yaşadığınızı biliyorum. Şimdi açıklayacağım ama doğru yerleerinizden anlayacağınzdan şüpheliyim. O yazının içeriği şehit kardeşi Yarbay a utanmasa kardeşin de şehit olmasaymış a kadar dayanacakmış. Ben genelde sizin yorumlarınızı okumuyorum. Seninkini de okumamıştım. Bana mı diyorsun yazdın, polemiğe girmemek için cevap vermemiştim. Sana demiş olsaydım -ki hala aynı fikirdeyim, o yazının içeriğine katılan herkes geberebilir- bunu da pekala açık yüreklilikle söyleyebilirdim. Şimdi önce bir kendinize bakın. Bu açıklamayı da neden yapıyorsam. (: Bana ağzı pis bozuk dersiniz kendi ağzınızın ayarı yok. Şahsıma kullandığınız bütün kötü kelimeleri iade ediyorum. Sizsiniz. Sizinle polemiğe girip de zamanımı boşa harcayamam. O konudaki mesajımı beğenenlerde lafın kime nereye gittiğini gayet iyi anladı. Bir ikiniz üstünüze alındınız. Buda benim umurumda değil. Hadi by.
Yalan söylemekte üstüne yok aklınızdan geçenlerde benden alıntı Yaparak yazdığını ailemden birisi kefenler icerisinde önünegelir geberirsiniz dediğini rapor da ettim ve o şuursuz ca yazdığın burada ne olursa olsun tartıştığı hiç kimseye etmeyeceğim beddua yazık ki beğenenler oldu bir insanın ailesine edilen böyle alçakça lafları beğenenler de allahından bulsun insanlıkmıdır bu bir FORUM ve bir tartışmada insanın ailesine dil uzatmak geberin demek sonra burada insanlıktan bahsetmek

Yalan söylemekte üstüne yok aklınızdan geçenlerde benden alıntı Yaparak yazdığını ailemden birisi kefenler icerisinde önünegelir geberirsiniz dediğini rapor da ettim ve o şuursuz ca yazdığın burada ne olursa olsun tartıştığı hiç kimseye etmeyeceğim beddua yazık ki beğenenler oldu bir insanın ailesine edilen böyle alçakça lafları beğenenler de allahından bulsun insanlıkmıdır bu bir FORUM ve bir tartışmada insanın ailesine dil uzatmak geberin demek sonra burada insanlıktan bahsetmek
Valla asıl alçaklığı şu an iftira ederek sen yapıyorsun. Hadi kardeşim Allah çarşınızı pazar etsin, ben sizin gibi cahillerle daha fazla vakit harcayamayacağım. Sen bana ettiğin hakaretleri hiçe sayıyorsun herhalde. :D O yazılanlar sen bana onca lafı sayadıktan sonra olmadı değil mi? Valla sizin kadar insanlıktan uzak olup insanlık diyen başka birileri daha yok. ":)" Sana beni anlaman için benim yaşadığım şeyi yaşaman gerektiğini söyledim, sen bunu alçaklık olarak adlandırıyorsun. Var sen ver kararını nasıl bir alçaklık yapmışsın ama düşünme yetinin olduğunu hiç sanmıyorum, bunu forumcak defalarca gördük. Nato kafa nato mermer.

Armut diyorum, armut değil elma diyolar, elma diyorum elma değil karpuz diyolar. Daldan dala daldan dala. :D Daha fazla ekmeğinize yağ süremeyeceğim. Annemin de dediği gibi "kümeskümeskümes"

"ALLAH belanızı versin" bir duadır .. Eğer bu duayı zulüm işleyen, haksızlık yapan, çalıp çırpan, kul hakkı yiyen, fitne çıkaran,küfür içine giren kişilere yaparsanız da HAK ÜZERİNE HAKTIR ..
Dua bir kimsenin iyiliği için yapılır, eğer kötülüğünü isteyerek yaparsanız da BEDDUA olur ..
Daha önce de anlatmıştım, efendimiz de dahil olmak üzere bedduaya baş vuran çok kimse olmuştur ..
Mesele şu ki beddua bir risktir ve haksız yere yaparsanız günah alırsınız ..
" ALLAH'ından bulsun " " ALLAH seni bildiği gibi yapsın " da bedduadır .. Bazıları bunları dua sanıyor :)

Şahsen biri bana beddua etse eğer kendimden eminsem ve o kişinin yanıldığını biliyorsam umursamam ve üzerime alınmam ..

İncir burada o sözleri söyleyen bürokrat bakan ve vekillere beddua ediyor bu çok açık .. EDEBİLİR DE ..
Onların hiç biri kutsal kimseler değil ..

Böyle sivrizekalılar için kendinizi kastığınıza değmez ..

“Kızlar okuyunca erkekler evlenecek kız bulamıyor."
Erhan Ekmekçi / Akp İl Genel Meclis Üyesi

Allah'ım nasıl bir kafa yapınız var sizin Allah aşkına? : (

dogru demis kim demisse bu sene koye evlenmeye gittim herkes okuyor kariyer yapacam dedi evlenmeden geri dondum :D

Serce attigim mesaji silmisim yoksa sana her turlu ispatlardim.Neyse artik bir onemide yok zaten hadi sen dalgana bak.Bundan sonrada cahi dedegin insanlarin yazdiklarini teyet gec .Beni ezdigini ya da kucuk dusurdugunude sanma ben birilerini ezince vicdan yapacak kadar vicdan sahibiyim onun icin susuyorum karekterlerimiz cok farkli cunku iyi forumlar.

hayvan gibi sey yapiyorsunuz :?

Raskolnikov fişlemede arkadaşlar dikkatli olalım. CHPli, solcu, sözlükçü kızlar sığınaklara; IŞİDçi, AKPli olan herkes bi kalsın şurada. salkdjas

@Raskolnikov fişlemede arkadaşlar dikkatli olalım. CHPli, solcu, sözlükçü kızlar sığınaklara; IŞİDçi, AKPli olan herkes bi kalsın şurada. salkdjas
Benim ne olduğuma bir türlü karar veremediler. Vatan haini oldum, pkklı oldum, pkk sempatizanı oldum, biri faşist demişti, ateist de oldum bişi daha demişlerdi ama hatırlamıyorum. Ortada kaldım ben. :(

Benim ne olduğuma bir türlü karar veremediler. Vatan haini oldum, pkklı oldum, pkk sempatizanı oldum, biri faşist demişti, ateist de oldum bişi daha demişlerdi ama hatırlamıyorum. Ortada kaldım ben. :(

Yargı makamı Raskolnikov'dur, şimdi ne desem yalan olur.

"ALLAH belanızı versin" bir duadır .. Eğer bu duayı zulüm işleyen, haksızlık yapan, çalıp çırpan, kul hakkı yiyen, fitne çıkaran,küfür içine giren kişilere yaparsanız da HAK ÜZERİNE HAKTIR ..
Dua bir kimsenin iyiliği için yapılır, eğer kötülüğünü isteyerek yaparsanız da BEDDUA olur ..
Daha önce de anlatmıştım, efendimiz de dahil olmak üzere bedduaya baş vuran çok kimse olmuştur ..
Mesele şu ki beddua bir risktir ve haksız yere yaparsanız günah alırsınız ..
" ALLAH'ından bulsun " " ALLAH seni bildiği gibi yapsın " da bedduadır .. Bazıları bunları dua sanıyor :)

Şahsen biri bana beddua etse eğer kendimden eminsem ve o kişinin yanıldığını biliyorsam umursamam ve üzerime alınmam ..

İncir burada o sözleri söyleyen bürokrat bakan ve vekillere beddua ediyor bu çok açık .. EDEBİLİR DE ..
Onların hiç biri kutsal kimseler değil ..

Böyle sivrizekalılar için kendinizi kastığınıza değmez ..

Kesinlikle incir yeme keyfimden beni alıkoydular, kardeşim incirleri bitirmiş, sinirlendim şu anda bela konusunda çıgır açıcam. :PpPp

Raskolnikov

Semih çık artık konudan ben gerildim ya. salkdjaslk

CDcin olmadığına emin misin bu arada? Ahahahahhahaha

Arpes, konuya basliga bakip yine bir tecavuz ya da adam oldurme vakasi oldugunu dusunerek girmistim, daha ilk anda yanildim, AKP'lilerin fantastik beyanlari cikti.

Konu 9 sayfa olmus, eminim bir suru sacma dusunce ve daha da sacma savunmalar olmustur.

Dogrusu hicbir mesaji okumadim, kissadan hisse sunu soyleyeyim; AKP zihniyetinin kadina deger verdigini dusunenler, Isid'in insan hayatina deger verdigini dusunenlerin kuzenidir. Bu iki homo sapiens turu %98 ayni geni paylasmakta olup, ortak atalarinin kokeni Arap yarimadasina dayanmaktadir.

Bu iki zihniyet, bu iki olguya ancak kendinden oldugu durumlarda ve kendince makul seviyelerde deger verir.

Meziyetin belli bir zumreyi ya da daha acik dille "yandasi" degerlemek degil, butun toplumu kucaklayabilmek oldugunu bilmeyenler de birkac tane gostermelik ornekle, mesela "AKP doneminde calisan kadin sayisinin artmasi" ile, tum bu sorunu ortadan kaldirabilecegini dusunur.

Serçe'nin ne oldugunu bilmiyorum ama ne olmadigini biliyorum, bu da kâfi:D

@Arpes, konuya basliga bakip yine bir tecavuz ya da adam oldurme vakasi oldugunu dusunerek girmistim, daha ilk anda yanildim, AKP'lilerin fantastik beyanlari cikti.

Konu 9 sayfa olmus, eminim bir suru sacma dusunce ve daha da sacma savunmalar olmustur.

Dogrusu hicbir mesaji okumadim, kissadan hisse sunu soyleyeyim; AKP zihniyetinin kadina deger verdigini dusunenler, Isid'in insan hayatina deger verdigini dusunenlerin kuzenidir. Bu iki homo sapiens turu %98 ayni geni paylasmakta olup, ortak atalarinin kokeni Arap yarimadasina dayanmaktadir.

Bu iki zihniyet, bu iki olguya ancak kendinden oldugu durumlarda ve kendince makul seviyelerde deger verir.

Meziyetin belli bir zumreyi ya da daha acik dille "yandasi" degerlemek degil, butun toplumu kucaklayabilmek oldugunu bilmeyenler de birkac tane gostermelik ornekle, mesela "AKP doneminde calisan kadin sayisinin artmasi" ile, tum bu sorunu ortadan kaldirabilecegini dusunur.

@Serçe'nin ne oldugunu bilmiyorum ama ne olmadigini biliyorum, bu da kâfi:D
Niye muallakta bırakıyon ya? :D

Geri