"Allah affetse ben affetmem" dediğiniz insanlar var mı?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
"Allah affetse ben affetmem" dediğiniz insanlar var mı?

var ben affetmem

sorun yok gıbı yaparım

ama kırgınlıgım geçmez

Düşündüm de okadar cok ki liste uzadi gitti

Şimdilik yok ve umarım asla da olmaz.

Tanrı değilim, affetmem.

Sen kimsin ki olm derler adama

Böyle kelimeleri sevmiyorum. Şarkılarda markılarda söz olup geçiyor söylüyoruz ama ben sakıncalı buluyorum.

bende kac gundur bekliodum bergenin linkini ilk kim aticak diye iyi atan olmus .p.p

allahın affettiğini nerden biliyorsunuz
öyle mi dediler
hep derler
işlerine nasıl gelirse öyle derler

Sen kimsin ki olm derler adama

Böyle kelimeleri sevmiyorum. Şarkılarda markılarda söz olup geçiyor söylüyoruz ama ben sakıncalı buluyorum.
Müslümanlar bilir.
Allah kişisel hukuka bakmıyor.
Kul hakkını Allah affedemez. Onun için hellalik isteniyor.

Müslümanlar bilir.
Allah kişisel hukuka bakmıyor.
Kul hakkını Allah affedemez. Onun için hellalik isteniyor.
Ben sadece affetme konusu kastetmemiştim
Affetme konusu bunlardan biri sadece
Ki verilen örnekte de Allah tan af dileyip affedilme konusu değil , affetmeme konusunda bir yarış söz konusu. Yani ben Allahtan bile daha çok affetmem
Bu yüzden sen kimsi diye sorarlar adama demiştim

Yok ama meme uçlarını iki parmağım arasına alıp ona hoş ve rahatsız edici dakikalar yaşatmak istediklerim var... Radyo fiğrekanz ayarı yapar gibi, hafif hafif, iç gıdıklayıcı, kımıl kımıl edici, "Ay yapma hınzır..." dedirtici bir ceza...​
Sorgu gününde hesaplaşırsak şöyle diyeceğim, "Efendim, bir saniye! Efendim! Onu yakmayın fakat izin verin, meme uçlarını sıkayım!" evet.​

Hiç öyle şeylerle işim olmaz benim. Sevmediğim insana gözüne soka soka uzak davranıyorum zaten. Ona kendini bir pislik gibi hissettirmekte üstüme yok.

Haşa Allah'ın affettiği insanı, ben kimim ki affetmeyeceğim?
O kadar da bokunu çıkarmayalım

Kimseyi o kadar yük etmem ömrüme .

Yok ama meme uçlarını iki parmağım arasına alıp ona hoş ve rahatsız edici dakikalar yaşatmak istediklerim var... Radyo fiğrekanz ayarı yapar gibi, hafif hafif, iç gıdıklayıcı, kımıl kımıl edici, "Ay yapma hınzır..." dedirtici bir ceza...​
Sorgu gününde hesaplaşırsak şöyle diyeceğim, "Efendim, bir saniye! Efendim! Onu yakmayın fakat izin verin, meme uçlarını sıkayım!" evet.​

Nerdesin yavrucugum?

Geri