Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkarsın duasına gönül rahatlığıyla amin diyebiliyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkarsın duasına gönül rahatlığıyla amin diyebiliyor musunuz?​

evet diyorum.... inşallah herkesin karşısına kendi gibi birileri çıkar. hayat öyle mis gibi olur mis.

Allah'ın işine karışmak ne haddime.

Kendim gibi birisini istemem, o ilişki çekilmez olur. Birbirini tamamlayan kişilerin ilişkileri daha uzun ömürlü oluyor.

Yani hem evet hem hayır... Bilemedim.... Benim gibi arkadaş isterdim.
Ama sevgili olarak.. Yani.... Bilemiyorum....Zıt durumları daha çok seviyorum....
Mesela her şeyi ertelemeyi severim... Elimde değil arkadaşların mesajına dönüşü bile ertelerim bazen ama sevgilim tam tersi, çalıştığı için gündüz temizlik yapamadı diye gece kalkıp temizlik yapmış adamla beraberim... Ben savurganım maddi konularda, o birikim yapar.
Yürümeye bayılır, ben sevmem....
Anca bu kadar zıt olabiliriz....

@Aze hanımcığım, savurganlık var demek maddi konularda.. hiç nasiplenme şansım olmadı, kuru bir tost dışında..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
@Aze hanımcığım, savurganlık var demek maddi konularda.. hiç nasiplenme şansım olmadı, kuru bir tost dışında..
Hem öğle yemeği saatinde geldin kaç gün... Hem akşam çıkışta... Neyse artık evden yapıp getiririm piknik yaparız...

Bana benzeyebilecek herhangi birini tanımıyorum,var olduğuna da inanmıyorum.

Evinize yıldırım düşse daha iyi o kadar diyorum..

İstemem inatçı ve dik kafaliyim birinin ılımlı olmasi gerekiyor

Kova burcu olarak bir balıkla sınanıyorum daha ne olsun...

• Üzgün
Tepkiler: ne
Keşkeeeeee
Hep bana antisyalarım denk geliyor..................

Geri