- Web sitesi
- www.instagram.com
keşke sadece alkol olsa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biraz hoş görülü ol. Lafa gelince kimsenin hayat tarzına karışmıyorsun.ben olsam 7kat zam yaparim
zikim icsinler
Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımla rakı fiyatlarına zam yapılmasının beklendiğini söyledi.
Aybaş, paylaşımında yüzde 17'lik zam geçişi beklediğini kaydetti. Aybaş'ın paylaşımında, "Rakı zammına hazır mıyız? Cuma günü yüzde 17 zam geçişi bekleniyor."
Kaynak
Biraz hoş görülü ol. Lafa gelince kimsenin hayat tarzına karışmıyorsun.
Zıkkımı sen iç gözümden düştün ve biraz olsun kendini dar perspektivten kurtar.
Bırak yaa şimdi bu ayakları. Sanki içki içmeyen taşkınlık yapmıyor,.......bak ayda yilda bir icmis lafim yok
ama günlük icip taskinlik yapanlar cok
günlük icip trafik kazasi yapanlar cok
arti icki icmenin nedeniyle dayak yiyin kadin cok
icki icmekden dolayisi yikilan yuvalar cok
Siyasal İslam ile İslam'ı aynı kefeye koyan birisi olarak sıfır bilgiyle burada yazıyorsun.EN BÜYÜK SIKINTI BAZILARI ICIN OLAYI SADECE ISLAMCI GÖZÜYLE BAKMASI
BUNUDA KINIM KINIM KINIYORUM
SANKI SADECE MÜSLÜN DINI BÜTÜN OLANLAR ICKIYE KARSIYMIS GIBI ALGILIYORSUN
Kafan basmaz bu işlere, seni aşıyor.siyasalla ne alakasi var
icki icmenin cok kötü yönleri var bunun siyasetle alakasi yok
siyasi yönünden bakarsan devlet vergisini aliyor
kim olursa olsun ister ic ister sat ister al vergi veriyor
Hala kıvırıyorsun veya gerçekten yazdığının ne anlama geldiğini bilmiyorsun.ben sadece zikim icsin dedim sendemi bu günlük icip taskinliok yapan alkoliklerdenmisin yoksam