Allah sizi ıslah etsin.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Arkadaşlar bu konuda kimse seçmenlere bela okumamış bi yorumları gözden geçirin bence. Biz bu sözleri söyleyenler üzerinden yorum yapıyoruz. Saptırmazsak sevinirim.

Sırf söylediklerinden dolayı birilerine bela okuyacak halim yok. Ancak yaptıklarından dolayı bela okuyacağım insan çok.

Burada yorumlara bakınca bir kısım Akpye yüklenirken bir kısım akpyi desteklemiş.

Ancak hiç kimse tecavüz edene beddua etmemiş, sırf kocasını aldattığı için yasak ilişki sonucunda doğmasın diye çocuğunu aldıran bayanlara beddua eden yok. Kadınlara şiddet gösterenlere beddua eden yok. Sadece Akp'ye ve diğer kısımda Akp'yi savunanlar.

o lafları Akp'li Mhp'li hdp'li CHP'li kimin söylediğinin bir önemi yok.

Hem beddua okuyacağınıza tecavüzcüler olmasın, tecavüzcülerden sen bizi koru gibi türden dua etmek sanırsam daha hayırlı olurdu.

Sırf söylediklerinden dolayı birilerine bela okuyacak halim yok. Ancak yaptıklarından dolayı bela okuyacağım insan çok.

Burada yorumlara bakınca bir kısım Akpye yüklenirken bir kısım akpyi desteklemiş.

Ancak hiç kimse tecavüz edene beddua etmemiş, sırf kocasını aldattığı için yasak ilişki sonucunda doğmasın diye çocuğunu aldıran bayanlara beddua eden yok. Kadınlara şiddet gösterenlere beddua eden yok. Sadece Akp'ye ve diğer kısımda Akp'yi savunanlar.

o lafları Akp'li Mhp'li hdp'li CHP'li kimin söylediğinin bir önemi yok.

Hem beddua okuyacağınıza tecavüzcüler olmasın, tecavüzcülerden sen bizi koru gibi türden dua etmek sanırsam daha hayırlı olurdu.

Tebessüm ettirdin teşekkür ederim ben zaten bu başlıgı yazarken , suçu işleyen şahısları alkışlayan biriyim.

Açıkcası senin için bir önemi olmayabilir ama benim için bu ülkeyi yöneten, yönetecek olan şahsın agzından çıkacak olan her kelime önemli.

Ve son olarak beddua kötüdür döner dolaşır muhabbetine girmeyelim bence. Dua da okurum bela da.

Ayrica serce hanim yorumum basliga ve tum yorum yapanlara idi yoksa sana alinti yapabilirim sükur ama genelde insanlari bu ulkeden kovma hakkini bu forumda sen gordugun icigocunmanda normal.Sen kimsinki beni ulkemden kovma hakkini kendinde buluyorsun.Akp yi elestirmedigimi soyleyenlere gelince siz ne zaman ellerinizi secmenden cekerseniz iste o sazam elestirecegim.Benim oyum benim kararim Sizeneeee lanetlerinizi terore yapin terore sizi gidi pkk sempatizanlari.Sacmaladigimi yazanlar beni takipte kalin :)

İslam dininde Hz Muhammet'in son peygamber oldugu yazmasa peygamber ilan edicekler uzunu kanaat önderi diyenimi ararsın, ona dokunmanın ibadet oldugunu söyleyenimi onun için günde iki rekat şükür namazı kılınmalı diyeni de vardı hatta ve hatta sıkı durun Allah'ın tüm vasıflarına sahiptir diyen milletvekili sıfatında insanlar var onun için yadırgamıyorum artık ak partiyi savunan insanları

Bela okumak moda oldu konu başlığı bile bu yönde
Daha bir kaç gün önce Hadsiz biri bana bela okudu ailemde birinin kefenler önüme gelmesini gebermesini söyleyecek kadar küstahlaşa bildi ve bu yorumun altında bazı arkadaşların yorumu beğendiğini gördüm allah sizlerin belasını vermesin sizlerin gönlüne göre versin bela okunan bir konu başlığı açmak nekadar güzel duruyor bir bakın bana bela okuyana aferin diyenler de umarım biraz utanır.

Tebessüm ettirdin teşekkür ederim ben zaten bu başlıgı yazarken , suçu işleyen şahısları alkışlayan biriyim.

Açıkcası senin için bir önemi olmayabilir ama benim için bu ülkeyi yöneten, yönetecek olan şahsın agzından çıkacak olan her kelime önemli.

Ve son olarak beddua kötüdür döner dolaşır muhabbetine girmeyelim bence. Dua da okurum bela da.

Şahsın ağzından çıkacak her kelime senin için önemliyse , o zaman o şahsa da galiba saygı duyman gerekir. Misal şahıs değil Cumhurbaşkanı diye hitape derek. İncir . Saygı duymadığın bir insanın ağzından çıkan senin için önemli oluyorsa bir zahmet bana ve yazdıklarıma saygı duyupta alıntı yapma.

İyi forumlar

Daha bir kaç gün önce Hadsiz biri bana bela okudu ailemde birinin kesenler önüme gelmesini gebermesini söyleyecek kadar küstahlaşa bildi ve bu yorumun altında bazı arkadaşların yorumu beğendiğini gördüm allah sizlerin belasını vermesin sizlerin gönlüne göre versin bela okunan bir konu başlığı açmak nekadar güzel duruyor bir bakın bana bela okuyana aferin diyenler de umarım biraz utanır.

Senin 'şu sözleri görmezden gelip , benim attıgım başlıga takılman ne kadar büyük bir acı. Diyecek kelime bulamıyorum. Hadi bakalım şimdi değiştiriyorum başlıgı, degiştiriyorum da sen ve senin gibilerin düşüncelerini nasıl degiştirecegiz meçhul.

Birbirinizi kışkırtmadan bir şeyleri tartışmayı başaramadınız gitti.
Ya da bunu yapabilme eğiliminiz varken ''kışkırtayım da bana hakaret etsin nasılsa sevmiyorum banlansın'' gibi düşünceler içine girip birbirinizi kızıştırmasanız.
İster biri tecavüzü savunur ister biri AKP,MHP,CHP,HDP savunarak konuya bakışını belirtir.
Kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır.

Ayrica serce hanim yorumum basliga ve tum yorum yapanlara idi yoksa sana alinti yapabilirim sükur ama genelde insanlari bu ulkeden kovma hakkini bu forumda sen gordugun icigocunmanda normal.Sen kimsinki beni ulkemden kovma hakkini kendinde buluyorsun.Akp yi elestirmedigimi soyleyenlere gelince siz ne zaman ellerinizi secmenden cekerseniz iste o sazam elestirecegim.Benim oyum benim kararim Sizeneeee lanetlerinizi terore yapin terore sizi gidi pkk sempatizanlari.Sacmaladigimi yazanlar beni takipte kalin :)
Sen bence kendi kafanın içinde yaşamıyorsun. Üzerine alındıysan yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta yarası olan gocunur. Hayır bir de utanmadan yalan söylüyor yorumum başlığa ve yorumlara diye. Kıyamam. dsjfkds

Daha bir kaç gün önce Hadsiz biri bana bela okudu ailemde birinin kefenler önüme gelmesini gebermesini söyleyecek kadar küstahlaşa bildi ve bu yorumun altında bazı arkadaşların yorumu beğendiğini gördüm allah sizlerin belasını vermesin sizlerin gönlüne göre versin bela okunan bir konu başlığı açmak nekadar güzel duruyor bir bakın bana bela okuyana aferin diyenler de umarım biraz utanır.
Ben sana bela okumadım. Okuduğunuzu algılamakta sorun yaşadığınızı biliyorum. Şimdi açıklayacağım ama doğru yerleerinizden anlayacağınzdan şüpheliyim. O yazının içeriği şehit kardeşi Yarbay a utanmasa kardeşin de şehit olmasaymış a kadar dayanacakmış. Ben genelde sizin yorumlarınızı okumuyorum. Seninkini de okumamıştım. Bana mı diyorsun yazdın, polemiğe girmemek için cevap vermemiştim. Sana demiş olsaydım -ki hala aynı fikirdeyim, o yazının içeriğine katılan herkes geberebilir- bunu da pekala açık yüreklilikle söyleyebilirdim. Şimdi önce bir kendinize bakın. Bu açıklamayı da neden yapıyorsam. (: Bana ağzı pis bozuk dersiniz kendi ağzınızın ayarı yok. Şahsıma kullandığınız bütün kötü kelimeleri iade ediyorum. Sizsiniz. Sizinle polemiğe girip de zamanımı boşa harcayamam. O konudaki mesajımı beğenenlerde lafın kime nereye gittiğini gayet iyi anladı. Bir ikiniz üstünüze alındınız. Buda benim umurumda değil. Hadi by.

Şahsın ağzından çıkacak her kelime senin için önemliyse , o zaman o şahsa da galiba saygı duyman gerekir. Misal şahıs değil Cumhurbaşkanı diye hitape derek. İncir . Saygı duymadığın bir insanın ağzından çıkan senin için önemli oluyorsa bir zahmet bana ve yazdıklarıma saygı duyupta alıntı yapma.

İyi forumlar

Şahsa saygı duydugumu da nerden çıkardın. Onun agzından çıkan her kelimenin benim için önemli olması ona saygı duydugumdan degil 'bu ülkeyi yönetiyor olmasından kaynaklıdır.

Bana yönelik bir kelime bile yazsan alıntı yaparım. Alıntı yapıp yapmayacagımı sen belirleyemezsin. Senin 'bana karşı' yazdıkların belirler.

Sana da iyi forumlar.

Senin 'şu sözleri görmezden gelip , benim attıgım başlıga takılman ne kadar büyük bir acı. Diyecek kelime bulamıyorum. Hadi bakalım şimdi değiştiriyorum başlıgı, degiştiriyorum da sen ve senin gibilerin düşüncelerini nasıl degiştirecegiz meçhul.

Kimsenin haddi değil düşüncemi değiştirmek kendi düşüncenin sorgula bence benim değil.

Sen bence kendi kafanın içinde yaşamıyorsun. Üzerine alındıysan yapabileceğim bir şey yok. Sonuçta yarası olan gocunur. Hayır bir de utanmadan yalan söylüyor yorumum başlığa ve yorumlara diye. Kıyamam. dsjfkds
Benim bu forumda sen dahil kimden korktugum olmusta yalana basvurmusum.Bak baslikta degismis zaten.Sacmaliklarinimi okuyacagim yazipta her yorumumu takip edip okuyup okumuyorum diyecek kadar yalan soyleyen asil sensin.Neyse bu forumda bizlerinde dusuncesini yazmaya hakkimiz oldugunu belirtip sana iyi forumlar diliyorum.Ben gecen gun seni bir konuda incittigimi dusunup buyukluk yapip ozrumu diledm helallik istedim ama degmezmissin bunuda gosterdin zaten iyi yada kotu cvp yazmak yerine forum oyunlarinda tiye alarak zaten karekterini gosterdin.Sana hayata basarilar dilerim.

Kimsenin haddi değil düşüncemi değiştirmek kendi düşüncenin sorgula bence benim değil.

Bak arkadaşım, inan benim o yorumuma karşılık sen bu cevabı verdikten sonra, senin düşünceni degiştirmek için parmaklarımı kıpırdatmam ki benim düşüncenden kastettigim odak noktanı degiştirmek olmuştu.

Ama senin gibi düşünen bir insan gelip benim açtıgım bir konuda bana ithafen bir şeyler yazıyorsa ve benim yazdıgım başlık üzerinden geveleyip duruyorsa. Üstüne üstelik konunun içerigini görmezden gelip benim ettiğim bedduaya takılıyorsa. Sırf başlıga takılmasın diye 'ben de başlıgı değiştirip buyur odaklan içerige diyorsam. Sen de bunun karşılıgında bana bu yorumu yazıp hala içerige odaklanamıyorsan vay halimize .

lkjdfkjskfjlkshfjhs Biz seninle ne zaman forum oyunu oynadık? Sen benden ne zaman helallik istedin? kdjfksdhfjdhgjhsdf Valla sen başka bi alemde yaşıyosun. :D Yada beni başka biriyle karıştırıyorsun. Ay koptum :D

Geri