Alkolün uyku etkisi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Niye adanın canımını kırıyonuz

ay kötü ya ölü gibi....
ben içince içime cin giriyor asla uyuyamıyorum

Allah'ım bana da nasip et içince uyumayı yareplimmm.

2 kadehten sonra ben de böyle oluyorum, top patlasa duymam.: )))

İyi bari trafikteyken sızmamış, kimseye bir şey olmamış.

Bir arkadaşım uyumalık bira alıyor uykusunu getiriyormuş.

Uzun yıllar önce birkaç defa ortamda içmiştik her seferinde Uykum gelmişti. Sanırım beni fazla mayıştırıyor du, Ben de kazaya gelmeyelim diye tamamen bıraktım🤣

aşırı düşünme sorunu olduğundan geceleri bazen bir saat bir buçuk saat sağa sola dönerim, uykuya dalamam. nadir de olsa aşırı alkol tükettiğim zamanlarda nerde yattığımdan bihaber şekilde saatlerce muhteşem bir uyku çekiyorum. alkolün en güzel yanı.

Alkol uyku verse de o kadar sarsıntıya rağmen uyanmaması ilginç.

ben içmiyorum ya
neden içeyim

• Wow
Tepkiler: ne
Baş dönmüyorsa uyunur
Baş dönüyorsa sıkıntı içtiğime pişman oluyorum 😀

Arada resetlenmek için güzel alkol ama bira içenler su içse daha iyi

kararından fazla içince ben .. jsjshsydgdgf

aşırı düşünme sorunu olduğundan geceleri bazen bir saat bir buçuk saat sağa sola dönerim, uykuya dalamam. nadir de olsa aşırı alkol tükettiğim zamanlarda nerde yattığımdan bihaber şekilde saatlerce muhteşem bir uyku çekiyorum. alkolün en güzel yanı.
Uyuyamadığın zamanlarda gözlerini kapat ve zifiri karanlık olan uyku magrasında rüya bölümünü aradığını hayal etmeye başla. Bu arada daha önce yarım yamalak hatırladığın rüyaların duvarlarda asılı olduğunu hayal et. Onlarda tanıdık birşeyler ararken kaybolursun.

Uyuyamadığın zamanlarda gözlerini kapat ve zifiri karanlık olan uyku magrasında rüya bölümünü aradığını hayal etmeye başla. Bu arada daha önce yarım yamalak hatırladığın rüyaların duvarlarda asılı olduğunu hayal et. Onlarda tanıdık birşeyler ararken kaybolursun.
uyku mağarasında rüya bölümüne ulaşana kadar aklımdan o kadar şey geçer ki bulamam orayı, kaybolurum. tut elimden kamil.

Geri