Allah korkusundan ağlayanlar

Konu sahibi son olarak 2790 gün önce görüldü
Burada Allah korkusundan ağlayanlar, yârın kıyâmet gününde hiç ağlamazlar
Mâlik bin Dînâr ”rahmetullahi teâlâ aleyh” hazretleri bir gün sohbetinde sevdiklerine;
Kardeşlerim, kıyâmet gününde herkes
mutlaka ağlayacaktır. Ancak bir gurup
insanlar vardır ki onlar hiç ağlamazlar
buyurdu.
Onlar kimlerdir efendim?
dediler.
Büyük zât cevâbında;
O kimseler, dünyâda Allah korkusundan ağlayıp gözlerinden gözyaşı dökenlerdir
buyurdu.
NOT;
Tabii imanı düzgün, ehl-i sünnet itikadından sapmamış olmak şartıyla. Peygamber aleyhisselam, ümmetim 73 fırkaya ayrılacak. Benim ve Eshabımın yolundakilerin haricinde hepsi cehenneme gidecektir buyuruyor.
Bir hadîs-i şerîfde, (Bid'at ortaya çıkaran ve bunu yapan kimseye şeytân çok ibâdet yapdırır. Onu çok ağlatır) buyuruldu.
Ne mutlu ehl-i sünnet itikadında olup da ahıreti için gözyaşı dökenlere...

Korktuğundan tapıyorsun zaten. Riyakarsiniz. Ben korkmuyorum. Ve meydan okuyorum!

Korktuğundan tapıyorsun zaten. Riyakarsiniz. Ben korkmuyorum. Ve meydan okuyorum!
Senin derdin ne?
Riyakarmis, sen bunu hangi halde söylüyorsun o kadar inanana? Neden kendine bekledigin saygiyi baskasina gostermiyorsun?

Senin derdin ne?
Riyakarmis, sen bunu hangi halde söylüyorsun o kadar inanana? Neden kendine bekledigin saygiyi baskasina gostermiyorsun?

Bunlar iyice azıttı .BUNLAR RAHAT RAHAT KÜFREDER .hatta Allaha meydan okur ama yöneticiler susar. ONLARI BANLAMAZLAR GELİRLER BİZİ BANLARLAR . Bu nasıl adalet

Evet ya ne oluyor burada? Adam her yerde laf sokup, alay edip duruyor herkes böyle yapsa ne olacak bu forumun hali? Nedir yani bu adami bu kadar özel kilan da kimse elini surmuyor. Foruma girer girmez sinirlerim oynadı ben maruz ve sessiz kalmak zorunda miyim bu adamin saygisizliklarina? İstediğim için inanir, inanirken de istediğimi yaparim kimi ne ilgilendirir? Herkes kendi isine baksin biraz. Her şeyi geçtim cidden lakin su inançlara saygisizligi bu kadar kolay görmezden gelenlere yuh olsun.

Bunlar iyice azıttı .BUNLAR RAHAT RAHAT KÜFREDER .hatta Allaha meydan okur ama yöneticiler susar. ONLARI BANLAMAZLAR GELİRLER BİZİ BANLARLAR . Bu nasıl adalet
Allahtan isteyin benim belamı vermesini. Bir kuldan (yönetici) değil. Allah'tan korkmasaniz tapmazsınız. Allah sevgisi korkudan gelir. Korku kaynaklı sevgi ve saygı da riyakardir elbette.

Allah senin belani vermiş zaten farkinda değilsin sadece. Yasin da varmis epey şurada 30 40 yil daha sefa surersin sonrasi lagam çukuru.

Allah senin belani vermiş zaten farkinda değilsin sadece. Yasin da varmis epey şurada 30 40 yil daha sefa surersin sonrasi lagam çukuru.

Dikkat ban YAPARLAR . Bunlar küfür eder. SÖVER .SES ÇIKARMAZLAR . SİZ BİR KERE SİNİRDEN SEREFSİZ DERSENİZ HEMEN KOVARLAR

Alinti yapma abicim ya gaza mi getiriyorsun hayirdir?

İmanı kuvvetli selim bi müslüman "Allah hidayet etsin" der gecer. Siz ise bana hakaret ediyorsunuz. Allah'a ve onun adaletine güvenmiyorsunuz. Tevbe edin dine dönün.

Bunlar menzilci mi acaba?

Dine kufredene Allah hidayet etsin giyip geçilmiyor. Yanlis biliyorsun. Kendi inancini yasayip benimkine dil uzatmasan zaten sorun yok ama iste illa bi klavye ateistligi yapacaksin sixjs Git ortamlarda de bunlari da göreyim. ;d Gerçi oradakiler de buradakiler gibi tepkisiz kalirsa bi halt olmaz.

Dine kufredene Allah hidayet etsin giyip geçilmiyor. Yanlis biliyorsun. Kendi inancini yasayip benimkine dil uzatmasan zaten sorun yok ama iste illa bi klavye ateistligi yapacaksin sixjs Git ortamlarda de bunlari da göreyim. ;d Gerçi oradakiler de buradakiler gibi tepkisiz kalirsa bi halt olmaz.
Ooo iftira! Asla dine küfretmedim. Etmem. Ben Allah'a inanıyorum. Ama ayni zamanda ona güveniyorum. Bana zarar vermeyeceğini biliyorum. O bağışlayandir esirgeyendir. Korkuyla gelen bir zoraki saygı değil bizimkisi. Sen anlayamazsin.

Şizofren midir nedir akli bi gidip bir geliyor. Neyse hi hi ok. Yalniz bu tavrina devam ettiğin surece ve ben de bu ortamda takilacaksam eger kendine sakin olma sözü vermiş olsam da karsina cikacagim. Hatta raporlayacagim, durmayacagim. Tahammulum yok, anliyor musun? Ya sen banlanirsin ya ben.

Allah ıslah etsin tek diyeceğim bu

O, benim Rabbimdir, O'ndan başka İlah yoktur. Ben O'na tevekkül ettim ve son dönüş O'nadır

Geri