Allah ile pazarlık yapan sahte hoca

Konu sahibi son olarak 2795 gün önce görüldü
abdesti yok namaz kıldırıyor bunu kendi ifadesi ile şöyle düşünüyor - "ya rabbi namazda abdest temiz olmak için gereklidir ben tertemiz bir adamım abdestim olmasada ne olacak çokmu önemli" - ne olursun abdest çok önemliyse bir şey yap ve bu namaz bozulsun dedim - ayağa kalktım tam eğiliyorum - önüme akrep çıktı - 3. rekatta bunları düşünüyordum siz ne yaparsınız bilmem ama ben allahla resmen pazarlık yapıyordum
[YOUTUBE]fGN_zfikhZA[/YOUTUBE]

Seytanda yapmis , kiyamete kadar surecek bir anlasma

Neden bu kadar sapık var?

“Papalığa göre, Hıristiyanlaştırmada en büyük engel; Müslümanların, Muhammed aleyhisselamın son peygamber olduğu, O’na inanmayıp yolunda gitmeyenlerin, sonsuz olarak Cehennemde kalacağı, inancıdır.
Bu inancın kırılması için ortaya yeni fikirler attılar. Bu fikirleri yerleştirmek için, Papaz Thomas Michael 1987’de Türkiye’ye geldi. Bazı İlahiyat fakültelerinde seminerler verdi. Bu fikirlerin devamlı kendileri tarafından seslendirilmesinin tepki doğuracağını bildikleri için de, düşüncelerini yayma işini İlahiyat fakültelerinde ikna ettikleri bazı akademik kadrolara havale ettiler”.-- Aytunç Altındal

Soyle bişey var sen nasıl hocasın ki abdestin olup olmadıgını unutuyorsun soyle bişeyde var adam acık sozlülükle anlatmıs ders cıkarın diye kotü bişey olduguna bunda inanmıyorum

[sıze="3"]papa diyor ki : " hıristiyân âlemi olarak,islâmı bozmak ve müslimânları hıristiyan yapmak için çok para sarf etdik amma başarılı olmaya başladık...müslimânların içinden bedevîlerden paraya tapanlarından dîn adamları yetişdirdik,bunlar bizim çok mühim misyonerlerimizdir,islâmı bunlarla yıkıp,hıristiyanlığı dünyâda hâkim kılacağız...dînsizliğini gizleyen,mason,zinâkâr yaşar nuri öztürk ; aslen deli,zinâkâr şaşı gözlü zır câhil,tesettürü inkâr eden,horozdan kurbân olur diyen,her şey'i inkâr eden zekeriyyâ beyâz ; namâz farz değil diyen ihsân eliaçık ;allâhü te'âlâ ğaybı bilmez diyen a.bayındır ; hazret-i 'îsâ öldü diyen,mustafa karataş ; hayzlı kadın namâz kılar,reenkarnasyon var diyen ermeni kökenli süleymân ateş ; ğayr-i müslimler cennete girer,ben 'îsâ'yım diyen, babası ermeni,annesi yehûdî olan fethüllâh gülen ; kadere îmân şart değil diyen m.islâmoğlu ; güneş doğmasına 30 dakîka kalıncaya kadar yiyip oruç tutabilirsiniz diyen hüseyn atay ; cehennem ebedî değil diyen mehmed okuyan ; her şey'i inkâr eder hâle gelen reformist alî rızâ demircân,gibi, çok kıymetli, islâmı içden yıkmak için büyük ğayret gösteren nice ajanlar yetişdirdik...
Dînler arası diyalog için çalışan,islâmı içden yıkmak için büyük ğayret sarf eden bu ajanlarımızın başarılı olması için tanrımız 'îsâ'dan yardım bekliyor,karşısında eğiliyoruz.
Evet,biz bu çalışmalarımızda hakîkaten çok başarılı olduk,bunun için çok sevinçliyiz,bize yardımını esirgemeyen,tanrımız 'îsâ'ya hamd olsun "alıntı[/sıze]

Kerametinde böylesi görülmedi. Sahi bunlara göre keramet yoktu değil mi ?
Sosyete Komedyen maymun
akli sıra espri yapıyor. Namaz da abdestin önemli olduğunu bilmiyecek kadar cahil. Kibir yapacağına, fikh kitaplarında namazda abdest giderse neler yapılır . Abdestli olmadığını hatırlayan imam neler yapar konusunu öğrenmeden namaz kıldırma. Cahil prof Namazda akrep gibi tehlikeli hayvanları görenin ne yapacağını nakleden bilgilerde fikh kitaplarinda mevcut

Soyle bişey var sen nasıl hocasın ki abdestin olup olmadıgını unutuyorsun soyle bişeyde var adam acık sozlülükle anlatmıs ders cıkarın diye kotü bişey olduguna bunda inanmıyorum

Kerametinde böylesi görülmedi. Sahi bunlara göre keramet yoktu değil mi ?
Sosyete Komedyen maymun
akli sıra espri yapıyor. Namaz da abdestin önemli olduğunu bilmiyecek kadar cahil. Kibir yapacağına, fikh kitaplarında namazda abdest giderse neler yapılır . Abdestli olmadığını hatırlayan imam neler yapar konusunu öğrenmeden namaz kıldırma. Cahil prof Namazda akrep gibi tehlikeli hayvanları görenin ne yapacağını nakleden bilgilerde fikh kitaplarinda mevcut

Bunu adam sanıp peşinden gidenlere yazıklar olsun. Tüm değerlerle dalga geçmeye de utanmıyor

Bid’at sâhiblerini, ya’nî müslimân görünüp, müslimânların îmânlarını bozmak istiyenleri sevmemek, selâmlarını bile almamak, bunların zararlarını müslimânlara duyurmak lâzımdır.

Geri