Allah sizi ıslah etsin.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Bi tane de Tayyip istesin kocamı boşıyım haremine gireyim diyen vardı. Kimdi o ?

Çok güzel atıp tutulmuş yine kaynat kaynat dur
Birde kadın haklarını araştırsaydınız ya çıkan yasalara değişen kanunlara kadınlara tanınan haklara baksaydınız ya akp nin iktidarı zamanında.
Biri çıkıp bir laf ediyor kesin akp li boş muhabbet bu boş.

Çok güzel atıp tutulmuş yine kaynat kaynat dur
Birde kadın haklarını araştırsaydınız ya çıkan yasalara değişen kanunlara kadınlara tanınan haklara baksaydınız ya akp nin iktidarı zamanında.
Biri çıkıp bir laf ediyor kesin akp li boş muhabbet bu boş.

Açıkcası benim konu içeriginde attıgım bir şeyler yok da, tuttugum sözler bayagı var. :)

Açıkcası benim konu içeriginde attıgım bir şeyler yok da, tuttugum sözler bayagı var. :)

Haklısın bende diyorumki kadın haklarını bir araştır bakalım bu iktidar zamanında neler değişmiş diğer iktidarlar zamanında neler varmış belki belayı başkalarına okursun :)

Kanunlar ve uygulamalar farklıdır. Sosyolojik toplum baskısı oluşturup, gülen kadına fahişe yakıştırması yapan iktidarın yasa çıkarması çokta bir anlam ifade etmez. Mahkeme kararlarınada bakınız. Hatta son yıllarda hangi üniversitelerden hakim savcıların çoğaltıldığına hangi üniversitelerin bunun dışında tutulduğuna bakınız.

Tayt giyinmekten, beyaz pantolona, tecavüz sırasında çığlık atmamasından, ayrıldığı eşinden başkasıyla görüştü diye gelen ceza indirimleri nedir? Adam karısını öldürüyor hakime karşı saygılı diye iyi hal indirimi alıyor.

Bu ülkede tayt giydi diye hakim olamayan insanlar var. Hiç haberiniz varmı ?

HSYK hükümetin kanatları altına alınırken hangi yargı bağımsızlığından söz ediyoruz ?

Birde şu diğer iktidar zamanlarına laf atanlar, Türkiye kaç yıldır çok partili sistemdededir ? akp kaç yıldır iktidardadır ? lütffen oranlama yaparak konuşun.

Eşine şiddet uygulasan hoşuna gider miydi lan?
- “Kadına şiddet abartılıyor."
Tayyip Erdoğan / Son 7 yılda %1400 artan kadın cinayetleri hakkında.

Kızın tecavüze uğrasa eminim o çok olan paralarınla kızını kapatırsın bir eve ve doğumunu sessizce beklersin.
Ya da tecavüze uğramış olsa böyle düşünmez canını bile verirdin pislik!

- “Kürtajı bir cinayet olarak görüyorum."
Tayyip Erdoğan / Kürtaj tartışmaları hakkında.

Devlet daha emeklilere,işçisine,madenci ailelerine bakamazken doğan bebeğe mi bakacak?Sizin yalanlarınızı yiyeyim!!!!
- “Tecavüze uğrayan doğursun, gerekirse devlet bakar."
Recep Akdağ / Akp Bakanı, Kürtaj tartışmaları hakkında.

Ulan sizi elime geçirsem varyaaaaaa!ALLAH BELANIZI VERSİN.
- “Tecavüzcü, kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masum."
Ayhan Sefer Üstün / Akp Milletvekili, İnsan Hakları Komisyonu Başkanı

Kadınlar ahlaklı olsa da olmasa da saçı açık diye bile bir taraflarınız tahrik oluyor ulan sizin.Önce siz kendi gözlerinize ahlakı öğretin!
- “Kadın ahlaklı olsun, kürtaj yapmak zorunda kalmasın."
İ.Melih Gökçek / Akp Ankara Belediye Başkanı

Dimi?
Empatiden yoksun adam,yanlışlıkla adam diyorum!

- “Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün? Anası ölsün."
İ.Melih Gökçek / Akp Ankara Belediye Başkanı

Sen de kızın varsa sahip çık,ne de olsa zaman kötü Cerrah!

- “Kızlarına sahip çıksalarmış."
Celalettin Cerrah / Münevver Karabulut cinayeti hakkında.

YETMİYOR!
Çocuk okuyor,evde koca baskı kuruyor,hür değil,kendi ihtiyaçları için kocasından para istediğinde ağır laflar duyuyor.
Oturduğun yerden ahkam kesmeyi KES!

- “Evdeki işler yetmiyor mu?"
Veysel Eroğlu / Akp Bakanı / Kendisinden iş isteyen kadına.

Haklısın bende diyorumki kadın haklarını bir araştır bakalım bu iktidar zamanında neler değişmiş diğer iktidarlar zamanında neler varmış belki belayı başkalarına okursun :)

Sana uzun uzadiya yazmak isterdim ama zaten senin yorumundan sonra gelen 3 yorum sana karsi cevap niteliği taşıyor.

Ayrica ben neden "geçmişte böyleydi halimize sukredelim" demek yerine 'daha iyisini isteyemiyorum ?

Sana uzun uzadiya yazmak isterdim ama zaten senin yorumundan sonra gelen 3 yorum sana karsi cevap niteliği taşıyor.

Ayrica ben neden "geçmişte böyleydi halimize sukredelim" demek yerine 'daha iyisini isteyemiyorum ?

Gözünü akp düşmanlığı bürümüş yapılan hiç bir şeyi görmeyen ama herkesten çok faydalanan sonra eleştiren eleştirme hakkı olan ama nankörlükten de taviz vermeyenleri bizlerde önemsemiyoruz belki o yüzden görmemişimdir o yorumları :)
Neyse iyi forumlar dilerim

Bende benim dusumcemde olmayan herkese bela okusammi ki ya da defolun geberin hep beraber desemmiki yok demeyecegim cunku o zaman sizden bir farkim kalmaz.Herkes istedigi gibi yasiyor bence basini acmak isteyen acik kapatmak isteyen kapali kicini acmak isteyen kici acik daha ne kadar ozgur olunabllir bu ulkede anlamadim .Onlar dusuncelerini yazmis tipki sizler gibi

Nil canım bana laf sokma konusu değil bu. Beni neden karıştırıyorsun da varsa bi problemin gel insan gibi konuşalım diyeceğim ama saçma sapan yorumlarına tahammül edemediğim için engellemiştim. kdsfjkj d

Perdesiz ev kiralık eve benzer diyerek başı açık kadınlara laf sokan insanlarla aynı ülkede yaşamak istemiyorum bu dayatma değil de ne? ben senin inandığını göre yaşamak zorunda değilim.

Gözünü akp düşmanlığı bürümüş yapılan hiç bir şeyi görmeyen ama herkesten çok faydalanan sonra eleştiren eleştirme hakkı olan ama nankör lütfen de taviz vermeyenleri bizlerde önemsemiyoruz belki o yüzden görmemişimdir o yorumları :)
Neyse iyi forumlar dilerim

İlk takıldıgım nokta 'herkesten çok faydalanan' cümlesi oldu?
O zaman AKPye 'kendi cebinden' yaptıgı, çalışmalar için sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve başka patilere oy veren arkadaşlarımı 'AKPye yönelik olumsuz eleştiriler yapıyorsanız bu partinin yaptıgı hiç bir şeyden yararlanmamaları konusunda ikaz etmek istiyorum , ahh yararlanıyorsanız da lütfen eşit seviye de lütfen, dozunu iyi ayarlayın'.

İkinci olarak ben şimdiyi eleştiririm. Yaşadıgım devri. Geçmişe dönersek vay halimize. Hangi yıla dönelim mesela hangi devirde yaşayan kadınların çektigi çilelerden bahsedeyim istersiniz? Mesela çok eski degil Akpden önce 'Tecavüzcü , tecavüz ettiği kadınla evlenince suçlu görülmüyordu.' Şimdi bu durumun geçersiz olmasında akpyi takdir ediyorum ama bu benim 'bu sözlere kulaklarımı kapayacagım anlamına gelmiyor. Senin için de gelmemeli bence.

İyi forumlar.

Bunları Chp, Mhp Hdp deseydi Akp'lilerin diyeceklerini düşünemiyorum bile. Tamam o partiyi tutuyorsunuz ama az biraz eleştirin lan. Evet burada hatalı diyin. Hala savunma mekanizması kurup laf kalabalığı yapıyorsunuz ya, insan buna sinirleniyor.

Bende benim dusumcemde olmayan herkese bela okusammi ki ya da defolun geberin hep beraber desemmiki yok demeyecegim cunku o zaman sizden bir farkim kalmaz.Herkes istedigi gibi yasiyor bence basini acmak isteyen acik kapatmak isteyen kapali kicini acmak isteyen kici acik daha ne kadar ozgur olunabllir bu ulkede anlamadim .Onlar dusuncelerini yazmis tipki sizler gibi

Düşünce düşünmenin ürünü olarak ortaya çıkan görüş anlamına gelmektedir. Ama ben bu cümleleri söyleyen insanların 'düşünce eylemini gerçekleştirecek beyinlere sahip olduklarını düşünmüyorum. :)

Ayrıca senin yazdıgın 'herkes istedigi gibi yaşıyor bu ülkede' cümlesine kısıtlayıcı sözlerdir bunlar.

Bunları Chp, Mhp Hdp deseydi Akp'lilerin diyeceklerini düşünemiyorum bile. Tamam o partiyi tutuyorsunuz ama az biraz eleştirin lan. Evet burada hatalı diyin. Hala savunma mekanizması kurup laf kalabalığı yapıyorsunuz ya, insan buna sinirleniyor.

Evet katılıyorum sana. İşte tam bu noktada 'at gözlüğü takmak' deyimi devreye giriyor. Bazı insanlar eleştirinin iki çesidi oldugunu görmemek de ısrarcı: 'Olumlu ve olumsuz eleştiri.

serce o zaman bi zahmet yazdiklarimi kaale alipta yanit verme bana madem sacmaliyorum madem engelledin gorme beni canim benim.Banada bos yere laga luga yapmayin Sen ulkenin yarisnin oy verdigi secmene geberin defolun dersen bela okursan burada sen yukaridaki adamlari elestirecek son kisi olursun benim gozumde.Once kisi dort dortluk olmaliki baskalarini elestireblsin.Telden giriyorum senle laf yarisina giremeyecegim zaten senle yarisamam arsizlikta

Evet katılıyorum sana. İşte tam bu noktada 'at gözlüğü takmak' deyimi devreye giriyor. Bazı insanlar eleştirinin iki çesidi oldugunu görmemek de ısrarcı: 'Olumlu ve olumsuz eleştiri.

Menfaat'ten başka bir şey değil bu. Yollara, hava limanlarına, İmf borcunun bitimine bağladıkları için her şeyi ne yapsınlar eleştiremiyorlar.

Arsız sensin önce bi edebini takın, haddini aşma. Senin "sığ" düşüncen benim dediğim lafı ülkenin yarısına etmişim gibi algılıyorsa o seni bağlar. Ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum. Senden başka kimse de alınmadı üstüne bunu. Madem herkes özgür ben de gayet istediğimi yazmakta özgürüm. Benimle laf dalaşına girmek istemiyorsan 1 hafta önce yazdığım bir şeyi kullanarak bana laf sokmaya çalışmayacaksın, ha çalışıyorsan da karşılığına hazırlıklı olacaksın. Şu evren de hakkımdaki düşüncelerini, gözündeki yerini en son hatta hiç merak etmediğim kişi sensin. ksdjfkds

Geri