Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok güzel atıp tutulmuş yine kaynat kaynat dur
Birde kadın haklarını araştırsaydınız ya çıkan yasalara değişen kanunlara kadınlara tanınan haklara baksaydınız ya akp nin iktidarı zamanında.
Biri çıkıp bir laf ediyor kesin akp li boş muhabbet bu boş.
Açıkcası benim konu içeriginde attıgım bir şeyler yok da, tuttugum sözler bayagı var.![]()
Haklısın bende diyorumki kadın haklarını bir araştır bakalım bu iktidar zamanında neler değişmiş diğer iktidarlar zamanında neler varmış belki belayı başkalarına okursun![]()
Sana uzun uzadiya yazmak isterdim ama zaten senin yorumundan sonra gelen 3 yorum sana karsi cevap niteliği taşıyor.
Ayrica ben neden "geçmişte böyleydi halimize sukredelim" demek yerine 'daha iyisini isteyemiyorum ?
Gözünü akp düşmanlığı bürümüş yapılan hiç bir şeyi görmeyen ama herkesten çok faydalanan sonra eleştiren eleştirme hakkı olan ama nankör lütfen de taviz vermeyenleri bizlerde önemsemiyoruz belki o yüzden görmemişimdir o yorumları
Neyse iyi forumlar dilerim
Bende benim dusumcemde olmayan herkese bela okusammi ki ya da defolun geberin hep beraber desemmiki yok demeyecegim cunku o zaman sizden bir farkim kalmaz.Herkes istedigi gibi yasiyor bence basini acmak isteyen acik kapatmak isteyen kapali kicini acmak isteyen kici acik daha ne kadar ozgur olunabllir bu ulkede anlamadim .Onlar dusuncelerini yazmis tipki sizler gibi
Bunları Chp, Mhp Hdp deseydi Akp'lilerin diyeceklerini düşünemiyorum bile. Tamam o partiyi tutuyorsunuz ama az biraz eleştirin lan. Evet burada hatalı diyin. Hala savunma mekanizması kurup laf kalabalığı yapıyorsunuz ya, insan buna sinirleniyor.
Evet katılıyorum sana. İşte tam bu noktada 'at gözlüğü takmak' deyimi devreye giriyor. Bazı insanlar eleştirinin iki çesidi oldugunu görmemek de ısrarcı: 'Olumlu ve olumsuz eleştiri.