ALLAH İle Konuşup Depremi Durdurmuş :)

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]44YcDhDB2xA[/YOUTUBE]

Bu sığırlardan çok var ..

"Bizi yanlış yola sevkeden habisler, biliniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşlerdir. Saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden yıpratan kötülükler hep din kılıfı altında küfür ve alçaklıktan gelmiştir. Onlar her hayırlı davranışı dinle karşılarlar, halbuki hamdolsun hepimiz müslümanız, hepimiz dindarız, artık bizim dinin gereklerini, dinin yasaklarını öğrenmek için şundan bundan derse ve akıl hocalığına ihtiyacımız yoktur. Analarımızın babalarımızın kucaklarında verdikleri dersler bile bizim dinimizin esaslarını anlatmaya kâfidir... Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir ölçü vardır. Bu ölçü ile hangi şeyin dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa, ulusun yararına, İslâmlığın yararına uygunsa, hiç kimseye sormayın, o şey dindir. Eğer bizim dinimiz akla, mantığa uygun bir din olmasaydı, kusursuz olmazdı, dinlerin sonuncusu olmazdı "

"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz.En doğru, en gerçek tarikat uygarlık tarikatıdır"

Mustafa Kemal Atatürk

ne yani allah'la konuşulamaz mı? başkaları hira'da konuştum dediğinde inanmıştınız..ben de bu nur yüzlü dayıya inanıyorum.konuşmuştur ve allah razı olsun bizleri depremden korumuştur.

o değil de doğudakilerin günahı neydi lan. böyle bi şeyhlerinin olmaması mı?

olurrr olabiliooo adam yalan mı söyleyooo yooo olabiliyo :))))) nnnan neyi yemediniz de bu mu ağır geldi inanmadınız , beyinsiz millet

o değil de doğudakilerin günahı neydi lan. böyle bi şeyhlerinin olmaması mı?

dikkat edersen allah diyor ki ''peki ya bu deprem bulutunu doğuya götüreyim mi?'' hoca ne diyor ''eh götür ne yapayım'' demek doğuda dua kalkanı zayıf.iman eksiği sezdim ben

Kızıl denizin ikiye bölündüğüne inanıyorsunuz'da depremin durdurulduğuna niye inanmıyorsunuz :) Önceden'de varlar'dı,şimdi'de varlar,ileride'de var olacak böyleleri.

Burada peygamberler ile sahtekarları aynı kefeye koyan arkadaşların çarpık yorumlarını imansızlıklarına veriyorum .. Konuyu açma sebebimiz her dinde olduğu gibi bu dinin içinde de yuvalanmış sahtekarları deşifre edişimizdendir .. Kuran'da geçen her ayete yürekten iman ederiz ve böylesi örnekler de imanımızı kuvvetlendirir ..

sahte orijinal neye göre ayrılıyo EkSen kardeş? ışığa tutunca hologram falan mı çıkıyo? bana göre hepsi silme sahte.

ama tabi her sistemin bi dinamiği var.kural kaide ve mecrası var.dinlerin de öyle. bu adamlar o kadar delirdiler ki,imansız olarak ben şu forumda islamı savunmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.yazık.valla yazık.

sahte orijinal neye göre ayrılıyo EkSen kardeş? ışığa tutunca hologram falan mı çıkıyo? bana göre hepsi silme sahte.

ama tabi her sistemin bi dinamiği var.kural kaide ve mecrası var.dinlerin de öyle. bu adamlar o kadar delirdiler ki,imansız olarak ben şu forumda islamı savunmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.yazık.valla yazık.

Sevgili Cli işte senin ısrarla anlamadığın nokta burası ; Biz Müslümanlar için Kuran kanundur. Onda ne varsa iman ederiz ki zaten imanımızın temelidir Kuran .. Dolayısıyla senin bu türden çıkışlarının bir dayanağı da olmuyor nezdimizde .. Mesele iman meselesi bunu bir anlayabilsen ..

Dolayısıyla senin bu türden çıkışlarının bir dayanağı da olmuyor nezdimizde .. Mesele iman meselesi bunu bir anlayabilsen ..

ya dostum ben onu anlamaz olur muyum. tabiki çok net anlıyorum.inanç özgürlüğünü en çok ben savunurum.ama ben zihninizi çelmek,kafanızı bulandırmak ve imanınızı zayıflatmak için bu tarz oyunlar yapacağım :D

ya dostum ben onu anlamaz olur muyum. tabiki çok net anlıyorum.inanç özgürlüğünü en çok ben savunurum.ama ben zihninizi çelmek,kafanızı bulandırmak ve imanınızı zayıflatmak için bu tarz oyunlar yapacağım :D

Bak ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri